The Ordinary – Näin käytät tuotteita

The Ordinary* on uskomaton ihonhoitosarja, joka tarjoaa avun jokaiseen iho-ongelmaan kuivuudesta ja ikääntymisen merkeistä aina couperosaan ja akneen asti. Täsmähoitoon perustuva The Ordinary -konsepti ja tuotteiden edullinen hinta ovat mullistaneet tavan ajatella ihonhoitoa maailmanlaajuisesti. Postauksessa kerron teille kokemuksistani +30 vuotiaan ihonhoitovinkkien kera, joilla sinäkin pääset alkuun oman The Ordinary -hoitorutiinisi luomisessa!

The Ordinary kosmetiikka kokemuksia ohjeet Omakotivalkoinen
The Ordinary kosmetiikka Buffet kokemuksia ohjeet Omakotivalkoinen

The Ordinary – “Buffet”

The Ordinaryn +35 vuotiaille räätälöity “Buffet” on multipeptidiseerumi, jonka aktiiviaineet imeytyvät syvälle ihoon stimuloiden kollageenisynteesiä ja häivyttäen ikääntymisen merkkejä. Tämä edullinen kasvoseerumi sisältää monipuolisen kattauksen vaikuttavia ainesosia, joita monet kalliimmat tuotemerkit tarjoavat vain yksittäin eri tuotekoostumuksissa.

The Ordinaryn “Buffet” on tehokas ja riittoisa. Tämä on ehdottomasti suosikkini koko valikoimasta ja levitän sitä kasvoilleni aamuisin käytössäni olevan SP25:lla varustetun Sensai-päivävoiteen alle. Seerumi napakoittaa ihoa silmin nähden ja myös silottaa ryppyjä jonkin verran – hymyillessä silmäkulmaan kaartuvat harakanvarpaat ovat seerumin jäljiltä lähes huomaamattomat ja myös otsaan ilmaantunut vaakaraita on toistaiseksi kadonnut kokonaan “Buffet” -seerumin käytön ansiosta. Täyden kympin tuote alle 20€:lla, joka voittaa 6-0 kaikki aikaisemmin kokeilemani ihonhoitoseerumit.

Pisteet 10/10

Osta Buffet täältä: ➤ the-ordinary-buffet*

The Ordinary kosmetiikka Glycolic Acic 7% Toning Solution kokemuksia ohjeet Omakotivalkoinen

Glycolic Acid 7% Toning Solution

Ihon PH-arvoa muokkaava The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution on ensimmäinen kunnollinen alkoholiton kasvovesi, joka valmistelee ihon vastaanottamaan hoitoseerumit ja on siksi tärkeä välivaihe ihonhoidossa.

Tuote kipristelee iholla hieman ja suosittelen aloittamaan käytön pienemmissä osissa vanulapulla taputtelemalla. Minulla nenänpielet ja poskipäät nipistelivät eniten ja ensimmäisellä kerralla olin vähän kauhuissani että saan allergisen reaktion, mutta se meni ohi. Jos ihon nipistely jatkuu tai kovenee, lopeta tuotteen käyttö.

Pisteet 9/10

Osta täältä: glycolic-acid-7-toning-solution*

The Ordinary kosmetiikka Caffeine Solution 5% EGCG seerumi kokemuksia ohjeet Omakotivalkoinen

Caffeine Solution 5% + EGCG

Kahvin hyödyt voi nauttia nyt myös ulkoisesti! The Ordinaryn Caffeine Solution 5% + EGCG -seerumi virkistää, vahvistaa ja poistaa turvotusta. Tämä silmänympärysiholle suunnitteltu tehotuote sopii käytettäväksi koko kasvoilla ja sen edut tulevat esiin erityisesti ikääntyvällä ja elastisuutta menettäneellä iholla leukaperien ja silmäkulmien napakoitumisena sekä kaulan ja decolteen alueella.

Monesti tämän kaltaiset tuotteet suositellaan käytettäväksi aamuisin, mutta paremman vaikutuksen saa, kun sen levittää kasvoille illalla ennen nukkumaan menoa. Näin tuote vaikuttaa yön yli rauhassa ja aamulla peiliin katsoo pienemmillä silmäpusseilla ja vähäisemmällä uniturvotuksella varustettu leidi.

Pisteet 10/10

Osta täältä: caffeine-solution-5-egcg*

The Ordinary kosmetiikka Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% kokemuksia ohjeet Omakotivalkoinen

Magnesium Ascorbyl Phosphate 10%

The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10% on stabiloitua C-vitamiinijohdannaista sisältävä ihoa kirkastava kosteusvoide ja monien kauneudenhoitoalan ammattilaisten mielestä yksi maailman parhaista C-vitamiinia sisältävistä tuotteista.

C-vitamiini on erittäin tehokas ikääntymisen merkkejä häivyttävä ja elinvoimaa antava antioksidantti. The Ordinaryn Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10% -voide sisältää emulgoimalla stabiloitua puhdasta magnesium-askorbyylifosfaattia peräti 10%, joka on erittäin korkea ja poikkeuksellinen pitoisuus kuluttajille suoraan myytävissä tuotteissa. Voiteen vaikutuksen huomaa melkolailla samantien, ihon sävy kirkastuu ja tasoittuu minuutissa.

C-vitamiinivoiteen jälkeen on aina tärkeä muistaa suojata iho auringolta!

Pisteet 10/10

Osta täältä: magnesium-ascorbyl-phosphate-10*

The Ordinary kosmetiikka Caffeine Solution 5% EGCG seerumi Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% kokemuksia ohjeet Omakotivalkoinen

Täydellinen yhdistelmä kuulautta

The Ordinaryn tuotteiden toimivuutta voidaan tehostaa kerrostamalla yhteensopivia seerumeja ja voiteita. Tässä pitää kuitenkin olla varovainen, sillä väärien hoitoyhdistelmien sekoittaminen saattaa pahimmillaan aiheuttaa jopa vahinkoa iholle.

Yksi parhaimmaksi toteamistani yhdistelmistä on viimeksi mainittu kaksikko Caffeine Solution 5% + EGCG ja Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10%, jotka yhdessä buustaavat toisiaan ja tekevät ihosta heleän ja täyteläisemmän. Tämä yhdistelmä on korvannut Starskinin kertakäyttöisen kasvonaamion käyttötarpeeni kauneudenhoitorutiinissani. Iho näyttää nyt hyvältä joka päivä! 🙂

The Ordinary kosmetiikka Lactic Acid 10% + HA kokemuksia ohjeet Omakotivalkoinen

Lactic Acid 10% + HA

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA -maitohappokuorinta kuorii ihon hellävaraisesti ja sisältää Tasmanian pippuria, jonka on todettu rauhoittavan ja vähentävän kuorinnasta johtuvaa ihoärsytystä. Tätä slfahydroksidihappoa ei kuitenkaan suositella käytettäväksi jos iho on hyvin herkkä tai hilseilevä.

The Ordinaryn Lactic Acid 10% + HA -maitohappokuorintaa on moni tuttuni kehunut ja halusin itsekin sitä kokeilla, vaikka ihoni on sekä herkkä että paikallisesti hilseilevän kuiva. Tuote nipistelee iholla hieman, muttei ole epämiellyttävää tai kivuliasta. Ensimmäisellä kerralla poskiin ilmaantui pientä punoitusta, mutta se hälveni nopeasti eikä ilmaantunut toiste. Lopputuloksena oli täysin näkymättömiin kadonneet ihohuokoset ja ihanan sileä persikkaisen pehmeä iho. Pienestä nipistelystä on pakko rokottaa pisteitä, muuten on täyden kympin tuote.

Pisteet 9/10

Osta täältä:lactic-acid-10-HA*

The Ordinary kosmetiikka 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil kokemuksia ohjeet Omakotivalkoinen

100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil

Erityisesti kuivalle, herkälle ja helposti ärtyneelle iholle suositeltu The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil on päivittäiseen käyttöön sopiva kosteuttava ja ravitseva hoitoöljy, joka sisältää nimensä veroisesti 100% puhdasta, kylmäpuristettua rohtopurasruohoöljyä. Tuote imeytyy ihoon nopeasti ja jättää jälkeensä kevyen kiiltävyyden, ilman öljyistä ja tahmaista tuntua.

100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil on superriittoisaa ja pieni pisara riittää kosteuttamaan melkeinpä koko kasvot. Tämän kanssa kannattaakin välttää yliannostelua ja antaa öljylle rauhassa aikaa imeytyä ihoon ennen meikkaamista.

Tuote ei varsinaisesti tuoksu miltään, mutta iholla se saa aikaan märkää koiraa muistuttavan hajun, enkä ymmärrä mikä sen aiheuttaa. Olen testaillut hoitoöljyä eri puhdistusaineiden jälkeen, seerumeilla ja ilmankin, ja joka kerta lopputuloksena on tuo ätläkkä ja ummehtunut sadeveden kasteleman koiran haisu. Tämän takia tuote jää minulta käyttämättä ja rokotan myös pisteistä tuntuvasti, vaikka kosteuttajana se onkin erinomainen.

Pisteet 6/10

Osta täältä:100-organic-cold-pressed-borage-seed-oil*

The Ordinary kosmetiikka Niacinamide 10% + Zink 1% kokemuksia ohjeet Omakotivalkoinen

Niacinamide 10% + Zink 1%

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% on epäpuhtauksista kärsivän ihon pelastaja, joka auttaa taistelemaan ja puhdistamaan ihoa sisäisesti. Se rauhoittaa ihon hormonaalista aktiivisuutta ja hillitsee selvästi ihon epäpuhtauksien ja talituotannon syntymekasmia sisältämänsä B3-vitamiini- ja mineraaliyhdistelmän ansiosta.

Minulla ei epäpuhtauksia enää esiinny kuin satunnaisesti, lähinnä stressin, liiallisen herkuttelun ja kuukausittaisen hormonitoiminnan takia. Tehokasta B3-vitamiinia ja sinkkiä sisältävä tuote on minulla käytössä vain tarvittaessa, eli silloin kun näen viitteitä siitä että iho alkaa kukkia. Oman kokemukseni mukaan apteekissa myytävä sinkkivoide hoitaa näppylöiden häätämisen yhtä tehokkaasti, mutta moni aknesta kärsinyt on löytänyt tästä The Ordinaryn Niacinamide 10% + Zinc 1% -yhdistelmätuotteesta todellisen avun.

Pisteet 8/10

Osta täältä: niacinamide-10-zink-1*

The Ordinary kosmetiikka Natural Moisturizing Factors + HA kokemuksia ohjeet Omakotivalkoinen

Natural Moisturizing Factors + HA

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA -kosteusvoide tukee ihon omaa luonnollista kosteustoimintaa ilman rasvaisuuden tunnetta. Paksuhko hoitovoide sisältää 11 aminohappoa, fosfolipidejä, alfa-/beta-/gammasrasvahappoja, triglyseridejä, steroleita ja steroliestereitä, glyseriiniä, ureaa, sakkarideja, natrium-PCA:ta ja hyaluronihappoa. Tuote lupaa välittömän kosteuden ja pitkän aikavälin tuloksia jatkuvassa käytössä ja tykkään sen koostumuksesta sekä iholle jäävästä tunteesta todella paljon.

Toimivuudestaan huolimatta tämäkään tuote ei jäänyt säännölliseen käyttöön, sillä se aiheuttaa ihollani samanlaisen märkää koiraa muistuttavan tuoksahduksen kuin 100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil. Tämä on todella iso harmi, sillä olisin nimenomaan kaivannut hyvää kosteuttajaa pintakuivalle iholleni.

Pisteet 6/10

Osta täältä:natural-moisturizing-factors-HA*

The Ordinary kosmetiikka Resveratrol 3% Ferulic Acid 3% kokemuksia ohjeet Omakotivalkoinen

Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%

The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% -seerumi sisältää hyvin korkeita pitoisuuksia kahta tehokkainta ja tärkeintä ihonhoidossa käytettyä antioksidanttia, resveratrolia ja feruliinihappoa, ja on erinomainen ihon kiinteyttäjä ja heleyttäjä.

Resveratroli on luonnollinen fenoli, jota esiintyy useassa kasvissa. Puhdas lähde on 100% uutettu Japanilaisesta Parkslide -kasvista. Feruliinihappo on voimakas fytokemiallinen antioksidantti, jota esiintyy luonnossa kasvisolujen seinämissä. Ihoa hoitavat tuotteet sisältävät yleensä pieniä pitoisuuksia resveratrolia ja feruliinihappoa, esim. 1 % ja 0,5 %. Tämä tuote sisältää molempia raaka-aineita 3 %, joka on erittäin korkea pitoisuus.

The Ordinary

Tämän tuotteen käytössä on tärkeä muistaa, että vesi saattaa heikentää antioksidanttien vaikutusta. Itse käytän tätä sellaisenaan ilman muilla seerumeilla tai voiteilla kerrostamista kahdesti viikossa kasvohieronnan yhteydessä.

Pisteet 8/10

Osta täältä:resveratrol-3-ferulic-acid-3*

The Ordinary kosmetiikka kokemuksia ohjeet Omakotivalkoinen

The Ordinary – Älä maksa turhasta!

The Ordinaryn hintalappu on keskimäärin noin 10 euron luokkaa, mikä on aivan naurettavan edullista laadukkaiden ihonhoitotuotteiden yleiseen hintatasoon nähden. Edullisimmat näistä testaamistani tuotteista maksoivat 6,90€ ja arvokkain oli lempparini “Buffet”, joka kustansi minulle 19,90€.

The Ordinary on aivan uskomaton tuotesarja, joka tarjoaa avun jokaiseen mahdolliseen iho-ongelmaan ikääntymisen merkeistä kuivuuteen, couperosaan ja akneen asti. Laatu on ensiluokkaista ja omat suosikkini “Buffet, Caffeine Solution 5% + EGCG ja Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10% ovat päihittäneet ja syrjäyttäneet jokaisen aiemmin kokeilemani ihonhoitotuotteen yli 100€ arvoisten huippubrändien seerumeja myöten.

*Sisältää kaupallisen linkin Stockmann.com

6 kommenttia “The Ordinary – Näin käytät tuotteita

 1. Itsellänikin on näistä muutamia tuotteita, mutta ne ovat olleet käytössä satunnaisesti. Pitääkin ottaa käyttöön nämä ja seurata miten ne vaikuttavat säännöllisesti käytettyinä ihooni. Miten pitkään olet näitä käyttänyt?

  1. Jenni: Olen käyttänyt Ordinarya nyt 6 viikkoa yhtäjaksoisesti ja huomannut että iho voi paremmin stressistä ja vähän huonoista ruokatavoista huolimatta. 🙂 Suurin vaikutus on otsaan ilmaantuneen vaakarypyn silottuminen. Se tulee näkyviin kun kurtistan otsaa, mutta raita ei jää iholle viipyilemään kuten ennen. 🙂 Luulen että Buffet on siihen suurin apu ollut. 🙂

 2. Hei Mia!
  Tämä oli tosi hyvä postaus koska olen itsekin kiinnostunut tuosta sarjasta.Ainut ongelma on se että niitä tuotteita on”liikaa”ja en tiedä mikä olisi hyvä omalle iholle.Ja mitä kannattaa käyttää keskenään?Katselin yhdeltä sivustolta noita tuotteita ja pää meni sekasii mikä sopii minkäkin kanssa ja mitä kannattaisi käyttää:)Osaisitkohan auttaa kun sinulla on nyt kokemusta?
  Eli 44-vuotiaan sekaiho johon tulee vähän epäpuhtauksia mikä tarvitsisi myös silotusta ja heleyttä sun muuta koska ikää tulee:D Kiitos jos sinulla on vinkkejä tai tiedät jonkun sivuston missä on helposti kerrottu mitä tuotteita kannattaa käyttää keskenään.

  1. Hennu: Suosittelen ehdottomasti tuota Buffetia, se on seerumeista paras. <3 Yöksi voisit ottaa käyttöön tuon saman sekoituksen kuin minullakin eli pohjalle caffeine-seerumi ja sen päälle kosteuttamaan Magnesium-voide. Näillä pääset hyvään alkuun ja saat takuulla tuloksia. 🙂

   Youtubesta kannattaa katsoa Cassandra Banksonin videosarja The Ordinarysta. Hän kertoo miten tuotteita voi yhdistellä ja mitä ei kannata sekoittaa keskenään. Täältä löydät kaikki sarjan videot:
   https://www.youtube.com/watch?v=lgmKl5i3O3s&list=PLuuOE9m6TCaHn8CReKV-4v-XXhuu02D7m

 3. Hei! En löydä mistään onko Glycolic Acid 7% Toning Solution tarkoitettu käytettäväksi jokailta vai harvemmin? Paketissa lukee että korkeintaan kerran päivässä mutta en tiedä uskaltaako tuotetta laittaa joka ilta kasvoille vai olisiko parempi vaikka jokatoinen ilta tai harvemmin?

  1. Miia: Kerran päivässä on maksimi, mutta itse käytän joka toinen päivä koska ihoni on hieman herkän puoleinen. Jos ei tuote nipistele paljoa eikä siitä tule muitakaan tuntemuksia, voit huoletta käyttää joka ilta. Iho tottuu tähän aika nopeasti. Sen verran pitää kuitenkin sanoa, että esimerkiksi Buffet-seerumia ei kannata laittaa suoraan sen päälle. Kyseinen toner madaltaa ihon omaa PH-arvoa ja Buffetin parhaat hyödyt tulevat saa irti ihon ollessa noin 5,5,. Buffet-seerumin toimivuus laimenee jos pohjalla on tuo toner. Sen sijaan coffeine-seerumi on hyvä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *