Viimeinen kevätjuhla ala-asteella

Eilen juhlittiin koulujen päättymistä ja tytön kuuden vuoden ahkerointia ala-asteella, joka on nyt paketissa. Yksi aikakausi on ohi ja eilinen kevätjuhla oli tunteita täynnä. Juhla päättyi kuudesluokkalaisten kukitukseen, jonka jälkeen ilmoille pärähti Cha Cha Cha vihreiden discovalojen saattelemana. Useampi sata lasta ja vanhempaa riehaantuivat ja tunnelma oli mieletön! 💚

Meitä oli liuta vanhempia kyynelehtimässä luokkahuoneessa kun todistuksia jaettiin ja kyyneleiltä ei vältytty kotonakaan. Ihana kevätlukukausi jättää erityisen lämpimät muistot, joita vaalitaan loppuelämä – kiitos siitä kuuluu tytön opettajille, luokkakavereille ja maailman parhaalle rehtorille, jonka aito läsnäolo loi turvasataman kasvaa ja kehittyä juuri omanlaisekseen. ❤️

Kesä on kuin perhosen lento, lyhyt ja hento. Vain muistot jää ja ne rikastuttavat elämää

Tyttö pyrki ja ansaitusti huippupistein myös pääsi englanninkieliseen opetukseen unelmiensa yläasteelle, jonne matka elokuussa vie – sitä ennen kuitenkin nautitaan kesälomasta, Käärijän keikasta ja jäätelöstä…

Onnea kaikille koulunsa päättäneille, ammattiinsa valmistuneille ja ylioppilaille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Viimeinen kevätjuhla ala-asteella

    1. Marja K: kiitokset! Aurinkoista kesää ja lempeää juhannuksen odotusta! ☀️💚

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *