Tervetuloa ihana syksy!

Heissulivei kaikille! Se olisi syyskuu ja luvassa kesäkauden tomujen karistaminen suursiivouksen muodossa. Elokuu meni somelomaillessa ja nyt suorastaan uhkun ja puhkun uutta virtaa ja energiaa, josta ammennan sisältöä myös täällä blogin puolella. Tervetuloa syksy! 😊

Syksyinen asukokonaisuus, viininpunainen neule

Syksy tuo tullessaan ihania juttuja, kuten minimalisti-podcastin nauhoitukset, Arkivinkit-postaussarjan, ja mielettömän ihanan uuden sohvan…

Myös mies saa oman palstatilan ja pääsee kertomaan teille omia näkemyksiään ja kokemuksiaan sisustuksesta, siisteyskäsityksistään, rakastamastaan ruoanlaitosta ja tietysti myös minusta ja elämäntapojemme yhteensopivuudesta. 😅

Syksy – se on ihmisen parasta aikaa! Kaunista ruskaa ja upeita auringonlaskuja odotellessa!

Huomiseen!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *