Habitare 2022 suosikit VOL 2

Yhteistyössä Habitare 2022 / Suomen Messut

Habitaren messuhulinasta tuli nautittua neljänä päivänä ja vieläkin olen fiiliksissä! Viikonloppu meni oikeissa messutöissä ja pääsin vasta nyt istumaan messukuvien ääreen ja kokoamaan Habitare-suosikkieni toista osaa, jotka tulevat tässä…

Habitare 2022 Miiko

Miiko – Vaaleansinistä, mustaa & konjakinruskeaa

Huomioni kiinnittyi jo kaukaa Miikon messupisteen vaaleansinisen taustaseinän sävyyn. Entinen lempivärini sininen on hiiviskellyt hiljalleen takaisin sydämeen ja messuilla huomasin muutamankin kerran henkaileväni sinisten sävyjen äärellä. Miiko oli valinnut täydellisen sävyn tuotteidensa taustalle – musta ja konjakinruskea sopii täydellisesti yhteen utuisen vaaleansinisen kanssa.

Habitare 2022 Miiko
Habitare 2022 Miiko
Habitare 2022 Miiko

* * *

Habitare 2022 Saikashop

Saikashop – Nuppu, Hasami Porcelain & Alongu

Japanilainen ja suomalainen muotoilu kulkevat kauniisti käsikkäin Saikashopin messupisteellä. Mattapintaiset astiat, kauniit maljakot ja sisustusesineet löystyttivät kukkaroni nyörejä ja ilahduin erityisesti ylähyllyllä olevista torven muotoisista vaaseista. ❤︎

Habitare 2022 Saikashop
Habitare 2022 Saikashop
Habitare 2022 Saikashop

* * *

Habitare 2022 FanniK

Fanni K messupiste

Fanni K messupisteen luonnolliset sävyt ja materiaalit olivat esillä houkuttelevasti ja tunnelmallinen valaistus korosti kotoisaa pehmeyttä. Vaalea puu, kauniit punokset ja luonnonvalkoiset tekstiilit ovat match made in heaven!

Habitare 2022 FanniK
Habitare 2022 FanniK

* * *

Habitare 2022 Muurame

Muurame – Klassikko joka on aina ajankohtainen

Viimeisenä muttei vähäisimpänä nostan esiin Muuramen messupisteen galleriamaisen tunnelman. Syksyn uutuuksia ovat kalusteiden upea sininen ja musta sävy sekä ihana Hiili-jalusta. Hiili-jalusta kiinnitetään puutapeilla perinteisen Muurame-sokkelin tapaan ja harkitsen että vaihtaisin toimistotilan kalusteisiin sokkelien tilalle ilmavat ja tyylikkäät Hiili-jalat.

Habitare 2022 Muurame
Habitare 2022 Muurame
Habitare 2022 Muurame

Näiden herkkujen lisäksi oli valtavasti muutakin kaunista ja inspiroivaa – mm. Mirror Linen pisteeltä bongasin täydelliset kaapinovet, Tempurilta uudet tyynyt ja Geneleciltä tytölle pienet valkoiset G1-kaiuttimet. En pysty edes kuvailemaan sitä tunnetta miten ihanaa oli kävellä Messukeskuksen käytävillä inspiroitumassa ja nauttia ihmisten iloisesta puheensorinasta. ❤︎ Täydellinen viikko takana ja ensi viikolla pääsettekin viimein näkemään millaisia remonttihommia on toimistoon kesän aikana tehty! 🙂

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Lue myös: ➤ Habitare 2022 – Parhaat palat VOL 1


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Habitare 2022 suosikit VOL 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *