Kestävät kalusteet kylpyhuoneeseen – Polaria Solo ja Klara

Kaupallinen yhteistyö: Polaria

Uusia kalusteita kylpyhuoneeseen valitessa on tärkeää huomioida kalusteen arvioitu käyttöikä ja materiaali. Kotimaisen Polarian kestävät kalusteet kylpyhuoneeseen valmistetaan roiskevettä kestävästä sähkösinkitystä ja jauhemaalatusta teräksestä, ja ne on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä kosteissa oloissa. Toimiston kylpyhuoneeseen valitsin Polarian Solo-pyykkikaapin ja Klara-valaisinpeilikaapin, jotka ovat kestävyytensä lisäksi tyylikkäät ja ajattomat.

Kestävät kalusteet kylpyhuoneeseen - Kylpyhuoneremontti Omakotivalkoinen
Kestävät kalusteet kylpyhuoneeseen - Kylpyhuoneremontti Omakotivalkoinen

Kokonaan remontoitu kylpyhuone

Kylpyhuoneremontti alkoi syyskuussa ja valmistui joulukuun alkupuolella. Betonille asti purettu kylpyhuone sai kuivatuksen ja tasoituksen jälkeen uudet pinnat kauttaaltaan kattoa myöten. Suihkun, hanan, altaan, patterin ja wc-istuimen valitsin taloyhtiön asettamista vaihtoehdoista, joissa ei ollut joustovaraa juurikaan. Myös lattialaatan osalta koko 10x10cm oli välttämättömyys lattian jyrkkien kaatojen ja taloyhtiön vaatimusten vuoksi.

Kylpyhuoneen säilytyskalusteet sain onneksi valita vapaasti ja tiesinkin heti, että säilytystilan maksimoimiseksi haluan tilaan hyllyillä varustetun pyykkikaapin ja altaan päälle peilikaapin. Olen todella tyytyväinen oman kylpyhuoneeni Polaria-kalusteisiin ja helppohoitoisuutta sekä laatua arvostavana halusin Polarian kalusteet myös toimiston kylpyhuoneeseen.

Polaria Solo pyykkikaappi on tyylikäs ja kestävä valinta kylpyhuoneeseen
Kestävät kalusteet kylpyhuoneeseen - Polaria Solo pyykkikaappi on tyylikäs valinta

Kestävät kalusteet kylpyhuoneeseen – Polaria Solo pyykkikaappi

Iskin samantien silmäni kotimaisen Polarian uuteen Solo-pyykkikaappiin, joka on ajaton, tyylikäs ja kestävä valinta seuraaville vuosikymmenille. Materiaali on Polarian tuotteille tyypilliseen tapaan roiskevettä kestävää sähkösinkittyä ja jauhemaalattua terästä, joka ei kulu eikä kupruile.

Pyykkikaappi toimitetaan valmiiksi kasattuna ja sen kätisyyden voi valita asentamalla kaapin seinälle kummin päin tahansa, eikä muuta tarvitse tehdä kuin kääntää pyykkikorit kiskoille oikeinpäin. Solo-pyykkikaappi on varusteltu kahdella hyllytasolla ja kahdella antrasiitinharmaalla pehmeästi liukuvalla pyykkikorilla, joihin mahtuu reilusti likapyykkiä.

Polaria Solo pyykkikaappi on tilava ja käytännöllinen
Polaria Solo pyykkikaappi on tilava ja käytännöllinen

Ilmavuutta ja keveyttä pieneenkin kylpyhuoneeseen

Solo-pyykkikaappiin voi halutessaan lisätä erilliset kalustejalat, joilla saa kokonaisuuteen visuaalista ulottuvuutta. Nopeasti sujuvan imuroinnin ja moppaamisen vuoksi halusin kaappini ilman jalkoja ja vankkarakenteinen pyykkikaappi on äärimmäisen tukeva pelkän seinäkiinnityksenkin varassa. Jalattoman kaapin alta saa lattian sukkelasti siivottua ilman kyyristelyä.

Kylpyhuoneen vanha pyykkikaappi oli kooltaan 600x600mm ja aivan liian massiivinen pieneen ikkunattomaan tilaan. Onneksi pääsin eroon tuosta rumasti kupruilleesta lastulevevyhirvityksestä. Uuden Solo-pyykkikaapin valitsin koossa 400x500mm, jossa leveyttä on 40cm ja syvyyttä 50cm. Kaapin kyljen ja seinän väliin jätettiin 12cm tilaa, jotta pieneen nurkkaan saatiin ilmavuutta ja keveyttä. Rakonen toimii myös pyykkitelineen ja moppivarren säilytyspaikkana.

Katso Solo-pyykkikaapin koko- ja värivaihtoehdot täältä: polaria.fi/solo

Kestävät kalusteet kylpyhuoneeseen - Minimalistinen peilikaappi Polaria Klara

Linjakas Polaria Klara valaisinpeilikaappi

Linjakas ja minimalistinen uutuus Klara-valaisinpeilikaappi on tulevaisuuden klassikko. Se on täydellinen valinta pienikokoiseen kylpyhuoneeseen, jonne halutaan runsaasti säilytystilaa, valoisuutta ja avaruutta.

Kaapissa on kaksipuoliset peiliovet, joiden alareuna yltää kaapin alapuolelle, joten erillisiä vetimiä ei oven avaukseen tarvita. Peiliovissa on laadukkaat hidastimilla varustetut saranat, joiden säätö useampaan suuntaan on helppoa.

Minimalistinen peilikaappi Polaria Klara
Minimalistinen peilikaappi Polaria Klara
Minimalistinen peilikaappi Polaria Klara

Valkoista ja antrasiitinharmaata

Klara-valaisinpeilikaapissa on LED-moduulilla varustettu linjakas, minimalistinen ja häikäisemätön valolippa, jonka voi helposti pyyhkiä puhtaaksi roiskeista. Kaapin sisältä löytyy kaksi siirrettävää teräshyllyä ja kaksiosainen kosteisiin tiloihin sopiva pistorasia, jonka sijainnin voi valita valitsemalla joko vasemman tai oikeanpuoleisen Klaran.

Klara-valaisinpeilikaappia on saatavana kolmessa eri koossa tavallisella pistorasialla, vikavirtasuojalla varustettuna ja ilman pistorasiaa. Leveydet ovat 500, 600 ja 800mm. Värivaihtoehtoja Klaralla ja Solo-pyykkikaapilla on kaksi – valkoinen ja antrasiitinharmaa.

Toimiston peilikaappi on mitoitettu sopimaan altaan kokoon ja on leveydeltään 500mm. Vikavirtasuojaus löytyi valmiina kylpyhuoneesta, joten pistorasiaan ei sitä erikseen tarvinnut lisätä.

Katso kaikki Klara-valaisinpeilikaapin vaihtoehdot täältä: polaria.fi/klara

Polaria Solo pyykkikaappi voidaan asentaa suoraan seinälle
Polaria Solo pyykkikaappi voidaan asentaa suoraan seinälle
Polaria Solo pyykkikaappi on tyylikäs ja kestävä valinta kylpyhuoneeseen

Vedenkestävä Polaria

Arvostan kaikissa kalusteissa kestävyyttä, kotimaisuutta ja ajattomuutta, eikä kylpyhuone ole poikkeus. Polarian tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja kokemukseni oman kylpyhuoneeni kalusteista on pelkästään positiivinen.

Polarian tuotteet on hyvin suunniteltu ja materiaalit on varta vasten kosteisiin tiloihin valittu ja toimiviksi testattu. Myös asennus on tehty helpoksi ja Polarian kaikki kalusteet ovat valmiiksi kasattuja. Valitse kestävät kalusteet kylpyhuoneeseen ja tutustu Polarian koko valikoimaan täällä: polaria.fi

Lue myös: Polaria Siro – Tyylikäs ja laadukas säilytyskaappi


Seuraa myös Instagramissa 

10 kommenttia “Kestävät kalusteet kylpyhuoneeseen – Polaria Solo ja Klara

 1. Kenen käytössä toimisto on? Vanhana lukijana olen huomaavinani, että siellä on jotain kodistasi tuttuja tavaroita 🙂

  1. Lea: Omassa ja kollegan yhteiskäytössä on toimisto. Tuo iso kasvi on ollut kotonani aiemmin. 🙂

 2. Siis onko nämä kuvat toimiston uusitusta kylpyhuoneesta ? Niin kuin edellisen kysyjän kysymyksestä voisi ajatella ? Ja onko siis myös toimiston kylpyhuoneessa pyykkikaappi ? ?

  1. Pilvi: On toimiston uudesta kylpyhuoneesta joka remontoitiin. 🙂 Kyseessä on liikehuoneisto joka on rekisteröity asuinkäyttöön, joten remontissa on huomioitu asumisen tarpeet. Pyykkikaappia tarvitsemme lisäksi myös toimiston yhteydessä, joten win-win. 🙂

 3. Hei,kysyinkin jo,mutta et vissiin halunnut vastata?Onko kyseessä siis toimiston kylpyhuone ja sauna ? Eli onko toimistossa myös pyykkikone ym.?

  1. Pilvi: Pahoittelut vastauksen viiveestä. ❤️ Toimistoon on tulossa pyykipesukone ja kuivausrumpu, ei ole vielä.

 4. Hei ! Voitko ystävällisesti vastata kommentteihin.Olen lähettänyt jo ennen joulua pari ja tänä vuonna pari,etkä edelleenkään vastaa.Ja aivan asiallisia kommentteja.Olis varmaan parempi,et laittaisit ihan reilusti ettei ole tarkoituskaan julkaista kaikkia.Rehellisyys maan perii..Vai miten se nyt menikään?

  1. Pilvi: Pahoittelut viiveestä vastauksessani. Blogissa on tehty päivityksiä enkä ole päässyt kirjautumaan sisälle 7.1.2023 klo 12 jälkeen.

 5. Hyvää alkanutta vuotta! Siisti ja simppeli kylppäri . Onnistuneet valinnat myös taloyhtiön rajatusta valikoimasta! Taitaa olla aikalailla sääntö joka pk seudun taloyhtiössä, että lattiaan käy vain se perus 10×10 lattialaatta. Itse olisin halunnut meidän kylppäriin ehdottomasti isoa laattaa seiniin sekä lattiaan. Ainoa mikä käy silmään tuossa toimiston kylppärissä on allaskaapin puute. Putki ym vesijohdot pilaa muutoin siistiä kylppärin ilmettä ja osuu ensimmäisenä silmään.

  1. Lilli: Kylpyhuoneen lattian kaadot ovat sen verran jyrkät, että taloyhtiöltä ei tullut lupaa valita isompaa laattaa. Tykkään kyllä 10x10cm kokoisesta laatasta, etenkin harmaana, joten ei haittaa. Allaskaapin piti tulla altaan mukana taloyhtiön tilaamana, mutta heille oli tullut jokin virhe papereihin ja allaskaappia ei tullutkaan. Asia on selvityksessä tuleeko se jälkiasennuksena vai hankinko sellaisen itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *