Tunnelmallinen unelmatalo Raaseporissa

Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen ja upeasti sisustettu unelmatalo on tullut myyntiin NORD LKV:lle. Omalla 1029m2 tontilla Raaseporin parhaalla paikalla sijaitseva talo sisältää 6 huonetta, 2 kylpyhuonetta ja wc:tä, saunan, suuren terassin ja kaksi erillisessä rakennuksessa olevaa toimistotilaa. Tässä kohteessa arjen luksuksen todellakin aistii ja pisteenä iin päällä on ruokailusali erkkeri-ikkunoineen. ❤︎

Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen talo Raaseporissa - Omakotivalkoinen
Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen talo Raaseporissa - Omakotivalkoinen
Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen talo Raaseporissa - Omakotivalkoinen
Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen talo Raaseporissa - Omakotivalkoinen

Tunnelmallinen talo Raaseporissa

Kaunis talo on rakennettu 1956 ja sitä on laajennettu 2000 luvun alussa. Asuintilojen pinta-ala on 230m2, jonka lisäksi kokonaisuus kattaa 64m2 kellarin, erillisessä rakennuksessa sijaitsevan 67m2 toimistotilan ja suuren piha-alueen. Koti on remontoitu ja sisustettu tyylikkäästi talon hengen mukaisesti. Varustelut ovat huippuluokkaa ja esimerkiksi keittiöstä löytyy kalusteisiin upotettu uuni ja mikro, sekä viinikaappi.

Ruokailulle löytyy arkikeittiön lisäksi mm. erkkeri-ikkunallinen ruokailusali, jossa kestitsee isompaakin ystäväporukkaa ja sukulaisia. Nostalgiset lautalattiat on maalattu valkoiseksi ja voin kuvitella miten kodikkaan keveästi ne natisevat jalan alla – juuri tästä syystä rakastan lautalattiaa! ❤︎

Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen talo Raaseporissa - Omakotivalkoinen
Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen talo Raaseporissa - Omakotivalkoinen
Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen talo Raaseporissa - Omakotivalkoinen
Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen talo Raaseporissa - Omakotivalkoinen

Vanhaa ja uutta kauniisti yhdessä

Talo on tunnelmaltaan lämminhenkinen ja pehmeä. Ylväät kirjahyllyt ja kaunis takka tekevät oleskeluhuoneesta viihtyisän. Hyllyn mansetit sopivat täydellisesti katto- ja jalkalistoihin ja koko koti on viimeistelty vimpan päälle.

Talon uniikki muoto mahdollistaa poikkeuksellisen upeat sisustusratkaisut ja esimerkkinä siitä on alla olevat kuvat yhdestä talon makuuhuoneesta, jonka päätyseinä on kaareva. Olisipa omassakin makuuhuoneessani pieni parveke ja voisin aamuisin nauttia raikkaasta kevätilmasta suoraan sängyssä!

Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen talo Raaseporissa - Omakotivalkoinen
Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen talo Raaseporissa - Omakotivalkoinen
Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen talo Raaseporissa - Omakotivalkoinen
Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen talo Raaseporissa - Omakotivalkoinen
Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen talo Raaseporissa - Omakotivalkoinen

Klassisuutta ja tämän päivän modernia tekniikkaa

Kylpyhuoneet ja sauna ovat talon muiden tilojen ohella yhdistelmä klassisuutta ja tämän päivän modernia tekniikkaa. Kylpytilassa on ripaus samanlaista tuntua kuin meidän omassa kylpyhuoneessa – uudet hohtavan valkoiset kalusteet, Harvian pilarin muotoinen kiuas ja valopeili.

Erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitseva erillinen toimisto- ja liiketila on helppo mukauttaa omiin tarpeisiin tai vuokrata eteenpäin. Kampaamon lisäksi tilaa sopisi esimerkiksi sisustuskauppa tai pieni konditoria / kahvila – mahdollisuudet ovat monet!

Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen talo Raaseporissa - Omakotivalkoinen
Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen talo Raaseporissa - Omakotivalkoinen
Sisustuslehdistä tuttu tunnelmallinen talo Raaseporissa - Omakotivalkoinen

Upea kokonaisuus ja mahtava aarre

Tämä upea kokonaisuus on kokoonsa, sijaintiinsa ja tasoonsa nähden mahtava aarre. Oikotien sivuilta löydät lisää infoa ja 88 kaunista kuvaa! Kurkkaa siis tänne: ➤ oikotie/kohde/16828859

Inspiroivaa torstaita kaikille!

Kuvat: © Matti Hämäläinen / Visual Business Oy Kohde: Päivi Siggberg, NORD LKV


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Tunnelmallinen unelmatalo Raaseporissa

  1. Postaus vaikuttaa kaupalliselta yhteistyöltä, mutta asiasta ei ole mitään mainintaa. Oletko saanut jotain tästä postauksesta?

    1. Liisa: Kirjoitan kaikki postaukset, myös kaupalliset, mielestäni samalla tyylillä – faktoihin perustuen ja aina omakohtaisesta näkökulmastani. En ole saanut minkäänlaista hyötyä tämän sisustuslehdistä tutun kauniin kohteen esittelystä ja postauksen julkaisusta. 🙂

    1. Nanna: ei ole kenenkään tutun talo. ? Tykkään monenlaisista sisustustyyleistä ja tämän kodin yksityiskohtia olen sisustuslehdestä aikoinaan ihastellut. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *