Muuttoja ja remontteja

Viikko on vierähtänyt miehen muuttopuuhissa ja samalla olen järjestellyt myös uuden toimistotilan remonttia. Koulujen lakkotilanne ei myöskään ole helpottanut ajankäytön hallintaa ja olen luovinut aikani työn, muuton, tytön, remontin ja unen välillä.

Muuttoja ja remontteja - Omakotivalkoinen

Miehen tavarat siirrettiin tilapäisesti meidän eteiseen ja näkymä on viikon ajan ollut yllä olevan kuvan mukainen. Tänään päästään laittamaan tavaroita kaappeihin ja mies pääsee evakkoreissultaan uuteen kotiinsa. 🙂

Toimiston osalta seiniin asennetut pystyrimat sävytetään, lattia laitetaan uusiksi ja muut pinnat maalataan, jonka jälkeen kalusteet saadaan paikalleen. Lisäksi on luvassa vielä nippu putkimiehen hommia ja siivoamista, jotka ammattilaiset saavat hoitaa. 🙂

Muuttoja ja remontteja - Omakotivalkoinen

Viikkoon on mahtunut myös kaksi yhtiökokousta, rahoitusneuvottelut ja kasa muita pakollisia ja akuutteja asioita ja tiistai-iltana olin niin väsähtänyt että tilasin meille kasan pizzaa, jota syötiin vielä eilenkin.

Miehen kanssa juteltiin jaksamisesta ja hän totesi ettei ihmettele miksi olen niin puhki – annan itsestäni aina 100% kaikkeen mitä teen, enkä koskaan anna periksi tai mene sieltä mistä aita on matalin. 😀 Totta tuo onkin, haluan tehdä asiat aina parhaan kykyni mukaan ja mahdollisimman tehokkaasti. En tarvitse muilta kiitosta tai glooriaa, tärkeintä on että tiedän itse tehneeni parhaani.

Hengissä siis ollaan, kun teistä muutamat jo ehtivät ihmettelemään hiljaisuutta. 🙂 Viikonloppuna jaan teille kuvia remonttiprojektintiin liittyen ja pääsette paremmin perille mitä tässä on viime aikoina urakoitu! 🙂

Kivaa päivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *