Habitare 2022 – Parhaat palat VOL 1

Yhteistyössä: Habitare 2022 / Suomen Messut

Olin odottanut Habitare-messuja kuin kuuta nousevaa ja parin vuoden odotus päättyi eilen! Syöksyin messuille jo heti aamusta ja tiesin että odotus oli sen arvoista. Messuilta löytyi mielenkiintoisia uutuuksia ja lähes tulkoon jokainen messupiste sai henkäilemään ihastuksesta. Vaikeaa oli valita suosikit tähän postaukseen ja

Habitare 2022 Pentik

Pentik uutuudet 2022

Pentikin messupiste on ehdottomasti yksi suosikeistani. Rakastan vaaleaa väripalettia, tuotteiden kotimaisuutta ja uutuusmalliston ajatonta tyyliä. Esiin nostan erityisesti valkoisen Arkki-kulhon, jonka muoto on kauniin aaltoileva. Tykkään kovasti myös muista esillä olleista Pentikin astioista, ovat ihanasti japanilaishenkiset.

Habitare 2022 Pentik
Habitare 2022 Pentik
Habitare 2022 Pentik
Habitare 2022 Pentik
Habitare 2022 Pentik

* * *

Habitare 2022 Roots Living

Roots Living – Eettinen, ekologinen ja luonnollinen

Roots Livingin messupiste herätti huomioni jo kaukaa kauniin luonnollisilla sävyillään. Kotimainen yritys valmistaa upeita mattoja, petivaatteita, pyyhkeitä, saippuoita ja puisia pientuotteita. Rootsille ekologisuus ja valmistuksen läpinäkyvyys ovat tärkeitä arvoja, kuten myös tuotteiden valmistuksessa käytetyn raaka-aineen ja käsityön laatu ja eettisyys.

Jos piipahdat messuilla niin Roots on ehdottomasti tutustumisen arvoinen! ❤︎ Verkkokaupan koko valikoiman voit katsoa TÄÄLTÄ.

Habitare 2022 Roots Living
Habitare 2022 Roots Living

* * *

Habitare 2022 Vilpola

Vilpola – Ihana Peikonpoika kuosi

Vilpola on 2,5 vuotta sitten perustettu yritys, jonka valikoima on täynnä ihania tuotteita. Petauksessa näkyvä Terhi Laitakarin suunnittelema Peikonpoika-kuosi hurmasi minut välittömästi. Akvarellein toteutettu kuosi on utuisen satumainen ja rakastan tuota täydellisen vihreää sävymaailmaa.

Peikonpoika sai alkunsa kun suunnittelijan mieleen putkahti sana peikonpoika. Ajatuksen virta kuljetti Laitakarin pienen peikonpojan asuinseudulle, usvaisen sammalaiseen sienimetsään, jossa peikko piileksii muhkeiden tattien ja sienten siimeksessä. Peikonpoikaa ei kuosissa näy, koska hän on piilossa. Missä, se olkoon jokaisen oman mielikuvituksen päätettävissä. 🙂

Olen rakastunut tähän kuosiin ja tuplakokoiseenkin peittoon pussilakanaa on saatavana verkkokaupassa TÄÄLLÄ.

Habitare 2022 Vilpola

Huomenna on tulossa toinen osa Habitaren parhaista paloista, joten olkaahan kuulolla!

Ihanaa iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *