Rakkaudenpäivä 1. huhtikuuta

Huhtikuun 1. päivä on monille aprillipäivä, mutta minulle se on rakkaudenpäivä. Tänään tuli vuosi lisää siitä, kun aivan sattumalta löysin elämäni rakkauden. 1. huhtikuuta on minulle päivä jolloin kaksi rikkinäistä sydäntä löysivät toisensa ja uskalsivat antaa vielä yhden mahdollisuuden rakkaudelle. ❤︎

Rakkaudenpäivä - Omakotivalkoinen

Meidän rakkaustarina

Meidän rakkaustarina sai alkunsa tavanomaiseen tapaan yhteisten ystävien kautta. Huomasin heti ensitapaamisella, että ilmassa on erityistä kipinää. Myös mies koki samoin ja olimme molemmat puulla päähän lyötyjä, sillä kumpikaan meistä ei ollut etsimässä parisuhdetta ja edellistenkin haavat olivat vielä tuoreita.

Kumpikin meistä arkaili ja vuorotellen painoimme kaasua ja jarrua. Heitimme paljon kornia vitsiä meidän kemiasta ja yritimme huumorin muodossa hillitä pintaan nousseita tunteita ja pitää välimme kaverillisella tasolla. Koimme kuitenkin kummallisen vahvaa vetovoimaa toisiamme kohtaan ja vaikka järki sanoi että tässä pelissä sattuu, käski sydän luottamaan ja antamaan mahdollisuuden – se kannatti! ❤︎

Rakkausruno Omakotivalkoinen

Minä rakastan sinua

Rakkaus on aina riski. Kun antaa itselleen luvan rakastaa, antaa toiselle mahdollisuuden satuttaa. Rakkaus on myös paljon muuta. Se on luottamusta, hyväksyntää, kaipuuta, lempeyttä, halua, huomioimista ja välittämistä. Meidän rakkaus ei ole aina helppoa, mutta se on syvää ja kestävää. Luottamus, avoimuus ja suora puhe ovat hitsanneet meidät yhteen, eikä sellaista asiaa maailmassa ole, josta emme voisi puhua.

En tiedä uskonko sielunkumppanuuteen, mutta jotakin maagista meidän välillä on. Sielunkumppanien välisen vetovoiman kuvataan olevan erityisen vahva. Aihetta tutkivien tutkimusten mukaan sielunkumppanin kerrotaan alitajunnallisesti tietävän miten sinua tulee koskettaa, suudella ja pidellä. Sielunkumppanit ottavat usein myös suuria riskejä suhteensa eteen, sillä yhdessäolo tuntuu luonnolliselta. Luonnollisuus kuvaa terminä loistavasti sitä mitä tunnen ollessani miehen kanssa, ihan kuin meidät olisi veistetty samasta puusta. Hän tietää miltä minusta tuntuu ilman että sanon sitä ääneen. ❤︎

Minä rakastan sinua!


Mainos alkaa

Mainos päättyy

8 kommenttia “Rakkaudenpäivä 1. huhtikuuta

 1. Onnea vuosipäivänä. ❤️ Minä löysin mieheni, joka on lapseni isä, syyskuussa 2016. Sattuipa niin, että meillä on kummallakin syntymäpäivä 12.4. Hän on minua tasan 5 vuotta nuorempi. Aiomme juhlia yhdessä tulevia syntymäpäiviämme. ❤️ 12.4 on meidän päivä. ❤️

  1. Pitju: yhteinen synttäripäivä on ihana! ❤️ Huhtikuu on rakkauden aikaa! ❤️❤️❤️

 2. Voi miten ihana kuulla Mia ❤️ Olet niin onnesi ansainnut. Tämä piristi myös mun päivää kun sairaana sängyssä pötköttelen. Blogisi pitkäaikaisena lukijana tuntuu kuin olisit ihan oikeasti tuttu ja mieleen nouseekin heti vaikka mitä kysymyksiä, ihan kuin vanha ystävä löytäisi rakkauden ja tietty sanoisin heti ”kerro kaikki”! Mutta toki bloggaajan on hyvä vetää oma rajansa yksityisyyteen, täysin ymmärrettävää. Ihana kuulla että onni on löytynyt ja kaikkea parasta teille ❤️ Ja ihanaa kevättä!

  1. Liisa: ihana sinä! ❤️ Sinä piristit minun päivää kommentillasi. ?

   Mies ei halua esiintyä blogissani ja kunnioitan hänen toivettaan. Hän on minun aarteeni! ❤️❤️❤️

 3. Hei ! Siis mitä tarkoitat tuolla että tässä pelissä sattuu ? Sori ku kyselen,mut en oikein ymmärtänyt?Ja ei kai oikea rakkaus ole peliä ? Eiks se oo ihan todellista ja totta ?

  1. Pilvi: oikea rakkaus ei ole peliä mutta siinä vaiheessa kun antaa tunteilleen vallan ei vielä tunne toista niin perin pohjin, että voisi olla varma ettei satu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *