Hamppukankainen tyynyliina – HEMPEA Nuvvus

Kaupallinen yhteistyö: HEMPEA

Ekologisesta eurooppalaisesta hampusta valmistetut HEMPEA Pielpa-malliston pyyhkeet tekivät minuun suuren vaikutuksen ja pyysin testattavakseni myös Nuvvus-tyynyliinat, jotka niin ikään ovat hamppua. Ekologinen hamppu on ominaisuuksiltaan monilta osin kuin pehmeäksi pesty pellava, mutta parempi. Hamppukankaasta ommellut tyyynyliinat kuivuvat nopeammin kuin pellava ja ovat pehmeytensä ansiosta hellävaraisemmat hiuksille. ❤︎

Hamppukankainen tyynyliina HEMPEA Nuvvus - Omakotivalkoinen

Hamppukankainen HEMPEA Nuvvus

Kesän hiostavilla helteillä Nuvvus-tyynyliinat ovat ihanan hengittävät ja jopa vilpoisen tuntuiset poskea vasten. Meillä oli pahimman helteen aikaan yölläkin sisälämpötila 30°C ja asentoa vaihtaessa perinteiseen puuvillaiseen tyynyliinaan jäi niskan kohdalle ikävän tuntuinen kostea läntti. Nuvvus-tyynyliinoissa ongelmaa ei ilmennyt, sillä hamppukuitu sitoo itseensä kosteutta enemmän kuin puuvilla ja tuntuu kuivalta tuskaisillakin helteillä.

Näistä taitesuljennalla varustetuista HEMPEA Nuvvus-sarjan tyynyliinoista tuli jo ensimmäisen yön jälkeen lempparini ja seuraavan palkkapäivän ostoslistalle lisäsin valkoisen tuplakokoisen pussilakanan. Nuvvus-mallisto on saatavana useassa kauniissa värissä – valkoinen nietos, värjäämätön beige dyyni, siniharmaa sumu, roosa talvitaivas ja vihreä varpu. Kankaiden värjäyksessä käytetään ainoastaan myrkyttömiä, vesiohenteisia värejä ja kemikaaliton hamppukangas on turvallinen myös perheen pienimmille.

Katso kaikki lakanat ja tyynyliinat täältä: ➤ hempea.fi/makuuhuone

Hamppukankainen tyynyliina HEMPEA Nuvvus - Omakotivalkoinen
Hamppukankainen tyynyliina HEMPEA Nuvvus - Omakotivalkoinen

Korkealaatuinen ja kestävä

Kotimaiset HEMPEA-tuotteet ovat erityisen kestäviä ja paranevat käytössä. Tiedostavan sisustamisen ja elämäntavan ydin on omistaa korkealaatuisia tekstiilejä, kalusteita ja tavaroita, jotka parantavat arjen toiminnallisuutta ja joihin voi aina luottaa. Huolellisesti ja laadukkaalla langalla ommellut Nuvvus-tyynyliinat kestävät kunnon kulutusta ja ne voi huoletta pestä 60°C lämpötilassa.

Kestävyytensä lisäksi hamppu on materiaalina myös biohajoavaa ja luontoystävällistä. Huomionarvoista on myös se, että jokaisesta ostoksesta HEMPEA istuttaa puun Tree-Nationin avustuksella, luoden parempaa huomista tuleville sukupolville. Vieraile HEMPEA-metsässä täällä: ➤ tree-nation.com/hempea

Hamppukankainen tyynyliina HEMPEA Nuvvus - Omakotivalkoinen

Ihanat hamppuvohveliset pyyhkeet -10%

HEMPEA-verkkokaupasta löydät kodin tekstiilit kaikkiin tarpeisiin vauvasta vaariin. Hampusta valmistetut kotimaiset tuotteet ovat fiksu ja pitkäikäinen valinta. Nyt saat -10% alennuksen kaikista Pielpa-malliston pyyhkeistä ja ponchopyyhkeistä koodilla OKV10. Alennuskoodi on voimassa 31.7.2022 saakka. Tutustu Nuvvus-tyynyliinoihin, Pielpa-pyyhemallistoon ja muihin upeisiin HEMPEA-tuotteisiin täällä:

HEMPEA.FI

Aurinkoista päivää kaikille!

Lue myös: ➤ HEMPEA – Ainutlaatuinen hamppuvohveli


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Hamppukankainen tyynyliina – HEMPEA Nuvvus

 1. Hei mistä olet ostanut seinäamppelin kultaköynnökselle ja mikä päiväpeitto näissä kuvissa on? Ihania nämä muhkeat päiväpeitot mutta toisaalta miettinyt myös valkoista vohvelipäiväpeittoa ne ovat myös ihania:)

  1. Hilima: Tuo amppeli ei ole seinämallia vaan roikkuva. Valkoinen ketju saa sen näyttämään että olisi seinässä kiinni kun kultaköynnös on niin tuuhea ja osuu toiselta puolelta seinään. 🙂 Amppeli on pukinmäen kukkakaupasta ja valkoinen ketju Saiturinpörssistä. Amppelista lisää täällä: https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/2020/07/01/moderni-kukka-amppeli-makuuhuoneeseen/

   Muhkea päiväpeitto on Hoien tuplakokoinen peruspeitto. Sain sen lahjaksi ja koska minulla on jo Joutsenen untuvapeitto niin tein tuosta sitten päiväpeiton. 🙂 Vohvelipäiväpeitot ovat ihania, tykkään itsekin. 🙂

  1. Pilvi: on edelleen! 🙂 se on parhaillaan tytön päiväpeittona kun sain lahjaksi Hoien peiton ja tein siitä itselleni päiväpeiton. 🙂

 2. Oletko jo tilannut tuon pussilakanan ? Onko se sopivan kokoinen tuplatäkin kanssa? Täytyisi itselleni ostaa uudet sänkyvaatteet. Miten saisin pidettyä valkoisen valkoisena, jotta se ei kellertyisi? Vanhat, käytössä olevat lakanat eivät ole enää valkoiset.?

  1. Pitju: en ole vielä tilannut, tässä oli muutama muu tärkeämpi hankinta ennen pussilakanaa ja lokakuun puolella palkkapäivänä vasta saan tilattua. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *