Iittala kesäale – Uudet juomalasit rikkoutuneiden tilalle

Iittalan kesäale* tuli kreivin aikaan, sillä minä rähmäkäpälä tiputin vahingossa kattilan hyppysistäni avoinna olleeseen astianpesukoneeseen ja suoraan Essence-sarjan lasien päälle. Matalia olutlaseja, joita meillä käytetään vesilaseina, jäi ehjäksi vain yksi ja valkoviinilasit menivät kaikki rikki. Himppasenko kiukutti ja pari ärräpäätäkin tuli manattua. Luojan kiitos imurissa oli akkua ja sain siivottua lasinsirpaleet koneesta ja lattialta pois.

Keväinen kattaus raikas limenvihreä valkoinen omakotivalkoinen

Tilasin Iittalan alennusmyynnistä 4 kappaleen pakkaukset olut- ja valkoviinilaseja. Nelipakkausten hinta on normaalistikin maltillinen ja nyt alessa vain 44 euroa. Lisäksi sain ilmaisen toimituksen ostosten ylittäessä 50 euron rajan. Nuo maksuttomat toimitukset on aina olleet Iittalan verkkokaupassa parasta.

Iittala kesäale parhaat aletärpit 2022

Palasin aleostoksille äsken vielä uudestaan ja selasin kaikki aletuotteet uudemman kerran läpi. Tilasin tytölle kaksi mustavalkoista Taika-pussilakanasettiä*, jotka ovat 60% alennuksessa. Tuplakokokin pussilakanasetistä löytyi ja melkein sen itselleni tilasin, kuten myös Tapio-sarjan lasit. Voi olla että myöhemmin alkaa harmittaa. 🙂

Iittalan kaikki kesäalen astiat, tekstiilit, ruukut ja ruoanlaittovälineet löydät TÄSTÄ*.

Mukavaa maanantaina kaikille!

Tuotekuvat: Iittala, *sisältää kaupallisen linkinMiia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *