Kylpyhuonekalusteet toimiston minikeittiöön

Kaupallinen yhteistyö: Polaria

Toimiston yhteydessä sijaitseva vesipiste sai täysin uuden ilmeen ja funktion kahvitarjoiluihin soveltuvana minikeittiönä. Ennen ja jälkeen muutoksen otettujen kuvien ero on mykistävä – Polarian harmaat kylpyhuonekalusteet näyttävät upealta vihreää seinää vasten ja tylsästä nurkkauksesta tuli koko toimiston katseenvangitsija!

Kylpyhuonekalusteet sopivat myös keittiöön - Minikeittiön remontti
Polaria Loota seinähyllyt keittiöön
Kylpyhuonekalusteet sopivat myös keittiöön - Minikeittiön remontti
Polaria Siro seinäkaappi ja Laval-allaskaappi keittiössä

Minikeittiö kylpyhuonekalusteista – Ennen ja jälkeen kuvat

Heti sisäänkäyntiä vastapäätä sijaitseva wc-varauksella varustettu nurkkaus vesipisteineen on ensimmäinen asia mihin vieraiden huomio on aina kiinnittynyt. 50m2 kokoisen toimistotilan yli nelimetrinen huonekorkeus korosti altaan ja sen yläpuolella olevan laatoituksen pikkiriikkisyyttä ja aikaansai monia hauskoja kommentteja.

Halusin korostaa kahvitarjoiluja varten tarpeellista vesipistettä taustavärillä ja vihreä oli ensimmäinen ja ainut vaihtoehto, sillä rakastan tummanharmaan, valkoisen ja vihreän värikombinaatiota. Näin kalusteet tulevat kauniisti esiin taustastaan ja nurkkauksen mittasuhteet pysyvät balanssissa huonekorkeudesta huolimatta.

Alla olevasta kuvaparista näet, millainen oli muutoksen lähtötilanne ja miten hurja on ero pelkästään jo tilan tunnelmassa… käytännöllisyydesta puhumattakaan.

Muutos kuvat ennen ja jälkeen remontin
Kylpyhuonekalusteet sopivat myös keittiöön - Minikeittiön remontti
Polaria Loota seinähyllyt astioiden säilytyksessä

Polaria – Kotimaisen kehitystyön pioneeri yli 50-vuoden ajan

Kosteiden tilojen kalusteisiin erikoistunut Polaria on kotimaisen kehitystyön pioneeri yli 50-vuoden kokemuksella. Polarian tuotteet on suunniteltu ja valmistettu kestämään ja he tarjoavatkin tuotteilleen suoraan 10 vuoden takuun. Myös asennus on tehty todella helpoksi ja Polarian kaikki kalusteet toimitetaan aina valmiiksi kasattuina.

Minikeittiön kalustevalinnat olivat jo suunnittelun alkumetreiltä selvät. Koska tilassa on valmiina wc-varaus, tuli kalusteiden olla vähintääkin roiskeveden kestäviä. Polarian kalusteet valmistetaan sähkösinkitystä teräksestä ja ne kestävät suoraakin vesisuihkua, ollen pitkäikäiset, ruostumattomat ja turvallinen valinta.

Halusin sekä avohyllyjä että ovellisia kaappeja ja säilytystila on tarkasti mitoitettu toimiston tarpeisiin mistään tinkimättä ja turhia lisäämättä. Kahvi- ja teetarvikkeet mahtuvat täydellisesti 120cm korkeaan, 30cm leveään ja 14cm syvään Siro-kaappiin ja lautaset, servetit sekä aterimet ovat altaan alla Laval 550 -allaskaapin koko syvyydeltään ulos asti avautuvassa vetolaatikossa talouspaperirullien kanssa.

Katso kaikki Laval-malliston väri- ja kokovaihtoehdot täältä: polaria.fi/laval

Polaria Siro seinäkaappi kahvitarvikkeiden säilytyksessä minikeittiössä
Kylpyhuonekalusteet sopivat myös keittiöön - Minikeittiön remontti

Nanokeraaminen likaa hylkivä pintakäsittely

Polarian Siro-seinäkaappi, Loota-avohyllyt ja Laval 550 -allaskaappi sekä Laval 550 -allas, näyttävät upealta harmaalla mattapinnalla. Tummasta sävystään huolimatta satiinisen mattapintaisiin kalusteisiin ei jää sormenjälkiä, eikä niissä näy pölykään. Tavanomainen pyyhintä muun siivouksen yhteydessä kerta viikkoon pitää myös uuden keittiönurkkaukseni siistinä ja puhtaana.

Polarian Laval-malliston allaskaappi, Siro-seinäkaappi ja Loota-avohyllyt löytyvät valkoisena myös oman kotini kylpyhuoneesta ja olen enemmän kuin tyytyväinen muutama vuosi sitten kylpyhuoneremontin yhteydessä tekemääni kalustevalintaan.

Polarian kylpyhuonekalusteiden materiaalina on kierrätettävä ja erittäin kestävä jauhemaalattu teräs, jonka nanokeraaminen pintakäsittely luo erinomaisen korroosionsuojan ja pitkän käyttöiän ilman haitallisia fosfaatteja.

Huippuluokan pintakäsittelyn ansiosta kalusteet eivät säikähtäneet edes tyttären punaista hiusväriä, joka normaalisti tarttuu kiinni kaikkiin pintoihin sekunnin murto-osassa. Pelkällä vedellä kostutetulla paperinpalalla pyyhkäisemällä hiusväriroiskeet lähtivät valkoisesta kalusteesta ilman pysyvää värjäytymää. Huh, sydän jätti pari tahtia välistä kun muistelin miltä meidän vanha allaskaapin ovi aikoinaan näytti. 🙂

Lue lisää oman kotini kylpyhuoneremontista: Polaria – Uusi ilme kylpyhuoneeseen

Polaria Loota avohyllyt ja Laval allaskaappi
Kylpyhuonekalusteet sopivat myös keittiöön - Minikeittiön remontti

Kylpyhuonekalusteet sopivat myös kodin muihin tiloihin

Polarian kosteisiin tiloihin suunnitellut kalusteet sopivat käytettäväksi myös muissa tiloissa, kuten eteisessä, keittiössä ja makuuhuoneessakin. Ovella varustettu helposti puhdistettava Siro-seinäkaappi olisi täydellinen bonus tytön huoneeseen meikeille ja muulle kosmetiikalle, jotka helposti pölisevät ja tahraavat ympäristönsä.

Olen supertyytyväinen toimiston faceliftiin ja minikeittiööni. Valkoisen, vihreän ja harmaan yhdistelmä on kontrastiltaan pehmeämpi kuin esimerkiksi valkoisen ja mustan yhdistäminen, joita toimiston muussa sisustuksessa on käytetty. Itsenäisesti seisova tummanharmaa pienikokoinen jääkaappi minikeittiöstä vielä uupuu, mutta muutoin alkaa olla valmista.

Polarian harmaat kylpyhuonekalusteet ovat täydellinen valinta ja vedenkestävinä ne mahdollistavat nurkkauksen muuttamisen wc-tilaksi, mikäli myöhemmin sellaiselle olisi tarvetta.

Tutustu Polarian monipuoliseen kalustemallistoon ja päästä sinäkin luovuutesi valloilleen: polaria.fi.

Lue myös: Polaria Siro – Tyylikäs ja laadukas säilytyskaappi


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *