Arvotaan 2kpl 150€ arvoisia S-lahjakortteja

Blogini 11-vuotisjuhlan kunniaksi käyntiin pärähtää perinteikäs blogiarvonta, jonka palkintona on 2kpl 150€ arvoista S-lahjakorttia. Lahjakortti käy maksuvälineenä yli 1500 S-ryhmän toimipaikassa, kuten Prismassa, Sokoksella, Emotionissa ja S-Marketissa. Palkintoja on jaossa kahdelle onnekkaalle, joten kipin kapin osallistumaan! 🙂

Voita 150€ S-lahjakortti - Omakotivalkoinen 11 vuotta

Osallistu arvontaan ja voita 150€ S-lahjakortti

Lahjakorttien arvontaan osallistut jättämällä vapaamuotoisen kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin. Voit halutessasi kertoa vaikkapa kesän lempparipuuhastasi, tämän hetken suosikkikappaleesi tai muuta mukavaa, jonka avulla opin tuntemaan teitä paremmin. ❤️

Jätä kommenttisi kommenttiboksiin perjantaihin 15.7.2022 klo 23:59 mennessä.

Arvonta suoritetaan heti lauantaina 16.7. ja kahdelle onnekkaalle voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Mikäli voittajasta ei kuulu 24.7.2022 mennessä, suoritetaan arvonta kyseinen lahjakortin osalta uudelleen kaikkien osallistujien kesken. Lahjakortit postitetaan voittajille postivakuutettuina kirjeinä. Lahjakortit ovat voimassa 1.7.2024 asti ja lahjakortille ladatun summan voi käyttää osissa tai kerralla.

* * *

Haluan vielä kiittää teitä kaikkia kuluneista vuosista! En olisi vuonna 2011 voinut kuvitellakaan, että blogini on hengissä vielä 11 vuotta myöhemmin. Kaikesta kiitos kuuluu teille sadoille tuhansille ihanille ihmisille, jotka tulette lukemaan juttujani! Kiitos! ❤️

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

281 kommenttia “Arvotaan 2kpl 150€ arvoisia S-lahjakortteja

    1. Tänä kesänä odotan innolla Asuntomessuja, kun ovat tässä niin lähellä. Sieltä saa toivottavasti ihania ideoita ja vinkkejä sisustamiseen, remontointiin ja puutarhaan ?

    1. Hyvää kesää sinne! Lomailua takana viikko, joista pari päivää lasten kanssa mökillä. Kolme viikkoa vielä lomaa jäljellä, saa nähdä mitä kaikkea vielä ehditään touhuilla☀️

    1. Onnittelut 11 v. blogille. Mulle tärkeintä kesässä on oma koti ja puuhastelu pihalla. Omakotitalossa on aina jotain mukavaa tekemistä. Rakastan suomen kesää, lämpöä ja aurinkoa, omaa pihaa, kukkia ja saunomista (erityisesti helteillä, koska sen jälkeen tuntuu helle vilpoiselta, eikä alakerrassa oleva sauna lämmitä koko asuntoa) ❤

  1. Minun suosikkipuuhaani on tehdä kaikkia ihania kesäpuuhia ulkona perheeni kanssa ja päivän päätteeksi pötköttää ison masuni kanssa tuntien kaikki ihanat potkut pieneltä masutyypiltä ?

    1. Tämän kesän parhaat jutut on olleet mansikat, mökkeily ja livemusiikista nauttiminen! ?☀️

      Onnea 11 vuodesta!

  2. Ihana kesä ja loma. Nautin niin tekemättömyydestä. Syksyllä ja talvella taas aikaa muihin juttuihin.

  3. Hei! Olen 53v. sisustamista ja puutarhan hoitoa rakastava sairaanhoitaja Turusta. Tällä hetkellä odotan innokkaasti kirsikkatomaattieni kypsymistä, joita kasvatan kasvihuoneessani muutaman taukovuiden jälkeen. Blogisi on innostava?
    Aurinkoista kesää?☀️

  4. Osallistun kilpailuun. Olen seurannut blogiasi melko alusta lähtien. Mielenkiintoinen matka niin bloggaajalka kuin seuraajalla ja positiivinen sellainen. Kesäterveiset Riihimäeltä jossa vietän ensimmäistä kesää. Täällä on 155 puistoa joista voi valita mieleisensä kesäpäivän viettoon.

    1. Osallistun arvontaan. Tämä blogi-maailma on jännittävää, koukuttavaa ja kiehtovaa. On kiinnostavaa lukea toisten tekstejä, kokemuksia asioista, sekä kirjoittaa omia tarinoita.
      Kesällä imen kesän voimaa kauniista pioneistani, vietän aikaa rakkaan 14-v papillon Wiljoni kanssa, nautin marjoista ja kuntoilenkin.

  5. Arvontaan osallistuu kesälomalla oleva ala-asteen ope, joka nauttii aikatauluttomuudesta ja hitaista aamuista täysin siemauksin. Jotenkin olen jäänyt seurailemaan blogiasi, vaikkakin olen sinua huomattavasti vanhempi, lapsetkin ovat jo lentäneet pesästä ja asun mieheni kanssa kaksin omakotitalossa kaukana kehäkolmosen pohjoispuolella. Eli ihan eri elämäntilanne kuin sinulla.
    Mukavaa kesän jatkoa ?

  6. Onnea synttäreiden johdosta! Minun kesä on mennyt vanhempieni mökillä, jota olen veljeni kanssa laittanut kuntoon. Tämä on viimeinen mökkikesämme, mökki on menossa myyntiin parin viikon päästä kun olemme saaneet terassin rakennettua ja ulkoseinät maalattua. Olen lukenut blogiasi vuodesta 2013 alkaen. En enää muista miten blogiisi tupsahdin, mutta siitä asti olen joka viikko tullut lukemaan postauksisi. Osallistun arvontaan.

  7. Parhainta ja aurinkoista kesää sinne! ❤️ Täällä kesä menee pitkälti töissä, toivon silti ehtiväni mökille Pohjois-Karjalaan?

  8. 42-vuotias pohjoisen ”tyttö” tykkää hakea inspiraatiota sisustukseen ja puutarhajuttuihin.
    Tää kesä on aivan paras: rakastan näitä aurinkoisia päiviä ja helteitä❤️

  9. Vaihdoin keväällä työpaikkaa tietäen, ettei kesälomaa nyt ole. Mutta oma hyvinvointi meni ehdottomasti loman edelle. Nyt on kiva mennä töihin. Työ säilyi samana, mutta työnantaja eri.

  10. Meillä kesä menee pienimuotoisissa rakennuspuuhissa, kun meille tuli kanoja ja kaneja vielä tulossa. Kanoille piti rakentaa mökki ja aitaus, eristäminen vielä edessä, että tarkenevat talven mökissä. Kaneille pitäisi rakentaa aitaus ja eristetty koppi, missä ne pärjäisivät talven. Tämän lisäksi kasvimaa, metsä allas yms. pitää kiireisenä ??

  11. Tämä kesä menee pääasiassa töitä tehdessä, jonka vuoksi kaiken vapaa-ajan käytän ystäviä ja muita läheisiä nähdessä ?

  12. Nyt alkaa kesä ja festareiden kiertäminen; Aitoo, Pori Jazz, Downton Calling yms.! Mukavaa kesää kaikille ja kiitos blogista!

  13. Ihana kesä menossa. Uusi työ, opiskelupaikka varmistui, lomat vielä edessä päin. Ihanaa rentoa olemista ilman mitään pakko hommia?

    1. Juuri kesäloman viimeistä päivää viettäen, huomenna paluu arkeen sairaalamaailmaan. Kesäloma oli ihana. Ensimmäinen kesä kun on oma pieni piha, joten siinäkin tuli vietettyä paljon aikaa mm grillaten, syöden ja lukien.
      Onnea 11-vuotiaalle blogille ja aurinkoista kesää!

  14. Osallistun ! Tämän kesän biisi on Suomen kesä/ Olli Halonen. Onnea blogille 11.vuodesta. Kesään kuuluu mattojen pesua, pyöräilyä ja ihan vaan oleskelua auringosta nauttien ☺️

  15. Kesä sujuu lähinnä kotioloissa, mukavaa puuhaa riittää joka päivälle.
    Ihanaa kesää sinulle ☀️?
    Olisipa mahtavaa voittaa ?

  16. Huomenna lähdetään 3 viikoksi kiertämään rakasta kotimaatamme matkailuautolla.
    Ja kiitos kuluneesta 11 vuodesta, toivottavasti tulee vielä paljon vuosia lisää 🙂

  17. Mukana arvonnassa. Onnea 11v blogin johdosta.
    Jahka tästä koronasta ollaan koko porukka toivuttu kunnolla, niin tehdään joku autoreissu jonnekin. Lähdetään aamulla ja ajetaan minne huvittaa, poiketaan matkanvarrella kiinnostavisss paikoissa. Syödään hyvin, nautitaan maisemista ja vailla kiirettä mihinkään.

  18. Onnea!
    Kesässä parasta on kesä! Aurinko, lämpö, kesäsade, mansikat , jäätelö jne
    Palkinnon käyttäisin suplautaan.. se haaveissa.

  19. Onnea, onnea! Tänään olen ahkeroinut ja pesin loput ikkunat ja parvekelasit. Huomenna mansikoiden pakastusta. Arkipuuhat on kivoja!

  20. Kesä menee töiden merkeissä, mutta välillä on aikaa nauttia myös lämpöisistä kesäilloista ja auringonlaskuista. Parasta musiikkia korville on lintujen viserrys?

  21. Onnea 11-vuotiaalle ?

    Tänään päättyvä kesäloma starttasi stadionkeikalla ja jatkui lähimatkailulla, levolla ja lämmöstä nauttimisella. Akut ladattuina huomenna paluu töihin?.

  22. Okv on pisimpään seuraamani blogi <3 Tänä kesänä nautin pisimmästä kesälomasta vuosiin ja rentoudun.

  23. Ulkoilu lapsenlapsen 2,5v kanssa. Ihana kun saa pukeutua kevyesti, ja tuntea olevansa niin vapaa sielu kesäisin

  24. Pakko tähän väliin tulla kiittämään teitä ihanista kommenteista! ❤️ Ihana lukea mitä kaikkea teidän kesään kuuluu ja kiitos myös biisivinkeistä ja synttärionnitteluista! ❤️

  25. Kesä ❤️ lomat ohi, paluu arkeen ja työhön. Parasta just nyt valoisat yöt, linnun laulu ja kuuma kahvi?

  26. Osallistun. Tänä kesänä on tullut paljon pyöräiltyä ja pelattua futista, viime kesänä jäi liikkuminen polven murtumisen vuoksi vähiin. Onnea 11- vuotiaalle blogille!

  27. Onnea! ?? Kesään kuuluu töitä, uimarannalla lasten kanssa, kotitöitä, puutarhan hoitoa, kissanpennun leikittämistä, chillaillua ja ystävät, elämästä nauttimisesta (niin hyvin kuin mahdollista nykypäivänä)

    1. heinäkuu 11, 2022 1:43
      Kesässä on ollut parasta just rantsulla chillaillu ja uiminen. ?on ollut paljon hellettä viime viikkoina ??

  28. Ensin haluan onnitella sinua 11 vuotis blogitaipaleesi johdosta. Olen lukenut blogiasi myös jo todella monta vuotta ?
    Parasta tässä kesässä on, kun saan lomailla koko heinäkuun. Lasten kanssa käytiinkin jo reissussa, joten loppu loma menee kotosalla siivoilen ja rentoutuen.
    Ihania kesäpäiviä teille ☀️

  29. Kesäloman lempipuuhiin kuuluu pyöräily, puutarhatyöt, terassilla köllöttely, ja sadepäivinä pikkusiivoilu ja äänikirjojen kuuntelu.

  30. Koska suosittelit kirjaa Ei muita kuin me, niin suosittelen sinulle kirjaa Nainen ikkunassa. Voisit tykätä. Hyvää kesää ja synttäri onnea! ?

  31. Onnea 11-vuotiaalle ja kiitos kaikista mukavista ja inspiroivista teksteistä. Olen lukenut blogiasi jo vuosia, mutta harvemmin kommentoin. Itsellä kesäloma vasta edessä elokuussa ja suunnitteilla ainakin mökkeilyä ja muutama kotimaan reissu. Ja uimista ja mansikoita tietenkin 🙂

  32. Terveisiä täältä kuumasta Nantesista Ranskasta (27 astetta, vaikka kello jo puoli kymmenen). Onko siellä kotimaassa yhtään maltillisempaa?

  33. Kesä on alkanut remontin merkeissä. Välillä toki rentoudun ja luen tai käyn leffassa. Tänään soi Top Gunin biisit päässä sattuneesta syystä päässä..??

  34. Mukana ollaan ,kesän kohokohta poika täyttää 18v.ja uiminen ,lämpö ,linnunlaulu ja kesäyöt

  35. Onnea 11 vuotiaalle. Blogiasi on kiva lukea.
    Kesäloma takana, onnistunut loma. Onneksi kesää vielä piiitkääään jäljellä. Kesä on ❤️

  36. Ihanaa, kun on kesä. Nautin lämmöstä ja auringosta, mutta ei haittaa, vaikka välillä on viileämpää. Ihana luonto, meri ja vihreys. Oma ihana parveke on kesällä olohuoneen jatke. Odotan elokuussa tapahtumaa matkaa ja lomaa myös. Onnea blogista. Seuraan ?☀️

  37. Osallistun ? Tällä ostettaisiin iso kasa herkkuja ja grillattavaa ja pidettäisiin tuparit uuden kodin valmistumisen myötä

  38. Kesässä nautin eniten valosta ja lämmöstä. Lomalla on mukava irtautua kotiympyröistä ja vain nauttia joutenolosta.

  39. Onnea 11 vuotiaalle blogille! Olen seurannut kauan tätä. Kesäloma alkoi juuri ja menee pieniä reissuja tehden ja iltauinneilla käyden. Hyvää kesää kaikille!

  40. Osallistun! Kiitän raikkaasta blogista ja monipuolisesta, positiivisesta sisällöstä. Olen tainnut seurata vuodesta 2014 alkaen, ja parhaillaankin nautin valkoisesta v. 2015 ostamastani päiväpeitosta, johon idean sain täältä blogistani, kun oli juuri sellainen postauksessa mikä itsellä haaveissa. 7v. se on jo palvellut ja varmaan saman verran lisää vielä. Oikein hyvää kesää kaikille!

  41. heinäkuu 11, 2022 1:43
    Kesässä on ollut parasta just rantsulla chillaillu ja uiminen. ?on ollut paljon hellettä viime viikkoina ??

  42. Korona iski ja pisti suunnitelmat uusiksi. Katsotaan, miten toipuminen sujuu.
    Avovesiuintia ja kulttuuria kuuluu kesään.

  43. Osallistun arvontaan. Onnea blogille ja ihanaa kesää meren aalloissa auringonkilossa ja suolan tuoksussa-niistä itse ammennan voimia tulevaan pimeään syksyyn ja talveen,HeidiS

  44. Onnea 11-vuotiaalle blogille!
    Tavaroiden karsimista ja kirpparimyyntiä parasta aikaa, välillä uintia ja lepoa lomalla, akkujen lataamista syksylle ?

  45. Onnea 11 vuotiaille:). Kesä menee makustellessa eläkettä joka alkaa syksyllä, nyt lomat menossa. Tällä hetkellä tuntuu hyvälle. Terv maarit

  46. Onnittelut ?
    Tullut seurattua blogiasi jo monta vuotta. Kesässä parasta on☀️ ja lämpö, niin nautin, kun voi mennä takaterassille nauttimaan aamupalasta..ihanaa kesää?

  47. Oikein paljon onnea hienosta blogitaipaleesta ja paljon onnellisia blogivuosia myös tulevaan!

    Kesällä tykkään erityisesti siitä, kun saa käyttää ihania kesävaatteita!

  48. Kesän lempipuuha on suppailu. Vielä pari viikkoa töitä ja sitten loma nro 2, sitä odotellessa. Mukavaa kesää!

  49. Tämän kesän lempipuuhaa on ollut lapsuudesta tutun ratsastusharrastuksen uudelleen aktivointi. Ja blogien selaaminen on aina mukavaa ?

  50. Tämä vuosi on mennyt uuden talon rakennuspuuhissa. Kovin paljon muuta ei ole ehtinyt. Fillarilenkeile ja salille ollaan muutaman kerran keretty. Nyt apumiehet on lomalla, hieman hengähdystä kunnes alkaa loppukiri… On tää vaan aikamoista. Koko ajan pitää tehdä päätöksiä.

  51. Kattoremonttia puuhattu miehen kanssa. Tähän mennessä säät ovat suosineet, toivottavasti jatkuisi.

    Synttärionnittelut blogille! ?

  52. Onnea 11-vuotiaalle blogillesi! Olen seuraillut blogiasi aika lailla yhtä kauan, kuin se on ollut olemassa.

    Tällä hetkellä vietän kesälomaa ja tuijottelen samalla järvimaisemaa mökillä. 🙂

  53. Pitkä kesäloma mahdollistaa kaikkea kivaa;kesäteatteria, festareita, lomaviikon etelässä, uimista, nautiskelua ja yhdessäoloa läheisten kanssa☀️?

  54. Onnea ja pitkää ikää blogille ?
    Eka lomaviikko alkoi tänään ja kohta suuntaan rentouttavaan hierontaan loman kunniaksi. Tällä viikolla alkaa myös Kaustisen kansanmusiikkifestarit jossa ois tarkoitus käydä muutamana päivänä. Pari viikkoa olen sitten töissä ja sitten taas lomailen pari viikkoa. Syksyksi jää vielä pari viikkoa.

  55. Onnea varsin pitkälle blogitaipaleellesi! En itse edes muista mistä asti olen blogiasi seurannut vaikka en ihan alkumetreiltä ole mukana ollutkaan.

    Omaan kesään mahtuu vielä vaikka mitä, kun loma on vasta elokuussa tulossa. Lähdetäänkin koko perheen kanssa vähemmän kesäisiin maisemiin pohjois-Norjaan, jossa on tarkoitus telttailla koko viikko ja nauttia luonnosta ja sen tuomasta rauhasta. Omaa lempipuuhaa kesällä onkin ulkoilu, kun on valoisaa pitkän aikaa. Jotenkin sitä herää elämään keväällä taas kun valo alkaa lisääntyä. Toinen ehdoton lempipuuha on hyötypuutarhan pitäminen ja marjastaminen 😀

  56. Mökillä koko kesä , kalastusta ja uimista.Huippuna uuden lapsenlapsen vierailu elokuussa Espanjasta.

  57. Paljon onnea mielenkiintoisen blogin vuosipäivästä ja kiitos sinulle, että jaksat kirjoitella sitä meidän iloksi ?

    Mulla on tänään kauan odotetun 4 viikon kesäloman ensimmäinen päivä ☀️ Lomalla on hyvää aikaa tavata pitkästä aikaa ystäviä ja käydä erilaisissa tapahtumissa ja keikoilla, tehdä kodin rästikotihommia ja ottaa iisisti. Tyttären kanssa teemme muutaman yön Tallinnan reissun.

    Ihanaa kesää kaikille! ???

  58. Aina pitää vähän arvontaan osallistua, eihän sitä koskaan tiedä…. 😀
    Siun blogi on ihana ja rakastan kotisi valkoisuutta ja minimalismia. Oma matkani kohti tavaramäärän vähentämistä on ollut pitkä ja kivinen ja edelleen kesken. Mutta niinhän elämä aina on, kesken… Kaaos ja tavaramäärä aiheuttaa minulle ahdistusta, joten motivaatioa seesteisyyden tavoitteluun on vaikka käytännön toimet välillä laitetaankin jäihin ja sitten taas jatketaan kun jaksetaan. Kesälomalla aion käydä vaatekaapin kimppuun ja poistaa sieltä kaikki liian pienet ”tavoitevaatteet” ja muut harhahankinnat. Haluan, että vaatekaapissani on vain sellaisia vaatteita, joita oikeasti käytän ja rakastan. Tällä muutoksella haluan muistaa rakastaa myös itseäni sellaisena kuin olen, koska yhdelläkään henkarissa roikkuvalla kankaanpalalla ei ole oikeutta moittia minua. <3

  59. Onnea 11-vuotiaalle blogille ? Loma alkoi kodin perusteellisella järjestelyprojektilla. Sen jälkeen voikin keskittyä hyvillä mielin rentoutumiseen tai miettimään uusia sisustusprojekteja.

  60. Paljon onnea pitkästä taipaleesta! Tämä kesä on mukavasti soljunut eteenpäin. On uitu, ulkoiltu ja tehty pari pientä kotimaan reissuakin. Vielä kun Korkeasaareen ja Lintsille ehtisi niin voisi ruksata loputkin kesän to do -listalta. ?

  61. Blogisi on tosi inspiroiva, olen saanut paljon vinkkejä minimalistiseen sisustukseen ja tavaroiden karsimiseen/ järjestelyyn.
    Toivon että blogisi jatkuu vielä pitkään.
    Ihanaa kesää ☀️

  62. Kesälla otetaan iisimmin ? ja myös rästiin jääneet jutut hoidetaan pois alta sekä mattojen pesua, ystävien tapaaminen ? ja uiminen kuuluu kesän ohjelmaan.

  63. Kesäloma onnellisesti jo ohi.
    Innostuin töiden alkaessa remppaamaan kotia, vaikka enemmän sitä aikaa olisi ollut juuri silloin lomalla?

  64. Blogistasi saan sisustusvinkkejä ja inspiraatiota vaikka sisustustyylini ei ole yhtä pelkistetty. Kesällä lempipuuhaa on auringossa lukeminen ja lasten kanssa pihapelien pelaaminen.

  65. Tämä on parasta aikaa – kesä, jätski, loma, rantasauna ja taustalla vanha radio viritettynä iskelmäkanavalle 😀

    Kiitos ihanasta blogistasi, seuraavaa yhtätoista vuotta odottaen <3

  66. Onnea 11v blogi! Ja iso kiitos Miia, olet antanut inspiraatiota mm. minimalismiin. Tämä kesä menee itsellä akkuja lataillessa kovan työrupeaman jälkeen. ?

  67. Mukana arvonnassa ☺️?☘️☀️. Ihana heinäkuu, nautin valosta ja lämmöstä ? vaikka tämä kuu meneekin töissä aika tiiviisti.

  68. Tänään alkoi viiden viikon kesäloma. Ystävän mökillä menen pyörähtämään ja muuten vain nautin tehden mitä huvittaa ? Kiitos ihanasta blogista!

  69. Mukana arvonnassa ☺️?☘️☀️. Ihana heinäkuu, nautin valosta ja lämmöstä ? vaikka tämä kuu meneekin töissä aika tiiviisti.

  70. Parasta puuhaa on uiminen, merenranta kallioilla illallisen syöminen ja lämmöstä nauttiminen. Onnea 11-vuotiaalle blogille.

  71. Huikea arvonta, mukana ollaan ?? Lomalla parasta on ollut mökkireissut sekä pojan kanssa uimareissut oman kotipaikkakunnan rannoilla ☀️ Joillekkin päiville olen laatinut to do-listaa, joinain päivinä koittanut rauhoittaa oloa ja kehoa ❤️

  72. Onnea blogille ! Tänä kesänä olen nauttinut alkaneista eläkepäivistä. Aikaa lukea blogeja ja reissata lasten lasten kanssa <3

  73. Kesän ehdottomasti paras asia on päästä kaupungin vilinästä maalle nauttimaan kiireettömästä arjesta ja upeista järvimaisemista.

    Onnea 11-vuotiaalle blogille! ??
    Olen saanut useat hyvät ideat omaan sisustukseen vuosien varrella juurikin täältä ?

  74. Isosti Onnea 11-vuotiaalle. Tämän kesän kohokohta on ollut kahden viikon helleloma kesämökin laiturilla kirjoja lukien.

  75. Onnea 11 v blogille, olen seurannut jo vuosia :). Kesän lemppari on tuoreet mansikat ja odotan jo marjastuksen alkua. Pyöräily ja uinti on ihanaa, etenkin aurinkoisina päivinä! Niin ja arvonnassa tietysti mukana 🙂

  76. Onnea 11-vuotiaalle hyvälle blogille, jota on mukava seurata ? Parasta kesässäni on lasten ja lastenlasten kanssa vietetty laatuaika.

  77. Hei, minun tän hetkinen kiinnostuksen kohde on tulevan uuden kodin sisustaminen. Olen seurannut blogiasi siskoni vuoden takaisesta muutosta lähtien noin vuosi sitten ja hänen kotinsa on hyvin paljon sinun olohuoneen näköinen, valkoinen ja minimalistinen. Ja tietysti olisi kiva saada susustusrahaa.

  78. Tämän kesän lomaviikot meni pienessä piharakennusprojektissa; nyt loppukesän ajan otetaan kaikki ilo irti uusista ulkotiloista. Onnittelut blogimerkkipaalusta!

  79. Alkulomasta aion järjestellä kotia, loppulomalla rentoudun: aurinkoa, ulkoilua, ystävien tapaamista, lukemista ja kesäherkkujen nautiskelua ???. Parasta lomalla on ehdottomasti aikatauluttomuus ? Ihanaa kesää! ?

  80. Tämän kesän paras juttu on ollut ulkomaanmatka kolmen taukovuoden jälkeen! Myös kotimaassa tulee reissattua.
    Kesäloma on puolivälissä, joten vielä saa ottaa rennosti 🙂

  81. Kesällä nautin kiireettömistä aamuista, liikunnasta, hyvästä ruuasta, ystävien seurasta, joutenolosta ja pienistä reissuista. Mukavaa kesää!

  82. Onnea 11-vuotiaalle blogille❣️

    Kesä on lomailun ja ulkoilun aikaa☀️? Hyvää ruokaa, ystävyyttä ja yhdessä olemista ja tekemistä.

  83. Onnittelut 11 v. blogille?

    Kesään kuuluu kiireettömät aamut?
    Loma, ulkoilu, ystävät, yhdessäolo, hyvä ruoka, musiikki,…

  84. Onnittelut 11-vuotiaalle !!
    Loma alkoi mukavissa tunnelmissa Sunrise Avenuen tahdissa viime la.
    Tiedossa mukavia hetkiä mökkeillen ja kylpylässä nauttien. Ihanaa kesää !!

  85. Olen seurannut blogiasi greige-kaudesta lähtien,eli melko alusta alkaen. Nykykiireissä ei enää ehdi lukea päivittäin,mutta ahmin sitten useamman tekstin peräkkäin,kun sille on aikansa. Kesän lempparipuuhaa on uiminen ja hyvästä grilliruuasta nauttiminen.

  86. Heips, blogiasi on mukava seurata. Postaat monipuolisesti eri asioista ja olen saanut monia vinkkejä ? Leppoisaa kesää ?

  87. Tänä kesänä ei ole lomaa kuin 2 viikkoa kun on syksyllä aloitettu uusi työ. Mutta onneksi auringosta ja vapaista ehtii nauttimaan viikonloppuisinkin 🙂

  88. Hei, paluumatkalla juuri Tallinnasta Helsinkiin tyttären kanssa. Huippu kiva reissu ja kesä. Hyvää kesän jatkoa!

  89. Tämän kesän lempijuttu on se, että pääsee taas matkustelemaan – sekä ulkomailla että kotimaassa ?

  90. Heippa! Kiitos kauniista blogistasi. Luokanopettajana saan nauttia pitkästä kesälomasta, jossa parasta on aikatauluttomuus, kiireettömyys ja yhdessäolo perheen kanssa.

  91. Onnea pitkäikäisen blogin johdosta, olkoon loppukesä lempeä ja tulevat vuodet valoisia blogimaailmassa <3

  92. Ihanaa kesää! 🙂 Lempipuuha on kesällä vain istuskella ulkona ja vaikkapa lukea sanomalehteä nauttien auringosta!

  93. Kesälomia odotellaan ja lähtöä mökille! Kovasti odottelen matonpesua mökki laiturin kupeessa, aamukahvia laiturin nokassa, uintia, sekä lettukestejä lapsen lasten kanssa!

  94. Mukana arvonnassa?‍♀️. Hölkännyt kuin höperö Innan Up-biisin tahtiin. Syyskuussa sitten Midnight run täältä tullaan.

  95. Tänä kesänä jännätään, ehtiikö uusi hirsitalomme valmistua muuttokuntoon siihen mennessä, kun vuorasopimiksemme välikodissa päättyy.
    Arvatenkin 150 eurolle löytyisi kohteita tässä kohtaa ?

  96. Blogisi on mielenkiintoinen ja olen lukenut sitä melkein alusta asti. Omakin sisustustyyli on minimalistinen ja samalla lailla olen siirtynyt krumeluurista pelkistettyyn skandinaaviseen sisustukseen kuin sinä. Onnea virstanpylväästä!

  97. Tänä kesänä oon jatkanut jumpalla/salilla käyntiä koko kesän. Aloitin läheisellä salilla käymään 09/2021 zumba tunnilla, ja venyttelytunnilla. Zumba loppui loppuvuodesta, ja tilalle tuli lihaskuntotunti. Nyt käyn 2x/ vko lihaskuntotunnilla, 1x/vko lempeässä joogassa ja edelleen venyttelytunnilla. Ja kroppa kiittää, enään ei oo selkäkipuja, ja alkava molemmin puolinen lonkkien nivelrikko toivottavasti pysyy kurissa. Hyvää kesää kaikille ja onnea kovasti 11-v blogille ?

  98. Paljon onnea 11-v blogille. Tänä kesänä on käyty kertaalleen useamman yön mökillä saaressa ( isovanhempien mökki), ja ulkoiltu lähistöllä nauttien kesästä.

  99. Onnea 11-vuotiaalle blogille!

    Blogia on ilo seurata, vaikka oma sisustustyylini aivan erilainen onkin. Tämä kertoo mielestäni siitä, että blogisi on mielenkiintoinen.

    Tämän kesän ehdoton odotuksen aihe on tyttären häät loppukesästä. Muuten kesä kuluu arkisissa askareissa, mutta onni muodostuu arjesta ja leppoisasta yhdessäolosta läheisten kanssa.

  100. Oman pihan hoitaminen ja omalla terasilla nautiskelu kuuluvat lempikesäpuuhiin. Tänä kesänä meidän 2kk vauva on parasta kesäseuraa ?

  101. Olen seurannut blogiasi ihan alkumetreiltä lähtien ja ihaillut taitoasi sisustaa, olipa se tyyli millainen tahansa. Onnea 11v blogille ?

  102. Onnea blogivuosista! Täällä on aina kiva piipahtaa lukemassa kirjoituksiasi. Kesään kuuluu leppoisa yhdessä olo ja pienet kesämatkat.

  103. Ensimmäinen kesä omalla pihalla 🙂 Alkukesästä istutimme syötäviä kasveja ja nyt on ollut ihana seurata niiden ja lasten kasvua. Myös edellisten asukkaiden tekemää kukkapenkkiä on seurattu tiiviisti, että mitä kaikkia ihania kasveja siellä kasvaakaan.

  104. Tänä kesänä keskityn itseeni. Toteutin vuosien unelmani, varasin itselleni hyvinvointikurssin. Ainoa lapseni lähti armeijaan. Haikeaa ja hienoa. Nautin omasta ajasta.
    Onnea inspiroivalle blogille !!

  105. Osallistun!
    Kesässä parasta on perheen kanssa oleminen ja aikatauluttomuus.

    Kiitos blogistasi, tämä on hyvänmielenpaikkani, jota tykkään iltaisin lukea. Hyvää kesää! 🙂

  106. Onnea 11-v blogillesi! Paljon olen saanut uutta ajateltavaa sen taholta. Kesäloma alkamassa maanantaina ja mökkipuuhissa menee. Pikku matkan teen siskon luo Nizzaan elokuun alussa ja Helsingissäkin aion piipahtaa fiilistelemässä! Olen 56v sairaanhoitaja Turusta?

  107. Mukana arvonnassa:)
    Olen vuosia seurannut blogiasi jo vuosia – kiitos inspiraatiosta! Oma kesäni sujuu lasten kanssa touhutessa sekä pieniä kodin sisustus- ja pintaremonttiprojekteja suunnitellen ja toteuttaen.

  108. Lämpimät 11v onnittelut!!!
    Kesä on tähän asti edennyt töiden sekä jo alkaneen lomailun merkeissä. Kotimaassa on jo tullut muutamissa kaupungeissa päiväreissut tehtyä, muuten kesä kuluu pitkälti lapsuuden kodin tavaroita läpikäydessä, ulkoillessa ja rennosta meiningistä nauttiessa.

  109. Olen seuraillut blogiasi lähes ”aikojen alusta asti”, sillä muistan lukeneeni juttujasi jo Ranskassa asuessamme (2013-2014). Onnittelut 11v. blogille – WAU! ? Kesässä parasta on loma ja sen mahdollistamat kiireettömät aamut ja spontaanit tekemiset. ?

  110. Onnea 11.v ihanalle blogillesi! Ja seuraavia vuosia odotellessa…Kesässä parasta on loma ja lomailu! 🙂

  111. Kesä pitää sisällään pitkiä pyörälenkkejä, uintia, jäätelöä ja mukavaa oleilua ystävien kanssa.
    Sinulle myös ihanaa kesää ja onnea pitkästä taipaleesta blogisi parisssa, olen seurannut jo vuosia ja odotan aina uutta päivitystä :).

  112. Parasta on kesällä ulkoilu; poiketa jäätelökioskille tai ostamaan mansikoita, katsella kesästä nauttivia ihmisiä, tavata tuttuja.

  113. Mukana arvonnassa! Tämä kesäloma menee päivä kerrallaan, pienistä asioista iloiten ja kirpputoreja kierrellen.

  114. Grilli on kovassa käytössä ollut tänä kesänä. 🙂 Mielenkiintoinen blogi, toivottavasti jatkat vielä pitkään!

  115. Uiminen luonnonvesissä on ollut nyt ihanaa ja virkistävää, helteillä mutta myös näillä vähän viikeämmillä keleillä. Mukavaa kesää!

  116. Onnea sinulle blogin pitämisestä ja kiitos! ?

    Kesässä parasta on loma, mansikat ja ihanat ihmiset! Toivon vielä pientä kesäretkeä.
    ☀️ kesän jatkoa!

  117. Loistavat reseptit painontarkkailijalle, S-kortin starttiraha olisi hyvä aloittelijalle :). Onnea ja menestystä Bloogillesi!

  118. Arvonnassa mukana. Mahtava, kun olet jaksanut kirjoittaa blogia jo todella pitkän ajan ja keksit aina uutta kirjoitettavaa.

  119. Onnea blogille 🙂
    Olen seurannut blogiasi viimeiset viisi vuotta. Tämän kesän mielipuuhaa on ollut nauttia kiireettömistä aamuista ja lämpimistä kesäilloista. Kirpputoreilla kiertely ja uiminen ovat olleet myös mukavaa kesä tekemistä.

  120. Kiva kesäloma ollut! Ollaan paljon ehditty tekemään, Nauvo & kotipaikkakunta Naantali on olleet tän kesäloman place to be ?

  121. Ihanaa kesää sinulle? Täällä aloitellaan kesälomaa, siihen kuuluu mökkeilyä, lasten kanssa touhuamista, lukemista ja hetkessä elämistä?

  122. Onnea pitkästä taipaleesta! Pitkään olen blogiasi lukenut. Oma kesä menee melko lailla ilman lomaa, joten pitää nauttia ja ottaa ilo irti satunnaisista rauhallisista aamuhetkistä kahvikupin kanssa kotiterassilla tai mökillä järvenselkää tuijotellessa.

  123. Kiitos ihanasta blogista! 🙂 Tänään alkoi vihdoin kesäloma, ja aion muun ohella lukea rästiin jääneitä postauksiasi.

  124. Onnea 11-vuotiaalle blogille! Täältä olen saanut tosi hyviä vinkkejä mm. tavaroiden karsimisesta, remontoinnista ja sisustamisesta. 🙂

  125. Tänä kesänä ihaninta on ollut pysähtyminen perusasioiden äärelle oman perheen kanssa. Uuden terassimme sisustaminen on loppukesän kohokohta. 🙂

  126. Kesä on ihanaa aikaa ja vaikka loma on pidetty jo niin on nautittu kesästä koko tää heinäkuu. Vielä on kesää jäljellä! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *