Ihanat lahjaideat & Chanel-tyylinen pyjama

Joulun sisustus- ja ruokaideoita selaillessani päädyin joululahjaostoksille ja löysin jotain myös itselleni. Lindexin oloasut ja vaatteet ovat 20% alennuksessa ja ostin pumpulin pehmoisen aamutakin ja ihanan mustavalkoisen Chanel-tyyppisen pyjaman.

Ihanat lahjaideat naiselle
Pumpulin pehmoinen aamutakki lahjaidea

Pumpulin pehmoinen aamutakki* valmistetaan 100% kierrätetystä polyesteristä. Tämä kierrätysmateriaalista tehty kotitakki tulee minulla ympärivuorokautiseen käyttöön ja tämä päällä aion istua sohvalla katselemassa elokuvia joulunpyhät. ❤︎ Valkoisen sävy on todella kaunis, ihan kevyesti lämpimään taittava valkoinen – ei siis kermainen tai liian kovan valkoinen.

Hihoissa on hyvä pituus ja takin helma ylettää minulla puoleen pohkeeseen. Mitoitus on tilava ja mukava. Huppu olisi ollut ihana lisä, mutta täydellinen se on näinkin.

Chanel tyylinen pyjama Lindexiltä
Chanel tyylinen pyjama Lindexiltä

Olen jokusen vuoden etsinyt mustaa pyjamaa, joka olisi pehmeä, joustava ja malliltaan jotain muuta kuin säkki. Lindexin pyjamapaita* ja pyjamahousut* ovat materiaaliltaan LENZING™ ECOVERO™ -viskoosia, joka on perinteistä viskoosia kestävämpi vaihtoehto. Vastuullisesta metsätaloudesta peräisin olevan materiaalin tuotanto on vähemmän haitallinen ympäristölle.

Tehosteväriset valkoiset nauhat paidan kauluksessa, hihoissa ja napituksessa, sekä housujen lahkeissa luovat Chanel-tyylisen lopputuloksen. Nämä kehtaa hyvin jättää päälle takin alle lähikauppaan lähtiessä. Kangas on unelman pehmoinen ja joustaa mukavasti, en malta odottaa että saan jouluaattoiltana pukea nämä päälleni! ❤︎

Tässä ihanat lahjaideat pukinkonttiin ja täältä löydät liudan lisää: ➤ lindex.com/yoasut*

Ihanaa perjantaita kaikille!

Tuotekuvat: Lindex, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *