Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti

Toimistotilan yhteydessä oleva kylpyhuone remontoidaan lattiasta kattoon seuraavan 4 viikon aikana. Purkutyöt on aloitettu ja ensi viikolla betonipinnoille riisutut seinät siistitään ja tasoitetaan. Kylpyhuone on kooltaan noin 9m2 ja halutessaan sinne saa mahtumaan myös pesutornin. Uudet kalusteet asennetaan vanhoille paikoille, joten niiltä osin putkitukset tulevat pysymään ennallaan.

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti
Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti

Seiniin valitsin valkoisen 40x20cm kokoisen laatan. Lattialle tulee kaunis 10x10cm kokoinen harmaa Luoto-laatta. Lattialaatan eläväinen pinta näyttää aina hyvältä, eikä nurkissa pyörivät villakoirat juurikaan näy. Klassiset valkoiset seinät luovat ikkunattomaan tilaan valoisuutta yhdessä uusien valaisimien kanssa.

Ensi viikolla pääsen näyttämään teille miltä täysin tyhjentynyt kylpyhuone näyttää. Nelisen viikkoa on varattu aikaa kylpyhuoneremontille, enkä malttaisi odottaa että näen miltä uutuuttaan hohtava kylppäri näyttää. 🙂

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Lue myös: ➤ 5 Vinkkiä miten saat kylpyhuoneesta viihtyisän


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *