Iloisen suloinen Muumi ABC uutuusastiasto

Odotettu Muumi-uutuus Moomin by Arabia x Punainen Risti -kokoelma* on viimein saatavilla. Tämä iloisen suloinen Muumi ABC -astiasto on pyörinyt mielessäni jo pari viikkoa ja koska tyttökin ihastuin niiden värimaailmaan niin tilasin meille kahden kupin setin ja yhden kulhon. Katsokaa nyt miten söpö tämä ABC-astiasarja on! 🙂

Muumi ABC Moomin by Arabia Muumit x Punainen Risti
Muumi ABC Moomin by Arabia Muumit x Punainen Risti
Muumi ABC Moomin by Arabia Muumit x Punainen Risti

Mooments of kindness

Uutta Moomin by Arabia x Punainen Risti -astiastoa koristaa Tove Janssonin kauniit alkuperäiskuvitukset, jotka perustuvat Suomen Punaiselle Ristille tehtyihin piirroksiin. Osana uuden kokoelman lanseerausta Moomin by Arabia ja Punainen Risti kutsuvat ihmiset ympäri maailmaa tekemään pieniä ystävällisiä tekoja toisilleen. Hyvä ettei itku tullut, kun luin tästä uudesta Muumi-astiastosta. Juuri tätä maailma kaipaa, välittämistä ja pieniä tekoja, joista ammentaa iloa ja voimaa. ❤︎

Muumi ABC Moomin by Arabia Muumit x Punainen Risti
Muumi ABC Moomin by Arabia Muumit x Punainen Risti

Hunajaiset Teema-lautaset

Keltaista ja oranssia yhdistelevä Muumi-uutuus näyttää upealta hunajan sävyisten Teema-lautasten* ja kulhojen* kanssa. Värityksestä tulee hieman mieleeni 70-80-lukujen taitteet trendit sillä erotuksella että Muumi ABC-astioissa sävy on kirkkaampi ja raikkaampi.

Muumi ABC Moomin by Arabia Muumit x Punainen Risti
Muumi ABC Moomin by Arabia Muumit x Punainen Risti

Saatavilla vain rajoitetun ajan

Uusi Moomin by Arabia x Punainen Risti erikoiskokoelma on saatavilla vain rajoitetun ajan. Kuppipari olikin jo ehtinyt loppumaan tätä postausta kirjoittaessa, mutta yksittäisiä kuppeja onneksi löytyy molemmissa kuoseissa – touhukas Muumipeikko* ja suloinen Nuuskamuikkunen*.

Katso kaikki uutuusastiaston osat täältä: ➤ iittala.com/mooments*

Iloista ja aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Kuvat: © Moomin Characters TM / Iittala.com, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *