Vaatekaappi tytön huoneeseen

Tyttö haluaa huoneeseensa peiliovellisen kaapin, johon saisi sekä vaatteet että tavarat nätisti järjestykseen. Osa tavaroista saa jäädä näkyville ja ensimmäisenä mieleeni tulikin Muuramen Mup-malliston osista kootut kaapistot ja kokonaisuudet.

Muurame Mup vaatekaappi peiliovilla

Tämä kaapisto olisi kooltaan täydellinen yhdistelmä hyllykaappeja, vaatetankoa ja laatikostoa. Laatikoihin saisi sukat, asusteet ja muut pienet vaatteet nätisti järjestykseen ja tuplaoviseen kaappiin tangolle puserot, mekot ja takit. Housuille, urheiluvaatteille ja hameille jäisi hyllytillaa toiseen leveään kaappiin. Avohyllyille neiti saisi kirjansa ja kaikki K-pop bändien keräilyesineet ja cd-levyt.

Muurame matala Mup-kaappi peiliovilla

Tämä Muuramen matalampi Mup-malliston kaapisto on minusta ihana, mutta vaatisi ehkä yhden 78vm leveän osan lisää. Tytön vaatteet mahtuisivat tähänkin hyvin, mutta tavaroiden osalta tilaa ei ole tarpeeksi.

Muurame Moduli vaatekomero peiliovilla

Muuramen Moduli-sarjan vaatekomero olisi pitemmällä tähtäimellä varmasti paras valinta umpiovien ansiosta. Minä kallistun ehkä eniten tähän ja ottaisin tilapäisesti yhdet ovet pois jättäen hyllyt näkösälle. Tyttö haluaa pitää esillä rakkaan K-Pop kokoelmansa, joka sisältää Aespan, Twicen, Blackpinkin ja muutaman muun bändin keräilykortteja ja muuta pikkutavaraa.

Uuden vaatekaapin lisäksi tyttö tarvitsee huoneeseensa uuden kattolampun, jonkinlaisen plafondin, joka ei ole tiellä tanssiessa. Tytön huoneessa on osa katosta madallettu ja vanha roikkuva lamppu oli aina tiellä. Otin sen kokonaan pois jottei käy vahinkoa.

Ihanaa kun tulee syksy! Sisustuskärpäsen purema kutisee ja kaipaan uudistusta myös muualle kotiin. Vielä en tiedä miten lähtisin muokkaamaan sisustusta ja odotankin kuumeisesti Habitare-messuja ja uusia ideoita, joista ammentaa inspiraatiota…

Aurinkoista sunnuntai-iltaa kaikille!

Kuvat: Muurame.com

Lue myös: ➤ Siro seinäkaappi makuuhuoneeseen – Muurame Pikkupysty-Ikoni


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Vaatekaappi tytön huoneeseen

    1. MiraP: kyllä on sillä edellytyksellä ettei hänen tärkeitä henkilökohtaisia tavaroita kuvata, joita on pari kaverikuvaa, koulujuttuja, harrastusjuttuja. K-pop hommelit saan kuvata. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *