Ystävänpäivän koristeet tarratulostimella

Kaupallinen yhteistyö: Brother Nordic

Kämmenen kokoinen Brother P-touch Cube on palvellut minua monenlaisissa kodin organisoinnin, lajittelun, nimikoinnin, koristelun ja askartelun käyttötarkoituksissa jo nelisen vuotta. Tänään se pääsi jälleen tositoimiin, kun tulostin kauniit satiininauhat tytön ystävänpäivälahjan ympärille. Samalla tuunasin meille teemaan sopivat vaaleanpunaiset hiuslenkit ja virittelin meille puitteet kuntoon leffamaratonia varten. Ystävänpäivä vierähtää viihteen ja herkuttelun parissa loikoillen – tällainen on juurikin sitä parhainta perheen laatuaikaa keskellä viikkoa ja arkista aherrusta.

Ystävänpäivän koristeet P-touch Cube bluetooth tarratulostimella
Ystävänpäivän koristeet P-touch Cube bluetooth tarratulostimella

Tarratulostin, jolla nimikoit ja koristelet lahjat, kortit ja kodin

Brother P-touch Cube on monipuolinen tarratulostin, jolla saat hetkessä kustomoitua ja koristeltua lahjat, kortit ja kodinkin erilaisten tarra- ja satiininauhojen avulla. Yksilöllisten koristeiden ja nimikointien avulla saat helposti luotua juhlavuutta ja ikimuistoisia hetkiä. P-touch Cube on ihanteellinen väline kaikenlaisen luovuuden toteuttamiseen, olipa kyseessä sitten lastenvaatteiden nimilappujen tekeminen, kodin järjestelyä helpottavat kuva- ja tekstitarrat tai juhlakoristeet.

P-touch Cube näyttää mielestäni parhaat puolensa juurikin lahjojen koristelussa. Muutamalla napin painalluksella tarra- ja satiininauhoihin voidaan luoda kauniita juhlateemoja. Ystävänpäivään sopivat etenkin sydän ja kukkaikonit, ja kun vielä yhdistät ikonikuvat romanttisiin sanontoihin tai rakkaallesi tärkeän laulun sanoitukseen, voin taata, että lahja tekee suuren vaikutuksen jo pelkästään ulkoisella olemuksellaan. ♥︎

Tarratulostimen avulla voit myös personoida juhlakattauksen tulostamalla vieraiden nimet tai erityiset viestit tarroihin, jotka voidaan sitten kiinnittää esimerkiksi paikkakortteihin tai juomalaseihin. Satiininauhoja voit hyödyntää juhlapöydän ja -tilan koristelussa ripustamalla niitä esimerkiksi ilmapalloihin, sekä käärimällä pöytäkoristeen tai maljakon ympärille.

Lue lisää tarratulostimen toiminnallisuuksista ja käyttömahdollisuuksista: ➤ brother.fi/p-touch-cube

Koristeluideat juhlaan P-touch Cube satiininauhat
Koristeluideat juhlaan P-touch Cube satiininauhat
Koristelu ja kattausideat pääsiäiseen
Ystävänpäivän koristeet P-touch Cube bluetooth tarratulostimella

Ympäristötietoinen vihreän siirtymän vaihtoehto

Yksi P-touch Cuben parhaista ominaisuuksista on sen helppokäyttöisyys. Laite voidaan yhdistää älypuhelimeen tai tablettiin bluetoothin avulla, mikä mahdollistaa tarrojen suunnittelun ja tulostamisen suoraan mobiilisovelluksen kautta. Sovelluksessa on laaja valikoima fontteja, kuvakkeita ja kehyksiä, joiden avulla voit luoda juuri sellaisia tarroja kuin haluat.

P-touch Cube on myös ympäristötietoinen valinta, sillä se käyttää termisen tulostuksen tekniikkaa, joka ei vaadi musteita tai värikasetteja. Tämä säästää luonnonvaroja ja tekee tarratulostimesta ympäristötietoisen vihreän siirtymän vaihtoehdon perinteiselle tulostukselle.

Ystävänpäivän kattaus ja koristeluideat
Ystävänpäivän kattaus ja koristeluideat
Ystävänpäivä arvonta Brother P-touch Cube tarratulostin

Osallistu ystävänpäivän arvontaan ja voita tarratulostin!

Rakastan antaa lahjoja ja juhlistaa pienenkin tuntuisia merkkipäiviä. Ystävänpäivä on minulle kuin minikokoinen joulu ja haluan jakaa lämpöä ja iloa myös täällä blogin puolella. Joukkoon vielä ripaus nostalgiaa niin saadaan pärräytettyä käyntiin vanhan ajan klassikko – blogiarvonta!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa tällainen tarratulostin ikiomaksi, sillä arvon teidän lukijoideni kesken Brother P-touch Cube -tulostimen! Palkinto sisältää tulostimen lisäksi myös kokoelman erilaisia tarra- ja satiininauhoja.

Arvontaan voit osallistua jättämällä vapaamuotoisen kommentin tämän arvontapostauksen kommenttiboksiin. Halutessasi voit jakaa myös omia ideoitasi kyseisen laitteen käyttöön liittyen – mitä haluaisit nimikoida, koristella tai tuunailla? Jätä osallistumiskommenttisi 21.2.2024 klo 23:59 mennessä! Arvonta suoritetaan 22.2.2024 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Käy inspiroitumassa lisää Brotherin sivuilla ➤ brother.fi/p-touch-cube ja kurkkaa myös Instagram– ja Facebook-tileilleni, joissa julkastuna extramateriaalia videoiden muodossa.

Ihanaa ystävänpäivää ja onnea arvontaan!

Lue myös: ➤ Kodin organisointia Brother P-touch CUBE tarratulostimella


Seuraa myös Instagramissa 

128 kommenttia “Ystävänpäivän koristeet tarratulostimella

 1. Mukana arvonnassa! Tiedätkö saako voittaja vaaleanpunaista satiininauhaa kultaisella tekstillä mikä sinulla tuossa hiuslenkissä?

  1. Karoliina: Valitsimme onnekkaalle voittajalle palkinnoksi seuraavanlaisen setin, joka koostuu P-Touch Cube tulostimen ohella omista suosikkinauhoistani:

   – PTP300BT P-touch CUBE -tarratulostin

   – TZE131 musta teksti kirkkaalla pohjalla, 12 mm

   – TZER231 musta teksti valkoisella satiininauhalla, 12 mm

   – TZER234 kultainen teksti valkoisella satiininauhalla, 12 mm

   TZERE34 Vaaleanpunaista nauhaa kultaisella tekstillä löytyy mm. alla olevasta linkistä:
   https://www.brother.fi/supplies/p-touch/tapes/tze/tzere34

  1. Oi, ihan mahtava tuote!! 🤩 Rakastan paketoida lahjoja ja yritänkin aina tehdä niistä pieniä ”taideteoksia”. Ongelmaksi on noussut nimilaput, en ole keksinyt millä tapaa esim. joululahjoihin kirjoittaisi kenelle lahja on pilaamatta joululahjan ulkonäköä jollakin nimilapulla tms. Tämä on ihan mahtava jos lahjanaruun saa tekstin 👍☺️

   1. Katariina: tällä tulostimella voit tulostaa juuri niin pitkiä tai lyhyitä tarra- tai satiininauhoja kuin tarpeen. Voit tekstittää joko koko nauhan tai tulostaa nauhaan vain nimen ja lyhyenkin sanan ja kohdistamaan sen mihin tahansa kohtaan nauhaa haluat (alkuun, loppuun, keskelle, tai niiden väliin). ❤️ Nelisen vuotta olen käyttänyt omaa P-touch Cubea ja muuta en voi sanoa kuin r a k a s t a n!

 2. No mutta mikäpä jottei sitä arvontaan osallistuisi. 😊 Tarvitsen nimikointiin tarratulostimen ja lasten legot ensimmäisenä järjestäisin laatikoihin.

 3. Ihanalta kuulostaa teidän ystävänpäivän vietto!
  Tällaiselle tulostimelle olisi tarvetta, joten mukana arvonnassa. 🙂

 4. Minulla on sama tarratulostin jo, ostin sen suosituksestasi 2020 muistaakseni. Osallistun arvontaan nauhojen tähden ja jos voitan niin lahjoitan tulostimen ja osan tarranauhoista eteenpäin ystävälleni. Toivotan sinulle hyvää ystävänpäivää.

 5. Mistä päiväpeitto on hankittu? Onko 100% puuvillaa? Tuollaista olen etsinyt valkoisena parisänkyyn. Samalla kommentilla osallistun myös arvontaan.

  1. Kastehelmi: päiväpeitto on Himlan ja malli Dani. Materiaali on 100% puuvillaa. Ostin sen Stockmannilta vajaa pari vuotta sitten. Pitäisi olla valikoimassa Himlalla edelleen, mutta en osaa tarkalleen sanoa mistä kaikkialta sitä löytyy. Elloksella ja Booztilla sitä oli ainakin viime kesänä, Stockmanniin valikoimasta sitä ei enää ilmeisesti löydy.

 6. Tulit takaisin! ❤️ Olen odottanut että postailet blogiin. Olen seurannut sinua yli kymmenen vuotta ja teitä lemppari bloggaajia on enää viisi jäljellä. Haluaisin kuulla mitä sinulle kuuluu. Onko kilpirauhasen liikatoiminta parantunut ja millaisia muutoksia sisustuksessa on tapahtunut. Hyvää ystävänpäivää sinulle ja lapselle.

  1. Outi: kiva että olet edelleen mukana menossa ja kaunis kiitos sinulle että kysyit! ❤️ Kilppari elää omaa elämäänsä liika- ja vajaatoiminnalla vuorotellen. Tästä ja erilaisista käänteistä riittäisi kerrottavaa ja voisinkin kirjoitella kokonaisen blogipostauksen aiheeseen liittyen. 😅

 7. Hyvää ystävänpäivää! Mukana arvonnassa. Minulla on menossa kodin järjestely ja kovasti tarvitseisin nimetä erilaisia laatikoita.

 8. Vuorotyöläinen osallistuu arvontaan! Tarratulostimelle olisi tarvetta kotona ja duunipaikalla. Ensimmäisenä nimikoisin duunissa kaikki mapit, seuraavaksi kotona varastolaatikot, jotka ovat kaikki samannäköisiä ja jos jotain pitää löytää niin ne on aina siinä viimitteessä laatikossa pahnan pohjimmaisena.

 9. Työkaveri vinkkasi arvonnastasi. Blogiasi olen lukenut kyllä jo vuosia. Osallistun arvontaan ja jos voitto osuu kohdalle niin nimikoin ensimmäisenä työpaikan mapit ja sen jälkeen lapsen vaatteet silitettävällä tarranauhalla.

 10. Taaperomme on kuuro, ja olemme ajatelleet tukea suomen kielen oppimista juurikin tarratulostimella: liimaamme sanoja kaikkialle. Tuoliin, pöytään, kaappiin, ikkunaan.. 🙂

 11. Ihanaa kevään odotusta! Tämä olisi aivan ihana lisä meille, järjestely on aloitettu mutta laatikoissa yms..ei ole vielä tekstejä että mitä niistä löytyy.

  1. Raili: tämä on todella helppo käyttää ja varmasti oppii. Sovellus on saatavana myös suomenkielellä mikä helpottaa entisestään. Erittäin selkeä käyttöinen tuo Design & Print appi ja itse tarratulostimessa ei olekaan oikeastaan muuta kuin virtanappi mitä pitää painaa. 🙂

 12. Osallistun arvontaan. Kiva olisi kuulla kuulumisiasi ja innolla aina odotan jos sinulta on tullut uusi blogipostaus🥰Olen seurannut blogiasi jo todella kauan. Mukavaa kevään odotusta ❤

  1. Jonsku: kiitos sinulle että kuljet edelleen mukana ja kiitoksia kysymästä! ❤️ Minulle kuuluu ihan hyvää, monenmoisia sairasteluja on viime syksyyn mahtunut ja kilpirauhanen on päättänyt heittäytyä ihan villiksi. 😅 Teitä ihania kanssakulkijoita on muutamia, jotka olette kysyneet vointiani ja kuulumisiani ja teitä varten ajattelin kirjoitella ikioman blogipostauksen missä pystyn laajemmin sanoittamaan ajatuksiani ja tuntemuksiani viimeisen vuoden ajalta.

   Myös sisustusrintamalla on pieniä kivoja juttuja tapahtunut ja niistäkin riittää kerrottavaa, heti kun saan vähän oloa kohentumaan ja vajaatoiminnalle rynnänneen kilpirauhasen pelailemaan normaalimpiin arvoihin.

   1. Voi harmitus sitä kilpirauhasta 😔 Tsemppiä isosti ❤ Monesti olet mielessä ollut 🥰 Jään odottelemaan postausta🤗

 13. Ihanan näköisiä nauhoja kodin sisustukseen ja askarteluun ♡❤️
  Osallistun arvontaan.

 14. Oi kuinka näppärän oloinen kapistus! ✨️ Varmasti ihan ekana koristelisin suvun pienimmän prinsessan 1-v lahjan noilla nauhoilla! 🩷

 15. Olisi kyllä näpsä laite kaikenlaiseen merkkailuun, lasten tavaroiden nimikointi ja keittiössä, varastossa yms. sekä tietysti askarteluissa.

 16. Jopa vain kuulostaa kätevältä! 🤩
  Lasten tavarat löytäisi varmasti paremmin paikoilleen tämän avulla.

 17. Hello Miia! I found your blog through Brother Nordic account. You have a beautiful and minimalistic home and I will definitely start following you from now on. Happy to find your blog and IG.

  I live in Sweden and maintain a website about interior design myself also. I will participate in the Brother P-touch Cube printer competition and if I win the prize, I will be the first to clean the kitchen cabinets and put name stickers on the food storage jars that I just purchades from Granit.
  Have a great weekend!

 18. No hei oishan tollasella tulosteleminen paljon näppärämpää kuin vanhan dymon kirjainkiekon käänteleminen! Eli kyllä, haluun mukaan arvontaan! Niin moni asia meillä odottaa nimikointia…

 19. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Rakastan paketointia ja juhlien pieniä yksityiskohtia, joten olisi ihana saada mahdollisuus tehdä kustomoitua nauhaa paketteihin. Ps. Niin kauniit ja suloiset ystävänpäiväsommitelmat sulla

 20. Ehdottomasti mukana 😍 josko saisi viimein paikat pysymään järjestyksessä tämän avulla 😅 keittiössä löytäisi lapsetkin tavaroille paikat.

 21. Oi miten ihana tuo tarjotin herkkuineen ja kauniita nauhoja! 💕😍

  Tällainen tulostin tulisi todelliseen tarpeeseen kun muuton jäljiltä sisä- että ulkovarasto molemmat odottavat kaaoksen kesyttäjää!

 22. Tulostin on uusi tuttavuus minulle, mutta vaikuttaa monipuoliselta ja olisi varmasti käyttöä, eli osallistun arvontaan. Kuulun ns. ”dymottajiin”, mutta ihastuttavista kuvistasi päätellen tulostin helpottaisi kummasti asiaa.

 23. Mukana arvonnassa! Lapset ja minä keksittäis varmasti käyttöä tälle, koska tykätään askarrella.

 24. Nimikoisin kaikki kodin irralliset johdot mihin laitteeseen kuuluvat ja askarteluun ehdottomasti, nimikoisin lahjapaketteja ja pakasterasioihin kertomaan sisällöstä ja säilyvyydestä. Tarpeeseen tulisi tuo laite.
  Ihania kuvia blogi täynnä 😍

 25. Olisipa kiva päästä testailemaan laitetta 👌 Askartelijana voisin lisätä vähän nykytekniikkaa kädentaitoihini 👍 Ideoita varmasti riittäisi 🤗

 26. Osallistun arvontaan. Pyyhkeiden paikat haluan nimikoida ja myös keittiössä tätä tulostin tarvitsisin.

 27. Olis kyllä kiva juttu, sais leikkauksen jälkeen petipotilaana kulutettua kivasti aikaa kun vois näperrellä kaikkia jänniä juttuja ☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *