I Love Me – Talon täydeltä pastellinsävyä

Yhteistyössä: I Love Me 2022 / Suomen Messut

I Love Me -messut käynnistyivät tänään ja messuhulinaa riittää sunnuntaihin klo 18 saakka. Näytteilleasettajat olivat laittaneet tänä vuonna parastaan ja messupisteet olivat toinen toistaan suloisempia. Pastellinsävyjä näkyi paljon sekä somistuksissa että tuotepakkauksissa ja messuilta tuli bongailtua monia uusia juttuja.

Starry I Love me messut
Starry I Love me messut
Starry I Love me messut

Starry

Starry on ripsienpidennys tarvikkeiden verkkokauppa ja heidän messupisteensä oli yksi kauneimmista. Tykkään silloin tällöin korostaa katsettani yksittäisillä luonnollisen näköisillä ripsitupsuilla ja käyttämäni ripsiliima pitää ripset paikoillaan jopa kaksi viikkoa. Starryn valikoimasta löytyy rajattomasti ripsiä sekä kuluttajille että ammattilaisille ja löysin itsekin täydelliset ripsitupsut ja liiman, joita kokeilen huomenna.

Tyypit I Love me messut
Tyypit I Love me messut
Tyypit I Love me messut

Tyypit

Rakastan Tyyppejä! ❤︎ Tyypit-tuotevalikoiman punaisena lankana on huumori, joka välillä on ronskinkin puoleista. Tyypit-tuotteiden taustalla on pitkään kypsytelty idea ja ne valmistetaan Suomessa korkealla ammattitaidolla ja ensiluokkaisista materiaaleista. Tyypit tuovat hymyn huulille ja piristävät mieltä. ?

Flow Cosmetics I Love me messut
Flow Cosmetics I Love me messut

Flow Cosmetics

Flown vartalokuorinnat on ihania ja suosikkini on keltaiseen purkkiin pakattu huumaavan tuoksuinen CocoLemon. Jos haluat hemmotella itseäsi ja ihoasi, ja nauttia samalla tuoksuterapiasta, suosittelen tutustumaan Flow Cosmeticsin tuotevalikoimaan. ❤︎

Invisibobble I Love me messut

Invisibobble – Suloiset joululahjat

Viimeisenä vinkkaan teille ihanasta joululahjaideasta, joita oma tyttöni messuilla haaveillen hypisteli. Invisiboblella on monenlaisia suloisia ponnareita, pinnejä ja pantoja sateenkaaren eri sävyissä pienille ja isoille tyttösille – toki myös miehiseen makuun. 🙂

* * *

I Love Me -messuja vietetään yhdessäolon ja hyvinvoinnin merkeissä lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18. Lisätietoja ja liput löydät: ➤ iloveme.messukeskus.com

Leppoisaa viikonloppua kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *