Nimikoitu kylpytakki – Ihana lahja

Sain äitienpäivälahjaksi upean kylpytakin, jonka selkään on nimikoitu nimeni. Rakastan saunoa ja tykkään istua saunan jälkeen rentoutumaan ennen pukemista. Kylpytakki on oleellinen osa rentoutumista ja tarpeellisempaa lahjaa en olisi voinut toivoa – nimikoitu kylpytakki on täydellinen! ❤︎

Nimikoitu kylpytakki ihana lahjaidea -Omakotivalkoinen
Nimikoitu kylpytakki ihana lahjaidea -Omakotivalkoinen

Saksin vanhan kylpytakkini siivousräteiksi jo yli vuosi sitten ja olen aina silloin tällöin maininnut että haluaisin uuden. Tytölle ostin joululahjaksi Gantin vaaleanpunaisen kylpytakin ja sitä olen pari kertaa lainannut. Nyt minulla on ikioma!

Mikään ei ole ihanampaa kuin saunomisen jälkeen kääräistä itsensä kylpytakkiin ja istahtaa parvekkeelle nauttimaan kauniista auringonlaskusta ja jääkylmästä juomasta. Tyttö äitinsä tuntee! ❤︎

Nimikoitu kylpytakki ihana lahjaidea -Omakotivalkoinen
Nimikoitu kylpytakki ihana lahjaidea -Omakotivalkoinen

Äitienpäivää vietimme tytön kanssa rennosti ja söimme porukalla äitienpäivälounaan läheisessä merenrannalla sijaitsevassa ravintolassa. Kävimme myös yhdessä kaupassa ostamassa ison kasan herkkuja ja leivoimme tytön kanssa pellillisen mokkapaloja, joka koristeltiin reilulla nonparelli-kerroksella. 🙂

Illalla istuttiin sohvalla sipsikulhojen ja irtokarkkien kanssa katsomassa Kristen Stewartin tähdittämää prinsessa Dianasta kertovaa elokuvaa Spencer ja kyytipojaksi katseltiin vielä musiikkianimaatio Sing 2. Ihan paras päivä ja kiireiden jälkeen oli ihana saada viettää tytön kanssa laatuaikaa! ❤︎

* * *

Tämä ilta meneekin viisuhuumassa, kun Euroviisujen ensimmäinen semifinaali pärähtää ruutuun klo 22:00 YLE TV1:llä. Olen kuunnellut kaikki kisakappaleet läpi monta kertaa ja sanoisin että tässä ensimmäisessä semissä on kovempi taso kuin torstain toisessa semifinaalissa, jossa Suomen Rasmus mukana. Jo on ihme, jos ei jatkoon torstaina päästä.

Ihanaa iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

8 kommenttia “Nimikoitu kylpytakki – Ihana lahja

 1. Hienoa,että vielä opetetaan kaunokirjoitusta koulussa vai onko tyttösi opetellut muuten vaan ? (Kortissa oleva teksti)

  1. Pilvi: Koulussa ei enää opeteta, mikä on mielestäni harmillista. Tyttö on itse opetellut ja ostin hänelle vuosia sitten sellaisen tehtäväkirjan, jossa erilaisia aakkosia ja galligrafiaa. Sen myötä on hän on oppinut kirjoittamaan myös kaunoa. 🙂

 2. Hei ! Silloin aloit julkaista sitä viikon suosikit ja sinne tulee uusi aina maanantaisin tai näin ainenkin silloin kirjoitit ? ? Onkohan jotain vikaa kun ei siellä näy kuin pari,eikä oo uusia tullut ?

  1. Pilvi: On teknisiä ongelmia, joita en ole saanut itse korjattua. Uudet artikkelit eivät päivityksen jälkeen enää nouse etusivulle ja en ole nyt kahteen maanantaihin niitä tehnyt. Tekninen taituriystäväni auttaa sivuston koodin korjaamisesta kun kerkiää ja sanoin ettei kiirettä. 🙂

 3. Mää ajattelin tilata itselleni joululahjaksi tuommoisen takin omalla nimelläni. Soitin jo Balmuirille ja kysyin paketoinnista ja he sanoivat, että kaunis paketti tulee.
  Olen jo ajoissa suunnittelemassa tällaisia ihania juttuja. ❤️

  1. Pitju: Balmuir paketoi aina todella kauniisti. Minulla kylpytakki oli kahdessa kääreessä (ensin säilytyspussi, sitten lahjalaatikko) ja vielä pahvisessa lahjakassissa koko komeus. Säästin lahjakassin ja lahjalaatikon, ja läpinäkyvän säilytyspussin otin hyötykäyttöön vaatteille, jotka vähäisellä käytöllä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *