Brabantia MindSet kylpyhuonesarja – #enjoythedoing

Kaupallinen yhteistyö: Brabantia / Stockmann

Brabantia MindSet on uusi kylpyhuonesarja, jonka avulla kylpyhuone päivittyy ylelliseen spa-tunnelmaan. Värivaihtoehtoja on kaksi – raikkaan valkoinen Mineral Fresh White ja intensiivinen tummanharmaa Mineral Infinite Grey. Kestävällä mineraalipinnoitteella käsitellyt MindSet-tuotteet ovat ruostumattomia ja kestäviä. Kylpyhuone pysyy järjestyksessä tyylistä tinkimättä ja näyttää paremmalta kuin koskaan! ❤︎

Brabantia MindSet kylpyhuonesarja on tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen säilytykseen ja siisteyden ylläpitoon - Omakotivalkoinen
Brabantia MindSet kylpyhuonesarja on tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen säilytykseen ja siisteyden ylläpitoon - Omakotivalkoinen

Brabantia – Yli 100-vuotias perheyritys

Yli 100-vuotias hollantilainen perheyritys Brabantia valmistaa kodin käyttöesineitä keittiön, kylpyhuoneen ja pyykkihuollon vaativiin tarpeisiin. Brabantian valikoimassa on yli 1700 korkealaatuista tuotetta, jotka parantavat arjen toiminnallisuuksia ja ilahduttavat ihmisten arkea.

Brabantian tuotekehitys pohjautuu mottoon #enjoythedoing, jossa arjen askareiden parissa puuhastelu on mahdollisimman sujuvaa ja mukavaa. Brabantian korkealaatuisista materiaaleista rautaisella yli 100-vuoden kokemuksella valmistetuilla tuotteilla on pitkä käyttöikä ja takuut, jotka tukevat yrityksen ekologista ajatusta johdattaa pois kertakäyttökulttuurista. Esimerkiksi NewIcon poljinroskis, jonka valmistukseen on käytetty minimissään 40% kierrätettyä materiaalia ja se on kierrätettävissä elinkaarensa lopuksi yli 90%:sti. Yli 1000 Brabantian tuotteella on Cradle-to-Cradle® sertifikaatti, joka kertoo sen ekologisesta valmistuksesta.

Brabantia MindSet kylpyhuonesarja on tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen säilytykseen ja siisteyden ylläpitoon - Omakotivalkoinen
Brabantia MindSet kylpyhuonesarja on tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen säilytykseen ja siisteyden ylläpitoon - Omakotivalkoinen

Kylpyhuoneen kaksi vahvaa tyyliä – Tumma ja vaalea

Brabantian teettämän kuluttajatutkimuksen tuloksena todettiin, että valloillaan on kaksi vahvaa kylpyhuonetyyppiä – vaalea ja tumma.

Valkoisen kylpyhuoneen ystävät kaipaavat raikkautta ja selkeyttä, sekä nauttivat kylpyhuoneestaan eniten aamuisin. Tummista sävyistä pitävät käyttävät eniten aikaa kylpyhuoneessa illalla rentoutuen. Minä olen ehdottomasti valkoisen kannalla ja arvostan aamuissani energisoivaa vaaleutta, joka vauhdittaa heräämistä ja antaa hyvän buustin päivään aamutoimien yhteydessä.

Brabantian uusi MindSet-mallisto sisältää 15 erilaista raikkaan valkoista ja tyylikkään tummanharmaata kylpyhuoneen pientuotetta. Tuotteet on suunniteltu parantamaan kylpyhuoneiden toiminnallisuutta ja luomaan tilaa spa-tunnelmaa. Tuotteissa on ylellinen ja erittäin kestävä mineraalipinnoite ja ne on valmistettu korkealaatuisista ruostumattomista materiaaleista kosteiden tilojen tarpeisiin.

Brabantian monipuolisen tuotevalikoiman löydät täältä: ➤ Stockmann.com/brabantia

Brabantia MindSet kylpyhuonesarja on tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen säilytykseen ja siisteyden ylläpitoon - Omakotivalkoinen
Brabantia MindSet kylpyhuonesarja on tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen säilytykseen ja siisteyden ylläpitoon - Omakotivalkoinen
Brabantia MindSet kylpyhuonesarja on tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen säilytykseen ja siisteyden ylläpitoon - Omakotivalkoinen

Brabantia MindSet Toilet Butler wc-paperi- ja harjateline

Brabantian MindSet-mallistoon kuuluva uutuus Toilet Butler wc-paperi- ja harjateline on loistava apulainen kun et halua kiinnittää mitään seinälle. Kauniissa ja tukevassa telineessä yhdistyy paperiteline, säilytyshylly ja wc-harja.

Nerokkaasti muotoillun wc-harjan innovatiivinen ominaisuus on silikoninen harjaspää, josta vesi ja bakteerit valuvat heti pois. Harjan uniikki muotoilu putsaa tehokkaasti myös wc-istuimen reunan alta ja on perinteistä harjaa hygieenisempi ja pitkäikäisempi, ja siten myös ekologisempi valinta.

Mikään ei ole niin inhottavaa kuin vessaharjan ympärille kietoutuneet pitkät hiukset ja Brabantian silikonisessa wc-harjassa tätä ongelmaa ei esiinny lainkaan. Pisteitä täydet 10 ja papukaijamerkki päälle!

Toilet Butler -kokonaisuuden lisäksi wc-harjan voi ostaa myös erikseen: ➤ stockmann.com/brabantia-mindset-wc-harja

Brabantia MindSet kylpyhuonesarja on tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen säilytykseen ja siisteyden ylläpitoon - Omakotivalkoinen
Brabantia MindSet kylpyhuonesarja on tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen säilytykseen ja siisteyden ylläpitoon - Omakotivalkoinen
Brabantia MindSet kylpyhuonesarja on tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen säilytykseen ja siisteyden ylläpitoon - Omakotivalkoinen

Brabantia MindSet saippua-alusta ja pumppupullo

Brabantia MindSet -sarjan ruostumaton saippua-alusta pysyy tukevasti paikallaan ja pitää saippuan ilmavan kuivana. Saippua-alusta on valmistettu 30% kierrätetyistä materiaaleista ja sillä on 10-vuoden käyttötakuu. Saippua-alusta koostuu kahdesta irrotettavasta osasta – alaosa on muiden tapaan mineraalipinnoitettu ja yläosa on naarmuuntumatonta muovia.

Metallista ja lasista valmistettu MindSet -saippuapumppu on ulkoisesti tyylikäs ja toiminnoiltaan pätevä. Suuri täyttöaukko helpottaa nestesaippuan täyttöä isommastakin kanisterista ja pohjan läpinäkyvyyden ansiosta huomaa heti kun saippuaa tarvitsee lisätä. Saippuaa annostellaan painamalla saippuapumpun päältä alaspäin ja yksi pumppaus on määrältään juuri optimaalinen huolelliseen käsienpesuun.

Brabantia MindSet kylpyhuonesarja on tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen säilytykseen ja siisteyden ylläpitoon - Omakotivalkoinen
Brabantia MindSet kylpyhuonesarja on tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen säilytykseen ja siisteyden ylläpitoon - Omakotivalkoinen

Brabantia NewIcon poljinroskakori & PerfectFit roskapussit

Brabantian roska-astiat valmistetaan Belgiassa 100% vihreää energiaa käyttäen. Esimerkiksi 12L kokoinen NewIcon-roska-astia on valmistettu 54% kierrätetystä materiaalista ja 90% siitä voidaan kierrättää käytön jälkeen.

Meidän kylpyhuoneeseen valikoitui ruostumattomasta teräksestä valmistettu 3L kokoinen valkoinen NewIcon-poljinroskis, jonka kansi sulkeutuu äänettömästi ja pehmeästi. Hajutiiviissä roska-astiassa on irrotettava muovinen sisäastia, joka on helppo tyhjentää ja puhdistaa. Pohjassa olevien liukuesteiden ansiosta NewIcon-poljinroskis ei naarmuta lattiaa ja pysyy tukevasti pystyssä kovemmankin polkemisen aikana. 🙂

Brabantia Perfect Fit -roskapussit on suunniteltu sopimaan täydellisesti roska-astioiden sisään ja jäämään piiloon reunan alle. 20 kappaleen paketeissa myytävissä roskapusseissa on vankkatekoiset kiristyskahvat helppoa tyhjentämistä ja kuljettamista varten. Brabantian roska-astioiden kannen alta löytyy kirjainkoodi, jonka avulla oikean kokoisen roskapussin löytäminen on nopeaa ja helppoa. Meidän 3L kokoiseen roskikseen sopii V-koko ja se istuu paikalleen kuin valettu.

Brabantia MindSet kylpyhuonesarja on tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen säilytykseen ja siisteyden ylläpitoon - Omakotivalkoinen
Brabantia MindSet kylpyhuonesarja on tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen säilytykseen ja siisteyden ylläpitoon - Omakotivalkoinen

MindSet-säilytyspurkki & pinottavat ReNew-purkit

Brabantian uusi MindSet-säilytyspurkki on varustettu silikonisella kannella, jossa kätevä uloke kannen nostamiseen. Purkin materiaali on sama kuin muissakin MindSet-uutuusmalliston tuotteissa. Kestävällä mineraalipinnoitteella käsitelty metallinen säilytyspurkki ei vettä pelkää ja se on helppo puhdistaa vesihanan alla ilman pelkoa ruostumisesta.

Uuden MidSet-purkin rinnalta löytyy ReNew-malliston pinottava kolmiosainen säilytyspurkkisarja. Pienimmät kaksi ovat seinähyllyllä lippakantisen Midsetin vieressä ja korkeampi purkki toimii hammasmukina ilman kantta.

Teinitytön kanssa kylpyhuoneen jakaminen on ollut aamuisin varsinaista showta. ? Vanupuikot ja muut aamun tykötarpeet ovat olleet sekunnissa levällään pitkin allastasoa ja Brabantian kannellisten säilytyspurkkien ansiosta aamun hulabaloo on nyt huomattavasti siistimpää. Vanulaput, -puikot ja muut tytön tarvikkeet ovat pysyneet purkeissa nätisti paikallaan ja neiti on myös nostanut ne joka aamu tasolta takaisin seinähyllylle, jossa niiden paikka hänen toiveestaan on. Win-win ja tämä äitikin on supertyytyväinen. ?

Brabantia MindSet kylpyhuonesarja on tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen säilytykseen ja siisteyden ylläpitoon - Omakotivalkoinen
Brabantia MindSet kylpyhuonesarja on tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneen säilytykseen ja siisteyden ylläpitoon - Omakotivalkoinen

Brabantia uutuudet nyt Stockmannilta!

Brabantian tuotteissa kauneus kohtaa kestävyyden. Brabantialta löydät arjen ratkaisut kaikkiin kodin askareisiin ja säilytystarpeisiin jätteiden lajittelusta ja pyykkihuollosta ruoanvalmistukseen. Laadukas ja ajatuksella tarkoitukseensa valmistettu tuote on pitkäikäinen kestävän kehityksen valinta ja valmistuksessa on huomioitu myös ekologinen jalanjälki.

Brabantialta löydät korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita arjen iloksi – Tutustu MindSet-uutuussarjaan sekä Brabantian ikonisiin klassikoihin ja tilaa kätevästi suoraan Stockmannilta!

stockmann.com/brabantia

Touhukasta torstaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Brabantia MindSet kylpyhuonesarja – #enjoythedoing

 1. Olipa kätevän ja kauniin näköisiä tavaroita☺️. Tiedätkö tuohon wc-harja telineeseen saatavana sitten vaihdettavia irtoharjoja, vai onko tuo harjaosa vaihdettava kokonaan? Vaikka olisi helpommin puhdistettavissa, vaihtaa kai kuitenkin aika-ajoin pitää.
  Aurinkoista pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

  1. meikku: nuo ovat todella käteviä eikä tarvitse murehtia ruostumisesta vaikka ovat metallia. Wc-harjaan saa vaihtopäitä! ?

   Aurinkoista ja iloista pääsiäistä!

 2. Hei, minulla olisi imurin osto edessä ja haluaisin kuulla toimiiko sinun ROIDMI imuri vielä hyvin? Eli kannattaako siihen satsata. Hyvää pääsiäistä!

  1. Hilima: ihanaa pääsiäistä! ? Roidmi imuri toimii edelleen moitteetta ja hyvin. Imuteho ei ole huonontunut. Ainut mitä toivoisin muutosta on erilainen lattiasuulake nyt kun olohuoneessa on paksumpinukkainen matto. Imuri imee kyllä hyvin mutta Dysonissa ollut mattotamppuri olisi mahtava lisä tähän malliin. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *