Syystunnelmaa ja leffoja kotisohvalla

Syystunnelmaa sisustukseen luo kaunis sähkötakka ja Malian tuoksukynttilöistä leijaileva ihana tuoksu. Sisustus ei ole muuttunut tammikuun jäljiltä oikeastaan ollenkaan ja ainoa ero kesän ja syksyn lookissa on takan loimu, jota en kesällä laittanut päälle.

Syystunnelmaa sisustuksessa Omakotivalkoinen
Syystunnelmaa sisustuksessa Omakotivalkoinen
Syystunnelmaa sisustuksessa Omakotivalkoinen

Rakastan iltahämärää ja kesän jälkeistä tunnelmaa, jossa mihinkään ei ole enää kiire. Koti-illat sohvalla etenkin lauantaisin saunan jälkeen viinilasillisen kanssa ovat parasta ajanvietettä.

Eilen katselimme Netflixistä miehen kanssa saksalaista Dark-sarjaa yön pikkutunneille saakka ja nukahdimme sohvalle saman peiton alle. Aamulla oli niskat aivan jumissa, mutta oli se kyllä sen arvoista. ❤️

Tänään katsellaan ysärileffa The Net – Verkko kiristyy, jota tähdittää Sandra Bullock. Olen nähnyt kyseisen elokuvan aikoinaan leffateatterissa, mutten muista sen juonta. 90-luvun elokuvat ovat pääsääntöisesti parempia kuin uudet ja joka viikko on katseltu jokin vanhempi leffa nostalgian nälkään – viime viikolla Rautanaamio ja Seitsemän. 🙂

Tunnelmallista ja rentoa sunnuntaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *