Booztlet – Merkkivaatteet edullisesti

En ole aikoihin ostanut itselleni uusia vaatteita ja alusvaatteita lukuunottamatta kahden viime vuoden vaatteet voi laskea yhden käden sormilla. Nyt äkkiseltään en muista ostaneeni kuin untuvatakin ja olohousut, jotka nekin on tyttöni ominut itselleen. Kesän kunniaksi päätin shoppailla hieman enemmän ja löysin tieni Booztletin* aleverkkokauppaan, josta löytyikin sitten kaikki tarpeellinen ja massiivisen paljon enemmänkin. 🙂 Rakentelin ostoskoriin klikkaamistani vaatteista ja kengistä teille kivoja asukokonaisuuksia mustan, beigen ja valkoisen sävyissä…

Asukokonaisuuksia Booztlet aleverkkokauppa - Omakotivalkoinen

Mekko: By Malina | Kengät: Gold | Pusero: Gina Tricot | Farkut: Calvin Klein Jeans | Mekko: Filippa K | Laukku: Ted Baker

Asukokonaisuuksia Booztlet aleverkkokauppa - Omakotivalkoinen

Pusero ja hame: Lounge Nine | Trenssi: Just Female | Kengät: Gold | Body: Samsoe Samsoe | Farkut: Blanche

Asukokonaisuuksia Booztlet aleverkkokauppa - Omakotivalkoinen

Nahkatakki: Modström | Hame: Mads Nørgaard | Kengät: Calvin Klein | Takki: Tiger of Sweden | Pusero: Only | Farkut: Envii

Asukokonaisuuksia Booztlet aleverkkokauppa - Omakotivalkoinen

Mekko: French Connection | Saappaat: Selected Femme | Pusero: 2NDDAY | Farkut: Calvin Klein Jeans | Mekko: Day Birger et Mikkelsen | Kengät: Tamaris

Booztlet – Aletuotteiden verkkokauppa

Booztlet on outlet-verkkokauppa* ja kaikki tuotteet ovat alennushintaisia. Suurin osa tuotteista on alennettu puoleen hintaan ja joukossa on runsaasti myös -60% hintaisia vaatteita, asusteita ja kenkiä. Pelkästään naisten puolelta löytyy tällä hetkellä 55 767 alehintaista tuotetta, mukana myös uunituoreen kevät-kesäsesongin valikoimaa.

Oma pukeutumistyylini on pelkistetty ja ajaton, ja suosin vaatteissa erityisesti mustaa. Pyrin ostamaan skandinaavisia merkkejä ja vaatteita, jotka on valmistettu Euroopan alueella. Ideologia pukeutumisen taustalla on ostaa pitkäikäisiä ja laadukkaita vaatteita, jotka maksavat ehkä enemmän mutta kuormittavat maailmaa vähemmän. Alennushinnat ja etenkin Boozlet mahdollistaa minulle sen, että budjettini riittää tällaiseen elämäntapaan. 🙂

Asukokonaisuuksia Booztlet aleverkkokauppa - Omakotivalkoinen

Trikoomekko: GAP | Mekko: By Malina | Ribbimekko: mbyM | Villakangastakki: Tiger of Sweden

Edullisia ja ajattomia vaateostoksia

Kuten postauksen asukollaaseista huomaatte, olin klikkaillut ostokoriin vaikka mitä. Kävin ne kaikki läpi tarkalla silmällä seuloen ja tiputin pois kaikki sellaiset vaatteet joiden osalta vähänkin epäilin sopivuutta. Tilaukseni sisälsi lopulta vain sellaisia vaatteita, joista tiedän suoraan tuotekuvausten ja kuvien perusteella että ne sopivat olemassa oleviin vaatteisiini ja päälleni – kasan alusvaatteita ja sukkia, sekä ylläolevan kuvan neljä ihanuutta.

Tiger of Swedenin villakangastakkeja minulla on entuudestaan jo kolme erilaista ja tiedän kokemuksesta niiden olevan huippulaadukkaita. Kaikki takkini ovat edelleen käytössä, mutta yksi niistä on parhaat päivänsä nähnyt ja toimii enää vain arkitakkina kauppareissuilla yms. Rakastan minimalistisia ja pelkistettyjä takkeja ja tilaamani Corin-takki* on samanlainen mutta lyhyempi kuin lempitakkini Tigerin Margo Coat, joka minulla on ollut käytössä jo ties kuinka kauan – ainakin viisi vuotta.

Olen aina rakastanut mekkoja, vaikken niitä useinkaan päälleni ole pukenut. Viime vuosina olen kuitenkin ymmärtänyt itsestäni monia uusia asioita, kuten sen että olen aikaisemmin ostanut pääosin juhlamekkoja, joita ei arjessa kukaan muukaan olisi käyttänyt. Ongelma ei siis ole itse mekko vaan sen tyyli. Nyt tilasin vain yhden juhlamekon ja kaksi arkisempaa mekkoa, joita voi käyttää ympäri vuoden. By Malinan Emily Dress -juhlamekko* on superupea, enkä voinut vastustaa kiusausta. ❤︎

Mustassa GAP-mekossa on rintamuksessa nepparit ja tällaista etsiskelin viime viikolla kaupoista tytön kevätjuhlavaatteiden ohella kesämekoksi. Booztletiltahan sekin sitten löytyi, kuten myös mbyM-ribbimekko*, joka on ihana ballerinojen parina kesällä ja saappaiden kanssa syksymmällä. Sukkahousut alle niin tarkenee talvellakin. 🙂

Booztlet on vaateostoksien osalta uusi lempparikauppani ja valikoimasta löytyy kaikki suosikkimerkkini, kuten Tiger of Sweden, Filippa K, Wolford, Samsoe Samsoe, Modström ja Chantellen sekä Lindexin rintaliivit. Naistenosaston lisäksi Booztletissa on miesten ja lasten vaatteita sekä kenkiä, urheiluvaatteita ja -välineitä, kosmetiikkaa ja meikkejä sekä monenlaisia sisustusjuttuja ja kodin tekstiilejä. Kannattaa ehdottomasti kurkistaa Booztletin yli 100 000 tuotteen valikoima – takaan että täältä löydät kaiken mitä keksit etsiä! 🙂

booztlet.com*

Kuvat: Booztlet / brändit, *sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ Nahkaleggingsit – Päivän asu & neljät kengätVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *