Uusia alkuja ja keväistä valoa

Pitkä puuduttava talvi ja lumikasat ovat väistyneet kevään tieltä. Aurinko paistaa, nurmi on alkanut paikoitellen vihertää ja ihmiset ovat kaivautuneet ulos koloistaan. Ihana katsella ohi käveleviä hymyileviä ihmisiä – kevät on ihmisen parasta aikaa! ☀️

Uutela luontopolku luonnonsuojelualue Helsinki Vuosaari Kahvila Kampela

Huhtikuu tuntuu uudelta alulta. Kaikki vanha on mennyttä ja jokainen päivä on täynnä mahdollisuuksia ja nautintoja. Henkinen hyvinvointi on yhtä tärkeää kuin fyysinen, ja kehon voidessa hyvin resurssit riittävät myös oman navan tuijotteluun – mikä saa minut hymyilemään, mistä minä tulen iloiseksi ja mitä minä haluan…

Haluan olla onnellinen. Haluan nauttia pienistä asioista, kuten hymyillevistä ihmisistä, auringon lämmittävästä vaikutuksesta, suloisesta joutsenpariskunnasta kaulailemassa, jonka näin lenkillä. Haluan istua saunassa rentoutumassa, lakata kynnet vaaleansinisellä ja iloita siitä, että hiukset ovat alkaneet paksuuntua ja tuuheutua. Haluan keskittyä hyviin puoliini huonojen sijaan ja hyväksyä itseni sellaisena kuin olen – keskeneräisenä.

Uutela luontopolku luonnonsuojelualue Helsinki Vuosaari Kahvila Kampela

Elämä on tässä ja nyt. Se on jokaisessa hetkessä, sateessa, sumussa ja auringossa. Elämä on tunteita; hyviä ja pahoja, pieniä ja suuria. Onni ei tarvitse suuria, onnellisuus vielä vähemmän. Kiitollisuus siitä, että jokainen aiempi hetki on tuonut minut juuri tähän, pyyhkii pois katumuksen, pettymyksen ja epäilyksen. En tekisi mitään toisin jos voisin, sen ymmärtäminen on vapauttanut minut.

Aurinkoista ja lämmintä lauantaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *