Kokemuksia IVY AIA Vitamin C ja Hyaluronihappo seerumeista

IVY AIA Vitamin C ja Hyaluronihappoa sisältävät ikääntymisen merkkejä ehkäisevät ja häivyttävät seerumit herättivät kiinnostukseni edullisuudellaan ja näihin todellakin kannatti tutustua, sillä ihoni ei ole teini-ikään yltämisen jälkeen ollut niin sileä, kosteutettu ja väriltään tasainen kuin se nyt on. C-vitamiini ja hyaluronihappo ovat lyömätön pari ja oikein käytettynä niiden ihoa kosteuttavan ja silottavan tehon huomaa jo muutamassa päivässä.

Kokemuksia IVY AIA Vitamin C ja Hyaluronihappo seerumeista

IVY AIA – Laadukasta ihonhoitoa edullisesti

IVY AIA on vuonna 2017 lanseerattu tanskalainen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet ovat 100% vegaanisia, hajusteettomia, väriaineettomia ja parabeenittomia. Tuotteiden valmistuksen filosofiana toimii less is more ja tuotteet sisältävät vain oleellisen eikä mitään muuta. Hintataso on erittäin edullinen, normaalikokoiset tuotteet maksavat 9-12 euroa ja matkakokoiset 2-3 euroa. Oli elämäni paras teko ostaa IVY AIA:n tuotteita kokeiltavaksi – näistä tuli nimittäin uudet luottotuotteeni!

Kokemuksia IVY AIA Vitamin C ja Hyaluronihappo seerumeista

IVY AIA Vitamin C seerumi kokemuksia

IVY AIA Vitamin C -seerumi* sisältää natrium-askorbyylifosfaattia, joka on C-vitamiinin vakaa muoto ja erittäin tehokas antioksidantti. Seerumin toinen vaikuttava aine on kiiviuute ja yhdessä C-vitamiinin kanssa ne tehostavat kollageenin tuotantoa, kirkastavat ihon sävyä ja taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, ehkäisten ikääntymisen merkkejä ja hidastaen juonteiden ja ryppyjen muodostumista.

C-vitamiinin hyviin ominaisuuksiin kuuluu myös sen kyky kirkastaa sameaa ihoa, vaalentaa arpia ja tasapainottaa rasvoittuvan ihon talineritystä.

C-vitamiinia sisältävä seerumi on rakenteeltaan hienojakoinen ja ihanan liukkaasti iholle levittyvä. Tuote ei tuoksu lainkaan ja on erittäin riittoisaa. 9 euron hintalappu epäilytti alkuun, mutta käytössä tuote osoittautui loistavaksi – tämä on täydellinen esimerkki siitä että hinta ei ole laadun tae.

Kokemuksia IVY AIA Hyaluronihappo seerumista

IVY AIA Hyaluronic Acid hyaluronihappo seerumi

Tehokkaasti ihoa kosteuttava IVY AIA Hyaluronic Acid -seerumi* on jännittävä tapaus. Ihon pintakuivuudesta kärsivänä olen aiemmin kokeilemistani hyaluronihapposeerumeista saanut ihoni kirvelemään tulipunaisena ja myöhemmin selvisi että hyaluronihapon vettä sitova ominaisuus kääntyy itseään vastaan ja imee loputkin kosteudet pois, jos iho on rutikuiva. Kuiva iho tulisikin aina sumuttaa kosteuttavalla hoitosuihkeella ennen seerumin levittämistä, jotta hyaluronihapolla olisi kosteutta mitä ihoon sitoa.

Hyaluronihapposeerumi toimii C-vitamiinin tapaan ihon kosteuttajana ikääntymisen merkkejä häivyttäen. Ryppyjä ja juonteita silottavassa seerumissa käytetty hyaluronihappo, eli sodium hyaluronate, on pieni molekyylinen suuren määrän vettä itseensä sitova ihmeaine, joka pääsee tunkeutumaan syvälle ihoon ja ihosolujen väliin asettuessaan se täyttää ihon juonteita tasoittaen ja kosteuttaen ihoa. Hyaluronic Acid -seerumi sisältää lisäksi ihon kosteustasapainoa korvaajaa betaiinia sekä B5-provitamiinia, joka vähentää veden haihtumista ja auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa.

Hyaluronihapposeerumi on koostumukseltaan tukuisampaa, mutta levittyy silti iholle keveästi. Tuotetta joutuu annostelemaan hieman enemmän kuin C-vitamiinia ja seerumi imeytyy myös nopeammin ihoon.

Kokemuksia IVY AIA Face Mist ja Anti-Aging kosteusvoiteesta

Näin käytät hyaluronihappoa ihonhoidossa

Ostin seerumien kylkeen matkakokoisen IVY AIA Face Mist hoitosuihkeen* ja hyaluronihappoa ja E-vitamiinia sisältävän Anti-Age Face Cream kosteusvoiteen*. Molemmat tulevat jäämään käyttööni ja ostin jo normaalikokoiset purkit pian loppuun kaluttujen matkakokoisten tilalle odottamaan.

Kasvojen pesun jälkeen taputtelen ihon hellästi kuivaksi ja suihkutan hoitosuihketta kohtuullisen reippaalla kädellä. Kostealle iholle levitän Vitamin C -seerumin, jonka jälkeen lisään kosteussuihketta ja sen jälkeen Hyaluronihapposeerumia. Seerumin jälkeen suihkautan ihon kosteaksi vielä kerran ja annan kuivahtaa hetken ennen kosteusvoiteen levittämistä. Ihoni on aivan eri näköinen ja tuntuinen, enkä iho teini-ikään yltämisen jälkeen ole koskaan ollut näin sileä, kosteutettu ja väriltään tasainen. C-vitamiini ja hyaluronihappo ovat lyömätön pari ja suosittelen kaikkia yli +35-vuotiaita kokeilemaan.

Hyvää iholle ja kukkarolle - Vitamin C ja Hyaluronihappo Face Mist ja Face Cream

Hyvää iholle ja kukkarolle

Olen aikaisemmin liputtanut Ordinaryn ja etenkin Buffet-seerumin puolesta, mutta IVY AIA kiilasi suoraan ohi. Ihoni ei ole vuosikymmeniin ollut näin terve ja myös kukkaroni kiittää. Seerumi kestää päivittäisessä käytössä noin 4,5 viikkoa, Vitamin C hieman pitempään kuin hyaluronihappo. Jos kaipaat ihollesi kosteutusta tai ikääntymisen merkkien häivytystä, suosittelen lämpimin sydämin tutustumaan IVY AIA:n tuotteisiin. Muista kosteuttaa iho ennen hyaluronihapposeerumin levittämistä!

Ihanaa iltaa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ The Ordinary – Näin käytät tuotteita


Seuraa myös Instagramissa 

10 kommenttia “Kokemuksia IVY AIA Vitamin C ja Hyaluronihappo seerumeista

  1. Pilvi: tulppaanit säilyivät hyvän näköisenä ja kirkkaina viisi päivää kunnes ne kuudentena aamuna olivat menettäneet värinsä ja olivat muuttuneet mössöksi. 🙂

 1. Hei, tulin kysymään käytätkö vielä casa stockmannin perkaali lakanoita ja tyynyliinoja? Onko niitä edelleen myynnissä kun en löytänyt nettisivuilta? Haluaisin tilata kun siellä nyt ale menossa.

  1. Hilima: ovat edelleen käytössä ja uusin ne joulukuussa. Tuotekuvausten perusteella on hankala löytää oikeita perkaalipuuvillaisia rapsakoita lakanoita, valikoimassa kun on Casalla tavalliset ja puuvillasatiinisetkin ja tuotekuvaukset on suppeat. Nämä ovat ne oikeat, jotka omastakin sängystä löytyy. 🙂

   Pussilakana:
   https://in.stockmann.com/t/t?a=1678177256&as=1074351991&t=2&tk=1&url=https://www.stockmann.com/casa-stockmann-pussilakana/1170552803-1.html

   Tyynyliina:
   https://in.stockmann.com/t/t?a=1678177256&as=1074351991&t=2&tk=1&url=https://www.stockmann.com/casa-stockmann-tyynyliina/1170553242-1.html

   Kuminauhalakana:
   https://in.stockmann.com/t/t?a=1678177256&as=1074351991&t=2&tk=1&url=https://www.stockmann.com/casa-stockmann-muotoonommeltu-lakana/1170553248-1.html

  1. Sanna: voi ei, ne ehti kaikki sitten loppua. Jos lähelläsi on Normal-kauppa niin sieltä löytyy myös. Niitä taitaa olla jo melkein kaikissa kaupungeissa…

 2. vastuullisuus….öööö ja kuinkahan monta pöytää, sohvaa ym ym settiä on ostettu männä vuotena
  ”nämä löysi sukulaisten luota kodin”. Huonokuntoisia halpispuuvillapaitoja jne

  1. Kreetta: en tiedä ketään joka olisi syntyy valmiiksi täydellisenä yksilönä. Elämä on oppimista. Mikä on tämä kyseinen halpispuuvillapaita johon viittaat?

  1. Emma: pitäisi toimia hyvin. Sekä C-vitamiini että hyaluronihappo ovat molemmat epäpuhtaalle iholle sopivia. Tuotteet hillitsevät Talin tuotantoa ja nopeuttavat ihon paranemista. Ystäväni innostui kokeilemaan tammikuun alussa ja leukaperien finnit ovat kadonneet. Vain hennon haaleat pienet pisteet ovat jäljellä pahimmista finneistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *