Amppeli keittiön ikkunalla

Ripustin amppelin keittiön ikkunalle tuomaan keväistä tuntua. Tykkään pitää keittiön tasot mahdollisimman tyhjinä, jotta kokkailujen jälkeinen siivous on sujuvaa ja sukkelaa. Kahvinkeittimellekin on olemassa paikka pistorasialla varustetulla ulosvedettävällä alakaapin ylähyllyllä, mutta koen aamuhärdellin helpottuvan, kun keitin on sijoitettuna vesihanan viereen.

Amppeli keittiön ikkunalla viirivehka amppelissa
Amppeli keittiön ikkunalla viirivehka amppelissa

Aluksi ajattelin, että yhdestä taimesta kasvattamani ja jo parivuotiaaksi ehtinyt viirivehka sopisi ikkunalle parhaiten, sillä se tarvitsee meidän viherkasveista eniten valoa. Viirivehka oli omaan silmääni kuitenkin hitusen liian pieni ja vaihdoin makuuhuoneessa roikkuneen kultaköynnöksen sen tilalle.

Rakastan tätä timantin muotoista minimalistista kukka-amppelia juurikin sen muodon takia. Näitä minulle on kertynyt yhteensä kolme ja makuuhuoneen lisäksi samanmoinen löytyy myös kylpyhuoneesta pyykinpesukoneen päältä.

Amppeli keittiön ikkunalla - kaunis kultaköynnös amppelissa
Kynttilä keittiön ikkunalla tuo tunnelmaa pimeneviin iltoihin

Sisustusvuosi 2024 alkakoon ja heti huomenna julkaistuukin jo seuraava blogipostaus. Huomiseen siis! 🙂

Lue myös: ➤ Moderni kukka-amppeli makuuhuoneeseen


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Amppeli keittiön ikkunalla

  1. Jee! Onpas kiva että julkaisit pitkästä aikaa!:)
    Tulikin selailtua tovi jos toinenkin taas sun blogia ja edelleen sun asunto sulattaa mun sydämen! Se on aivan täydellinen😍

    1. Sanni: Kiva että löysit tiesi takaisin tänne ja iso kiitos kauniista sanoistasi! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *