Kesäinen sisustus – 5 värikästä sisustusvinkkiä

Kaupallinen yhteistyö: Hobby Hall

Kesäinen sisustus syntyy pienillä yksityiskohdilla. Yksinkertaisimmillaan se tapahtuu kukkien ja tekstiilien avulla, jotka elävöittävät kodin tunnelman ja heijastavat kesän elinvoimaisuutta sisätiloihin. Koostin teille 5 värikästä sisustusvinkkiä, joilla taiot hetkessä kotiin kesäisen tunnelman budjettiystävällisesti ja vaivattomasti.

Kesäinen sisustus - 5 värikästä sisustusvinkkiä
Kesäinen sisustus - 5 värikästä sisustusvinkkiä
Kesäinen sisustus - 5 värikästä sisustusvinkkiä
Valkoinen korostaa värien kirkkautta - 5 sisustusvinkkiä

Valkoinen korostaa värien kirkkautta

Skandinaavisen vaalean sisustuksen paras puoli on sen muuntautumiskyky. Sisustuksen perusvärit valkoinen, harmaa, beige ja musta näyttävät parhaat puolensa muiden värien rinnalla. Keltainen on kirkkaampaa, vihreä väkevämpää ja pinkki ponnekkaampaa. Valkoista vasten värien hehku voimistuu ja tilan yleisilme säilyy silti harmonisena.

Kesälomalla parasta on laiskan letkeät aamut ja sängyssä kiireettömästi nautittu raikas aamupala. Makuuhuoneessa tulee kesällä vietettyä aikaa enemmän ja tilan koko tunnelma muuttui vaihtamalla sänkyyn tulppaanein kuvioitu herkullisen sävyinen petaus.

Kontrastit voidaan luoda myös värien avulla klassisten mustan ja harmaan sijasta. Kauniin DekoKing Rebbecca -pussilakanasetin kesäisen värikäs 3D-tehostekuvio luo pienen makuuhuoneen sisustukseen eloisuutta ja syvyyttä, toimien katseenvangitsijana ja kontrastina vaaleassa makuuhuoneessa. Suurikokoiset tulppaanit näyttävät upealta valkoisella pohjalla ja vaalea tausta toimii kanvaasina energisoivalle ja näyttävälle kuosille.

Hobbyhall.fi-verkkokauppa tarjoaa yli 3000 erilaista herkullista pussilakanasettiä, katso koko valikoima täältä: ➤ hobbyhall.fi/pussilakanat

Pussilakanasetin kesäisen värikäs tehostekuvio luo sisustukseen eloisuutta ja syvyyttä
Pussilakanasetin kesäisen värikäs tehostekuvio luo sisustukseen eloisuutta ja syvyyttä
Elävöitä sisustusta viherkasveilla ja kukilla - 5 sisustusvinkkiä

Elävöitä sisustusta viherkasveilla ja kukilla

Viherkasvit elävöittävät sisustuksen. Sisustusesineitä täytyy jonkin verran sommitella, jotta lopputulos näyttäisi hyvältä. Siksi suosin viherkasveja, joita voi rennosti ripotella pitkin kotia ja ne näyttävät aina yhtä hyvältä – pöydällä, hyllyllä, lattialla ja amppelissa yhdessä ja erikseen.

Leikkokukkien ja kukkakimppujen avulla sisustukseen voidaan luoda väriteemoja. Ostan monesti vitosen markettikimppuja ruokaostosten yhteydessä ja tämän kesän värisuosikkini on ehdottomasti pinkki. Kukat hivelevät silmää sekä tuoksuaistia, ja ovat luonnonläheinen lähestysmistapa vivahteikkaaseen piensisustamiseen.

Elävöitä sisustusta viherkasveilla ja kukilla - 5 sisustusvinkkiä
Visuaalisuudella ja väreillä todettiin olevan suuri merkitys siihen miten koemme asioita
Visuaalisuudella ja väreillä todettiin olevan suuri merkitys siihen miten koemme asioita

Mykistävän laaja kokoelma merkkituotteita ja edullisempia löytöjä

Hobbyhall.fi-verkkokaupan astiavalikoima on mykistävän laaja kokoelma merkkituotteita ja edullisempia löytöjä. Yli 5000 tuotteen joukosta Iittalan Essence-sarjan jalkalasien rinnalle löytyi täydellisen vihreät konepesun kestävät Literatki-juomalasit, joista juotuna vesikin maistuu raikkaammalta ja paremmalta. Arabian vihreä Koko-muki on piste iin päällä!

Värien vaikutus aistikeskukseen on todettu lukuisilla tutkimuksilla. Oxfordin yliopiston professori Charles Spencen johdolla espanjalainen tutkijaryhmä toteutti vuonna 2017 kokeen, jossa tutkittiin astioiden värin ja muodon vaikutusta ruokahaluun ja kokemuksiimme ruoan herkullisuudesta. Visuaalisuudella ja väreillä todettiin olevan suuri merkitys siihen miten koemme asioita – mitä parempana ruoka ja juoma koetaan, sen enemmän sitä tekee mieli syödä ja juoda.

Vihreä väri koetaan tutkimusten mukaan elvyttävänä, energisoivana ja rauhoittavana, ja sillä on myös terapeuttisia vaikutuksia. Juuri niitä ominaisuuksia, joita tarvitsen arkeeni ja elämääni. Olen innostunut vihreästä ja lisännyt sitä ripauksina sinne ja tänne, kuten kattaukseen ja tekstiileihin.

Kesäinen sisustus - 5 värikästä sisustusvinkkiä
Kesäinen sisustus - 5 värikästä sisustusvinkkiä

Kesäinen sisustus – 5 värikästä sisustusvinkkiä

5 värikästä sisustusvinkkiä, joiden avulla taiot kotiisi kesäistä tunnelmaa edullisesti ja vaivattomasti:

1. Lisää sisustukseen värejä!

Jo muutamalla värikkäällä detaljilla luot kotiisi kesän tuntua. Laita ruokapöydälle kaunis pöytäliina, osta maljakkoon värikäs kukkakimppu ja vaihda sänkyyn herkulliset petivaatteet. Pienet yksityiskohdat tekevät suuren vaikutuksen.

2. Kokeile kuvioita!

Kuvioidut tekstiilit ovat erinomainen keino lisätä sisustukseen useita eri värejä yhdellä kertaa. Esimerkkinä DecoKingin pussilakanasetti, jossa pinkki ja vihreä yhdistyy toisiinsa kauniisti. Värikkäästä kuviosta huolimatta makuuhuoneen sisustus säilyy rauhallisena valkoisen taustavärityksen ansiosta.

3. Elävöitä sisustus viherkasveilla ja kukilla!

Viherkasvit ovat yksiselitteisesti paras tapa värikkyyden lisäämiseen. Värikkäät leikkokukat ja erilaiset kukkakimput toimivat säväyttäjinä ja vaikutus sisustukseen on välitön – kokeile niin näet! 🙂

4. Kerrosta sisustusta saman värin eri sävyillä!

Saman värin eri sävyjä yhdistelmällä sisustuksesta tulee mielenkiintoisempi, kokonaisuuden säilyessä silti rauhallisena. Koristetyynyt näyttävät petauksessa upealta asteen pari vaaleampana tai tummempana kuin pussilakana ja tyynyliinat. Kerrosta siis sisustusta saman värin eri sävyillä ja tummuusasteilla.

5. Nauti ja iloitse!

Paras koti on sellainen, missä viihdytään yksin ja yhdessä perheen ja ystävien kanssa kesäiltaa fiilistelemässä! Kuuntele aina omaa sydäntäsi ja lisää värejä oman mielen ja maun mukaan juuri niin paljon tai vähän kuin tahdot. ♥︎

Visuaalisuudella ja väreillä todettiin olevan suuri merkitys siihen miten koemme asioita
Kesäinen sisustus syntyy viherkasveilla, leikkokukilla, värikkäillä tekstiileillä ja rennolla asenteella

Kaikki kesäkotiin nopealla toimituksella

Kesäinen sisustus syntyy viherkasveilla, leikkokukilla, värikkäillä tekstiileillä ja rennolla asenteella. Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta löytyy jo yli 500 000 tuotetta ja kätevän valikon avulla voit rajata tuotevalikoimaa kategorioiden, värien, saatavuuden ja hinnan perusteella.

Verkkokaupan varastossa valmiiksi saatavilla olevat tuotteet pakataan ja lähetetään kokemukseni mukaan jo saman arkipäivän aikana ja toimitustavasta riippuen tilaus saapuu muutamassa päivässä. Verkkokaupan tilaukset voi halutessaan noutaa suoraan myös Hobby Hallin myymälästä Vantaalta.

Tuo ripaus kesän elinvoimaa sisätiloihin ja taio hetkessä kotiin kesäinen tunnelma! Tutustu massiiviseen valikoimaan Hobbyhall.fi-verkkokaupassa!

Lue myös: ➤ Sisusta parveke viihtyisäksi – 5 sisustusvinkkiä


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Kesäinen sisustus – 5 värikästä sisustusvinkkiä

  1. Ihanan raikasta ja tuo Koko muki on ihanan vihreä. Sopii hyvin valkoisten lautasien kanssa. ❤️
    Oikein ihanaa kesää Miia❤️

    1. Pitju: Tuo vihreän sävy on ihan paras! Minun täytyy ostaa toinenkin vihreä Koko-muki kun tytön kanssa molemmat haluamme juoda juuri siitä. Ostin yhden vihreän ja yhden valkoisen Kokon, enkä arvannut että joutuu kättä alkaa vääntämään. 😀 Vihreän vesilasin kanssa tuli testattua myös sen kestävyyttä kun tiputin lasin lattialle vahingossa viime viikolla. Ei mennyt rikki, eikä hajonnut myöhemmin astianpesukoneessakaan. Vaikka valkoinen on edelleen oma juttuni, pakko myöntää että värit kyllä tuovat iloa ihan tavalliseen aamukahviinkin. 🙂

      Ihanaa ja aurinkoista kesää koko perheelle! ❤️

    1. Satu: Rakastan pinkin, vihreän ja valkoisen raikkautta. Täydellinen kombinaatio kesätunnnelmaa. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *