Suomalaisen designin pioneerit

Arvostan kotimaisuutta ja suomalaista designia. Alvar Aalto, Pirkko Stenros ja Harri Koskinen ovat uniikin suomalaisen designin pioneereja ja rakastan yli kaiken heidän käden jälkeään. Minimalistinen ja funktionaalinen muotoilu, jossa riisutaan kaikki turha pois ja jätetään vain oleellinen jäljelle, on taiteenlaji, jossa suomalaiset ovat olleet edistyksellisiä jo sadan vuoden ajan.

Kotimainen design ja skandinaavinen olohuoneen sisustus


Olohuone on meidän kodin paraatipaikka ja tänäkin aamuna kahvia keittäessäni katselin olohuoneeseen ihastellen. Siellä ovat kaikki minulle tärkeät suunnittelijat ja suomalaiset designtalot edustettuna sulassa sovussa – Muurame, Genelec, VM Carpet, BEdesign ja Artek.

Kotimainen design ja skandinaavinen olohuoneen sisustus

Vuosien keräämisen ansiosta minulla on sohvaa lukuunottamatta kaikki mitä olen koskaan toivonut! Tilapäiseksi hankittu sohvakin on jo kohta 6 vuotta palvellut tarkoituksessaan ja voin viimein sanoa oppineeni pitkäjänteisyyttä myös oman kodin sisustuksen saralla. 🙂

Kivaa keskiviikko kaikille!


Mainos alkaa

Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *