Juhannustunnelmaa ja rentoilua

Juhannustunnelma syntyy collegehousuista, tuulen tuiverruksesta ja rennosta oleilusta. Minnekään ei ole kiire, mitään ei tarvitse tehdä ja saa olla juuri sellainen kuin on.

Oikea käsi on eilen vapautettu kipsistä ja rannemurtumasta jäljellä on enää vain muisto ja hassu tunne. Käsi on ihana kevyen tuntuinen ja pääsen kuntouttamaan hiljalleen rannelihaksia puuhastelun muodossa. On ollut melko mahdotonta viimeisten viikkojen aikana edes siivota ja tyttö on joutunut puolestani mm. tiskaamaan paistokasarin.

Sanomattakin lienee selvää, että käden takia en ole aikoihin pahemmin kokkaillut, mutta nyt siihen tulee muutos – tänään nimittäin alkaa meidän juhannus ja odotettu grillikesä! Siispä seuraavana sauna kuumaksi, vihta kouraan ja lavetille mars!

Mahtavaa juhannusta kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Juhannustunnelmaa ja rentoilua

  1. Toivottavasti käsi kuntoutuu entiselleen 👍🏻. Oikein ihanaa ja rentoa juhannusta koko perheelle! ☀️🍓🌷🌿😎🥂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *