Valkoinen Alessi Vassily tarjotin

Minulta parin viikon aikana kyselty viidesti meidän valkoisesta tarjottimesta, joka usein on esiintynyt kuvissa. Kyseessä on italialaisen Alessin Vassily-tarjotin, jota ei valitettavasti ole vuosiin enää valmistettu. Yritin etsiä netistä samankaltaista valkoista metallista tarjotinta, mutta vedin vesiperän, eikä minulla ole tarjota teille korvaavaa ratkaisua ainakaan vielä.

Alessi Vassily tarjotin Omakotivalkoinen
Alessi Vassily tarjotin Omakotivalkoinen
Alessi Vassily tarjotin Omakotivalkoinen
Alessi Vassily tarjotin Omakotivalkoinen
Alessi Vassily tarjotin Omakotivalkoinen
Alessi Vassily tarjotin Omakotivalkoinen

Valkoinen mattapintainen Alessi Vassily -terästarjotin oli aikoinaan superlöytö ja ostin niitä toisen samanlaisen puolisen vuotta myöhemmin. En enää edes muista miten kauan olen jo ne omistanut ja ulkomuistista veikkaan, että ostin ensimmäisen tarjottimen joskus kesällä 2014 ennen keittiöremonttia. Tarjotin maksoi muistaakseni noin 75€ ja hinta-laatusuhde on erinomainen. Molemmat tarjottimet ovat edelleen uudenveroiset, vaikka niitä on joskus käytetty tarjoilulautasinakin täytettyjen paprikoiden ja pienten mustikkapiiraiden alla.

Tori.fissä olen muutaman kerran nähnyt Vassily-tarjottimia myytävän ja muistelisin että noin neljä vuotta takaperin yksi lukijani oli löytänyt omansa kierrätyskeskuksesta jostakin Keski-Suomen hujakoilta. Kannattaa siis pitää silmät auki kirppiksillä.

Mukavaa illan jatkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Valkoinen Alessi Vassily tarjotin

  1. Kaunis tarjotin. Olen ihaillut sitä useassa postauksessasi. Kiva, kun teet vaihteeksi enemmän sisustusjuttuja. Takka on ihana, matto on ihana, sauna/kylppäri on ihana jne.

    1. Raili: Kiitokset! ❤️ On kyllä harmi että tämän tarjottimen valmistus on lopetettu. Se olisi hyvin voinut mielestäni jäädä Alessin klassikkovalikoimaan sitruspusertimen ja monen muun tuotteen joukkoon. 🙂

  2. Tuo tarjotin on ihana. Harmi, että sitä ei edelleenkään saa mistään. Se olisi just sopiva meille. Täytyy toivoa, että jonakin päivänä löytäisin sen . ❤️

    1. Pitju: on kyllä ihan paras ja meillä aktiivisesta käytöstä huolimatta kunnoltaan edelleen uudenveroinen. ❤️ Toivottavasti tulisi takaisin valikoimaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *