Halloween juhlat edullisesti

Kaupallinen yhteistyö: SPR Kontti

Järjestin tytölle ja hänelle kavereilleen Halloween juhlat erittäin edullisesti kierrätystuotteita hyödyntäen. Kokonaisbudjetti koristeineen ja tarjoiluineen oli 35 euroa ja ostokset tekivät yhteensä 34,33€. Kaikki koristeet, paperiset servietit, pahviset lautaset ja lasiastiat löytyivät SPR:n secondhand-myymälä Kontista valosarjaa myöten alle 15 eurolla. Samalla reissulla ostin myös muutaman joulukoristeen joulua odottamaan.

Halloween juhlat edullisesti - koristeet ja astiat alle 15 eurolla Kontista
Halloween juhlat edullisesti - koristeet ja astiat alle 15 eurolla Kontista
Halloween kummitustikkarit

Halloween juhlat – Pyjamabileet herkkujen kera

Halloween juhlien teemana oli pyjamabileet leffaillan merkeissä ja herkut katettiin olohuoneen matolle asetellun peiton päälle. Pattereilla toimivat valosarjat aseteltiin yhdessä tyttöjen kanssa ja tytöt koristelivat klementiinit mustalla tussilla ja tekivät valkoisiin servietteihin käärityistä tikkareista haamuja.

Tarjolla oli makeiden herkkujen lisäksi myös kurkku- ja porkkanatikkuja, dippikastiketta, mantelilastuin sormiksi koristeltuja nakkeja ja ketsuppia. Kahden leffan maratonin jälkeen tilasin tytöille vielä pizzaa iltapalaksi toiveensa mukaan. 🙂

Halloween klementiinit
Halloween sormi nakit
Halloween juhlat edullisesti - koristeet ja astiat alle 15 eurolla Kontista

Kierrätystavaratalo Kontti

Suomen Punaisen Ristin secondhand-myymälä Kontti on meidän perheen vakiopaikka, josta ostamme vaatetta ja sisustustavaraa. Paksupohjaiset ja monikäyttöiset lasipurkit ovat erinomainen esimerkki Kontin tarjonnasta. Sesonki- ja trendijuttujen lisäksi sieltä löytyy aina myös ajankohtaisia ja ajattomia tuotteita – toiselle turha on itselle tarpeen. Paksusta lasista valmistettuja lasipurkkeja voi käyttää esimerkiksi maljakoina, tarjoiluastioina, sivellin- ja kynäpurkkeina sekä tuikkukippoina kynttilöille.

Kontista löytyi myös ihana neliön muotoisiin lokeroihin jaettu tarjoilulautanen 2,5 eurolla, jota hyödynnän uudelleen jo heti ensi viikolla tortillojen täytteiden kattamisessa.

Halloween juhlat edullisesti - koristeet ja astiat alle 15 eurolla Kontista
Halloween juhlat edullisesti - koristeet ja astiat alle 15 eurolla Kontista
Halloween popparit ja hämähäkit

Halloween koristeet ja astiat Kontista alle 15 eurolla

Myös oranssit seitin muotoiset huopatabletit löytyivät Kontista yhteishintaan 1 eurolla ja pussillinen erikokoisia mustia hämähäkkejä lähti matkaan 0,50€ hintaan. Muovisia hämähäkkejä asettelimme popcorneihin ja karkkeihin araknofobia-elokuvan karmaisevan poppari-kohtauksen inspiroimana.

Paperinen kurpitsalyhty maksoi euron ja sen sisälle saa valon päälle kahdella AAA-paristolla. Paperiset valkoiset ja oranssit servietit ja pahvilautaset maksoivat 0,50€ / paketti ja valikoimaa oli laatikoiden täydeltä jos jonkinlaista. Meinasin ostaa myös mustan serviettipaketin, mustat pahvimukit sekä hopeisia kimaltavia kaitaliinoja, mutta jätin ne lopulta ostamatta, jottei budgettini ylittyisi. Jos etsit teemakoristeita tai askartelutarvikkeita, kannattaa ehdottomasti piipahtaa Kontissa katsomassa tarjonta.

Halloween-koristeluihin ideoita löydät lisää täältä: ➤ sprkontti.fi/halloween

Halloween juhlat edullisesti - koristeet ja astiat alle 15 eurolla Kontista
Halloween kummitustikkarit
Halloween juhlat edullisesti - koristeet ja astiat alle 15 eurolla Kontista

Secondhand löytöjä pikkurahalla

SPR:n Kontista löytyy kalusteiden, vaatteiden, kenkien ja astioiden lisäksi kankaita, lankoja, askartelutarvikkeita, valaisimia, elektroniikkaa ja sisustustavaroita sekä kodin tekstiilejä. Joukossa on runsaasti myös merkkituotteita, kuten Arabiaa, Iittalaa, Hackmannia, Espritia, Leviksiä, Pentikiä jne.

Tytölle ostimme Kontista hyväkuntoisen Parajumpersin untuvatakin vaivaisella 25 eurolla ja Leviksen tummansiniset bootcut-farkut vitosella. Itselleni löysin upean paljettimekon, jonka puen päälleni ystäväni pikkujouluihin ensi viikolla.

Halloween juhlat edullisesti - koristeet ja astiat alle 15 eurolla Kontista
Halloween juhlat edullisesti - koristeet ja astiat alle 15 eurolla Kontista
Halloween juhlat edullisesti - koristeet ja astiat alle 15 eurolla Kontista

Kontti-verkkokauppa palvelee 24/7

Kontti-verkkokaupan & myymälöiden alati vaihtuvasta valikoimasta olen tehnyt monia löytöjä vuosien varrella ja parasta on, etten koskaan voi etukäteen tietää mitä kaikkea kivaa vastaan tulee. Valikoima uudistuu tasaiseen tahtiin ja joka päivä myyntiin tulee roppakaupalla uusia tavaroita, kalusteita, vaatteita, astioita yms.

Koristele sinäkin kotisi kierrätystuotteilla edullisesti ja ekologisesti ja käy tutustumassa Kontti-verkkokaupan aarteisiin. Myös Kontti-myymälöiden aukioloajat ja inspiroivat sisältöartikkelit löydät kaikki samasta osoitteesta:

SPRKONTTI.FI

Inspiroivaa päivää kaikille!

Lue myös: ➤ Kierrätyslöytöjä netistä – Kontti-verkkokauppa


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Halloween juhlat edullisesti

  1. Sisustusbloggaajan työn varjopuolia: pikkujoulut vietetään jo lokakuussa, halloweenit viikkoja ennen h-hetkeä ?

    1. Hiphei: Me pidettiin lasten Halloween-juhlat syysloman takia, kun muutoin on niin paljon harrastuksia etteivät kaverit olisi viikonloppuisin yökylään päässeet ja kouluviikolla nyt ei muutenkaan yökyläillä. Ystäväni tulevana viikonloppuna järjestämät pikkujoulut taasen ovat samalla hänen läksiäiset kun muuttaa ulkomaille marraskuun alussa.

    1. Hilima: Muuramet on ollut TV-tasona nyt 8 vuotta ja alkuun oli moduuleja päällekkäin. Olikohan se vuonna 2016 kun TV-tasosta tuli 1-kerroksinen, eli siitä asti on ollut nuo samat moduulit TV-tasona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *