Miehen kodin sisustus – 95m2 loft

Miehen uusi kaksikerroksinen loft-koti on kooltaan 95m2 ja sen remontointi saatetaan loppuun kesäkuun aikana. Yläkerrassa on keittiö, makuuhuone sekä oleskelutilat ja alakerrassa toimisto sekä aivan huikea kotiteatteri valkokankaalla varustettuna. Sisustussuunnitelmasta vilauttelin maistiaisia jo Instagramin puolella ja projektin edistymisestä koostan postauksia jatkossa myös tänne blogin puolelle.

Miehen ruokailutilan ja olohuoneen sisustus - Sisustussuunnittelu Omakotivalkoinen

Parketti päällystetään kokonaisuudessaan harmaalla tekstiilimatolla sekä alhaalla että ylhäällä. Yläkerran ruokailu- ja oleskelutilan suuri seinä maalataan kauniilla havunvihreällä ja muut seinät ovat valkoiset. Ruokailutilaan hankittiin pyöreä ruokapöytä, Muuramen senkki ja Innovationin Splitback-nojatuoli, joka on verhoiltu tummanharmaalla haalistumattomalla Flashtex Dark Grey -kankaalla. Läpikuultavat valkoiset verhot teetettiin mittojen mukaan.

Miehen makuuhuoneen sisustus - Sisustussuunnittelu Omakotivalkoinen

Makuuhuoneessa on asennettuna koko seinän mittainen kaapisto ja saranaovet tullaan vaihtamaan mustilla kehyksillä varustetuihin peililiukuoviin. Huone on kooltaan pieni ja ainoat kalusteet ovat tummanharmaa päädyllinen jenkkisänky ja sen viereen sijoitettu pyöreä pieni pöytä. Verhot ovat samanlaiset kuin ruokailutilassa.

Miehen ruokailutilan ja olohuoneen sisustus - Sisustussuunnittelu Omakotivalkoinen

Tämän kodin erikoisuus on suuret ikkunat, joita löytyy sekä alakerrasta että yläkerrasta. Alakerrassa ikkunat ovat lattiasta kattoon ja huonekorkeus on yli 4 metriä, minkä vuoksi emme itse siellä maalaile. Alakerran seiniin on asennettu puiset pystyrimat, jotka käsitellään vaaleiksi sisustusvahalla. Lisäksi myös kattoon asennetut äänieristelevyt maalataan.

Koti on tällä hetkellä asuttavassa kunnossa ja prioriteettina on laittaa alakerta ensimmäisenä kuntoon. Tämänkin urakan tulee hoitamaan luottomieheni Batman Remppa. ❤︎

* * *

Huomenna vietetään koululaisten kevätjuhlia ja sen jälkeen odotettu kesäloma voi alkaa. Tyttö ei löytänyt mieleistään mekkoa mistään, joten hän saa aamulla sovitella minun mekot ja kaikki omat siistimmät vaatteensa – neiti kun oli niin väsynyt, että meni jo nukkumaan. 🙂

Aurinkoista perjantai-iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Miehen kodin sisustus – 95m2 loft

  1. ootko koskaan avannut, vaiko onko liian hen.koht että miksette asu kimpassa? hän siis on kuitenkin oletettavasti lapsesi isä?

    1. Laura: en kirjoittele pintaraapaisua enempää parisuhteistani enkä lapsen isän asioista blogissa. Tämä on linjaus jonka tein monia vuosia sitten heidän omasta toiveestaan ja sitä kunnioitan. En luultavasti kertoisi tämän enempää vaikka luvat saisin. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *