Tuulahdus 90-lukua – Asupostaus

90-luku on tehnyt vahvan comebackin niin muodissa kuin musiikissakin. Minulle ysäri on ihanaa nostalgiaa, nykynuorisolle se edustaa uusinta uutta. Nuoret ovat innostuneet kuuntelemaan 90-luvun suosikkibändejä Nirvanasta Macarenaan. Vaaleansininen luomiväri on tehnyt tänä kesänä paluun ja trenditietoinen nyppii kulmakarvansa lähes yhtä ohuiksi kuin me milleniaalit aikanaan. Hui kauhistus, omani eivät koskaan kunnolla kasvaneet takaisin ja viimeisen asti olen kieltänyt omaa tyttöäni tekemästä samaa virhettä kuin minä. Toistaiseksi äitiä on uskottu ja hyvä niin. 🙂

Tuulahdus 90-lukua - Asupostaus

Kävimme tytön kanssa kuvaamassa asukokonaisuuksia ja nappasin työn tuoksinassa puhelimellani parit kuvat teille ja muutamille sukulaisille jaettavaksi. Monien suosikkien joukosta tytön lempparein asukokonaisuus rakentui ysärifarkuista, joissa oli ajan henkeen sopivasti taitetut lahkeet ja nippu hakaneuloja pitämässä taitokset paikallaan.

Kuka teistä muistaa vielä ylipitkät lahkeet, hakaneulaviritelmät ja sen, miten kaikki kivet ja hiekka kerääntyi taitoksen sisälle? 😀

Tuulahdus 90-lukua - Asupostaus
Tuulahdus 90-lukua - Asupostaus

Olin 90-luvun lopulla teini-ikäinen ja muistan edelleen miten upeaa elämä silloin oli. Maailma oli avoinna, elämä vasta edessä ja reppu täynnä suuria unelmia. Helsingissä oli tuolloin valtavasti ikärajattomia tapahtumia ja konsertteja, joissa tuli ravattua.

Ikimuistoisimpia oli mm. koulujen kesälomien kunniaksi järjestetty Linnanmäen kesäkonsertti. Nuorisolle suunnattujen tapahtumien paluuta kaipaisin kovasti, koska haluaisin tämän päivän nuorten saavan kokea yhtä upeita elämyksiä kuin itse aikanaan sain. Maailma on monelta osin muuttunut ja lähes kaikkeen pitää nykyisin olla täysi-ikäistynyt. Harmi.

Tuulahdus 90-lukua - Asupostaus
Tuulahdus 90-lukua - Asupostaus

Muutama päivä on enää koulua ja sitten alkaa ansaittu kesäloma. Olemme tytön kanssa lähdössä heinäkuussa pienelle matkalle ja sitä ennen aiomme käydä fiilistelemässä kesäloman alkamista Louhela Jameissa. Myös Linnanmäelle menemme tänä kesänä, koska viime reissusta on vierähtänyt jo pari vuotta. Loput ajasta rentoillaan, velttoillaan ja nautitaan Suomen suvesta ja toivottavasti myös ihanista ilmoista ja auringonpaisteesta.

Aurinkoista kesäiltaa kaikille!

Lue myös: Toukokuun lapsi – Hellekesän asupostaus


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *