HEMPEA – Ainutlaatuinen hamppuvohveli

Kaupallinen yhteistyö: HEMPEA

HEMPEA on kotimainen tekstiilituotteiden valmistaja, joka on tuonut markkinoille ainutlaatuisen 100% eurooppalaisesta hampusta valmistetun ekologisen Pielpa-tuotesarjan. Kaikki sarjan tuotteet ovat värjäämätöntä, luonnostaan hiekansävyistä hamppuvohvelia ja se on markkinoiden ensimmäinen sataprosenttinen hamppuvohveli. Sain mahdollisuuden tutustua näihin uutuustuotteisiin ja rakastuin samantien! ❤︎ Hamppuvohveli on puuvillaa pehmeämpi ja pellavaa parempi valinta koko perheen kylpyhetkiin.

HEMPEA Pielpa hamppuvohvelipyyhkeet - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
HEMPEA Pielpa hamppuvohvelipyyhkeet - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

HEMPEA Pielpa – Ekologinen hamppuvohvelisarja

HEMPEA-hampputekstiilituotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomen Lapissa puhtaan luonnon, kirkkaiden järvien ja petäjäisten metsien inspiroimina. Tuotteissa käytetyn hampun viljely ja kankaan tuotanto tapahtuu Romaniassa perinteisin ja luonnollisin menetelmin. Kuituhamppu on erityisen kestävää eikä sen viljelyssä tarvita keinokastelua, eikä keinotekoisia lannoitteita tai kasvinsuojeluaineita. Kasvaessaan hamppu sitoo tehokkaasti hiilidioksidia, parantaa maan laatua ja estää juurillaan tehokkaasti eroosiota.

Kauniin beigessä Pielpa-malliston hamppuvohvelissa on aito luonnonsävy, joka tarkoittaa ettei kangasta ole valkaistu tai värjätty. Pielpa-mallistoon kuuluu käsipyyhe, kylpypyyhe, aikuisten ja lasten ponchopyyhkeet, vauvan huppupyyhe sekä ihana torkkupeitto.

Katso kaikki Pielpa-malliston tuotteet täältä: ➤ hempea.fi/pielpa

HEMPEA Pielpa hamppuvohvelipyyhkeet - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
HEMPEA Pielpa hamppuvohvelipyyhkeet - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Imukykyiset ja lämpimät hamppuvohvelipyyhkeet

Hamppuvohveli on ominaisuuksiltaan lyömätön. Puuvillavohveliin verrattuna hamppuvohveli on imukykyisempi, kuivuu nopeammin ja pysyy pesussa pehmeänä ilman huuhteluainetta ja kuivausrumpua. Narukuivatus usein tekee pyyhkeistä koppuraiset, mutta Pielpa-hamppuvohvelipyyhkeet pysyvät pehmoisena pesusta toiseen. Hamppuvohvelikangas on erittäin kestävä, pitkäikäinen ja paranee käytössä. Hamppuvohvelissa on pellavapyyhkeen parhaat ominaisuudet ilman kostealla iholla tuntuvaa viileyttä – tästä ei todellakaan pyyhe parane! 🙂

Pielpa-pyyhkeitä meillä on kaksi kumpaakin kokoa. Pieni pyyhe on kooltaan 40x60cm ja se sopii sekä käsipyyhkeeksi, että kiepautettavaksi hiusten ympärille. Kylpypyyhkeen koko on 90x140cm ja siihen on ihana kääriytyä suihkun jälkeen. ❤︎

HEMPEA Pielpa hamppuvohvelipyyhkeet - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
HEMPEA Pielpa hamppuvohvelipyyhkeet - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen
HEMPEA Pielpa hamppuvohvelipyyhkeet - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

HEMPEA pyyhkeet ja ponchopyyhkeet -10%

Lappilaisesta ja luonnonläheisestä HEMPEA-valikoimasta löytyy Pielpa-vohvelimalliston lisäksi mm. sileäpintaiset Nuvvus-, Nangu- ja Nammi-liinavaatteet sekä suloinen Metsän Lepo -lastensarja. Hampusta valmistetut pyyhkeet ja vuodetekstiilit ovat ihoa vasten ihanan pehmeät. Unikaverina lakanoissa hamppukangas on kesällä viileä ja talvella lämmin – aivan kuin pellava, mutta kankaana ekologisempi, kauniimpi ja pehmeämpi. ❤︎

Ekologiset ja kestävät HEMPEA-hampputuotteet ovat tulleet valloittamaan maailman ja kun niitä kerran kokeilee, ei paluuta enää ole. Nyt saat kaikista HEMPEA pyyhkeistä ja ponchopyyhkeistä -10% alennuksen koodilla OKV10. Alennuskoodi on voimassa 31.7.2022 asti. Katso ja ihastu valikoimaan täällä:

hempea.fi


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *