Iso kaapistokokonaisuus työn alla

Olen saanut kaikki vaatteeni, takkini ja kenkäni mahtumaan makuuhuoneen matalaan lipastoon ja vastapäisellä seinällä sijaitsevaan pieneen seinäkaappiin. Olen tästä vuosia kestäneen karsimisen lopputuloksesta iloinen, mutta viimeisen vuoden ajan olen alkanut kaipaamaan käytännöllisempää ratkaisua etenkin kenkien osalta. Vetolaatikosta saappaiden kaivaminen vaatii jo hitusen sorminäppäryyttä ja siksi olen alkanut kartoittamaan erilaisia vaihtoehtoja kokonaiselle kaapistolle…

Vaatteiden ja kenkien säilytys laatikostossa
Muurame Ikoni vaatekaappina

Perinteisten makuuhuoneissa sijaitsevien vaatekaappien sijasta haluan koota kodin säilytystarpeen yhdelle seinustalle avo-keittiötä ja olohuonetta kehystävälle pitkälle viistolle eteisseinälle. Ulko-oven puolelle laittaisin ensimmäiseen pystyrivistöön takit tangolta roikkumaan ja seuraavaan tulisi koko perheen kenkäkokoelma. Kaluste jatkuisi koko matkan olohuoneen nurkille saakka ja osan kaappitilasta saisin hyödynnettyä työkalupakille, maljakoille ja viime vuotisen pakkohankinnan lihashuoltorullan säilytykseen.

Kaapisto koostuisi noin 35-40cm syvistä ja noin 175cm korkeista suoraan seinälle asennetuista kiinteistä rungoista ja avoimen ratkaisun sijaan peittäisin koko helahoidon kauniilla kalusteovilla. Makuuhuoneen lipaston päällä roikkuvasta vaatetangosta en silti suostuisi luopumaan, mutta tavanomaisten t-paitojen sijaan ripustaisin siihen vain harvat ja valitut lempimekkoni.

Vaatetanko joka roikkuu vaijereilla katosta
Makuuhuoneen säilytys ja järjestely

Muutama töherrys minulla on jo luonnosteltuna valmiina ja niiden pohjalta alan seuraavaksi tekemään varsinaista suunnitelmaa. Haluan jo ennakkoon miettiä jokaiselle pienellekin pipolle ja muistikirjalle omat paikat, jotta kaapiston sisukset täsmäävät täysin säilytystarpeiden kanssa. Tähän aihepiiriin palailen lisäinfon kera heti, kun saan suunnitelmani ensin valmiiksi.

Ihanaa iltaa kaikille!

Lue myös: ➤ Kannattaako kiinteät vaatekaapit purkaa


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *