Itse tehty joulukalenteri idea

Itse tehty joulukalenteri tulee olemaan tämän joulun ihanin juttu. Kalenterin teen tytölle ja se koostuu 24 eri kokoisesta paperipussista, jotka koristelen Bloomingvillen mustavalkoisilla päivämäärä-tarroilla. Pusseihin sujautan kaikkea pientä kivaa ja tarpeellista, kuten kosmetiikkaa, kasvonaamioita, pompuloita, tarroja jne. mistä tyttö tykkää. Säilytän ehjänä pysyvät materiaalit seuraaviin jouluihin, jotta voidaan toteuttaa samanlainen joulukalenteri myös ensi vuonna.

Itse tehty joulukalenteri idea

Kaikki materiaalit ovat tarroja lukuunottamatta Sinellistä. Valkoisia lahjapusseja on kolmea kokoa 10kpl kutakin ja lopullinen valinta tulee riippumaan joulukalenterin yllätyksen koosta. Kasvonaamiot vaativat suoraan isoimman koon ja uskoisin että näistä paperipusseista ei näy läpi. Jos näkyy niin laitan kaksi pussia päällekkäin ja tai hyödynnän lisäksi muuta valkoista talous- tai tulostuspaperia käärimiseen.

Numeroiduista tarrroista yllä olevan kuvakollaasin tarra-arkki ja alempana olevat valkoiset numerotarrat ovat Bloomingvillen ja alemmat mustat ovat juhlakauppa Confetilta. Ylin tarrapakkaus meiltä löytyy ja sitä luultavasti hyödynnän… ostin sen jo aikaa sitten, mutta se on ollut unohdettuna joulukoristekassissa. Jos nyt voisin näistä valikoida, ostaisin nuo ihanat Confetin tarrat, joissa on enemmän silmäiltävää kuin perus numeroissa.

Itse tehty joulukalenteri numeroidut tarrat idea

Joulukalenterin pussit solmin kiinni hopeisella kimaltavalla lahjanarulla ja ripustan ne roikkumaan mustaan juuttinaruun. Vaihtoehtona on myös jättää pussit ripustamatta ja laittaa pussukat kirppikseltä ostamaani isoon kulhoon, josta niitä voi poimia – saa nähdä kumpi on käytännöllisempi.

Kävin muuten hakemassa tänään joulukuusen varastosta ja huomisen siivouspäivän kruunaa kuusen koristelu. Tänä vuonna joulusta nautitaan isosti ja lisäilen jouluista tunnelmaa marraskuun harmautta piristämään. Mikseipä ottaisi iloa irti koko rahan edestä, eikä vain joulunpyhinä..? 🙂

Tunnelmallista päivää kaikille!

Tuotekuvat: Paperipussit ja narut: Sinelli, valkoinen ja mustahopeavalkoinen tarra-arkki: Bloomingville, musta tarra-arkki: Confetti


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

2 kommenttia “Itse tehty joulukalenteri idea

  1. Oi että,kiva ku joku jaksaa väkertää?Vielä ku ois kangaspussukat,ei tulis jätettä,vois käyttää monena vuonna?En malta odottaa,että esittelet sen valmiin teoksen meille.

    1. Pilvi: mietin aluksi kankaisia pusseja mutta päädyin paperisiin, jotta saan varmasti sellaisia joihin mahtuu eri kokoisia juttuja. Nuo paperipussit on vahvaa tekoa ja uskon että ne säilyvät ehjänä seuraaviinkin jouluihin. Budjetti oli myös pieni, sillä ideana on tehdä mahdollisimman edullinen oma kalenteri jossa panostetaan ensisijaisesti sisältöön eikä ulkokuoreen. Valmiissa kalentereissa on aina ollut pettymys kun sisältö ei vastaa lupausta ja osa luukkujen takaa paljastuvista jutuista on ihan roskaa. Viime vuoden kosmetiikkakalenteri sisälsi huulirasvaa, huulirasvaa ja huulirasvaa. Oli kyllä hupaisa tapaus ja varmaan pakkaamossa tullut virhe mutta eivät voineet asialle mitään. No, onpahan ainakin huulirasvaa. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *