10 vuotta olohuoneessa – Sisustuksen punainen lanka

Sain Instagramissa viestin blogini lukijalta, joka on pitkään seuraillut kotini sisustuksen muutosta ja kehittymistä. Hän oli selannut olohuone-tagin postauksia blogistani läpi ja huomannut, että sisustuksen punainen lanka on pysynyt samanlaisena yli 10 vuotta ja huomasi monta yhtäläisyyttä menneen ja nykyisyyden välillä. Itse helposti sokeutuu omalle tekemiselle ja vasta kun hän laittoi minulle kasan kuvia niin huomasin mitä hän tarkoitti. 🙂

10 vuotta olohuoneessa ja sisustuksen punainen lanka - Omakotivalkoinen

Kantikkaat ja pelkistetyt kalusteet ovat aina olleet ykkösvalintani. Myös modulaarisuus ja monikäyttöisyys on tärkeää etenkin säilytyskalusteissa, kuten kaapeissa ja laatikostoissa. Olen aina tykännyt myös integroida sähkölaitteet ja laitteiden piuhat piiloon kaapin ovien taakse kaiuttimia lukuunottamatta.

10 vuotta olohuoneessa ja sisustuksen punainen lanka - Omakotivalkoinen

Rakastan muhkeita suuria mattoja ja vuosien tauon jälkeen meiltä sellainen olohuoneen lattialta taas löytyy. 11 vuotta sitten tuli testattua, että koiraperheelle valkoinen nukkamatto on katastrofi. Nyt kun toistaiseksi ei omaa koiraa ole, niin halusin palata takaisin vanhan unelmani ääreen ja korvasin muovipunosmatot jättikokoisella valkoisella nukkamatolla. ❤︎

Myös aaltoilevasti asettuvat verhot ovat aina olleet olohuoneen kruunu. Entinen dupion-silkki on vaihtunut pellavaan ja verhoja on nyt määrällisesti vähemmän, jotta ne asettuvat kauniisti verhokiskossa. Sälekaihtimien kanssa kun verhoja ei koskaan tarvitse sulkea.

10 vuotta olohuoneessa ja sisustuksen punainen lanka - Omakotivalkoinen

Järjestystä olen aina vaihdellut tiuhaan ja erilaisia kombinaatioita on tullut kokeiltua myös olohuoneessa. Pientä sisustustavaraa on nykyisin vähemmän, mutta yhtäläisyyksiä löytyy silti. Valaisimet varsinkin ovat aina olleet heikkouteni ja niitä meiltä löytyy edelleen runsaasti ympäri kotia.

Kiitos siis Virpille havainnoistasi, näin sitä oppii itsestään uutta kun katsoo kotia välillä toisen silmin! 🙂

Aurinkoista tiistaita kaikille!

Lue myös: ➤ Toivepostaus – Ennen ja jälkeen tavaroiden karsimisen!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *