Lukijan toiveesta, viileää violettia

Sain lukijaltani Meriltä postaustoiveen, jossa pyydettiin neuvoa miten yhdistää sisustuksessa tyylikkäästi kaksi hänen lempiväriään- valkoista ja violettia. Etsiskelin Googlesta omasta mielestäni upeita kuvia, joissa juuri nämä kyseiset värit hallitsevat. Kuten myös näistä inspiraatiokuvista huomaa, sisutuksessa on käytetty vain muutamaa eri väriä. Tällä tavoin yleisilme pysyy rauhallisena voimakkaasta violetista huolimatta. Omasta mielestäni kaunein väriyhdistelmä on violetti/liila – harmaa/harmahtava beige – valkoinen. Myös ripaus mustaa sopii joukkoon ryhdittämään. Kolmannen kuvan ruokailutilan sisustus on ihanan seesteinen, omaa silmääni eniten mielyttävin. Siinä on oikea määrä tehosteväriä (violettia) ja yleisväritys jää vaaleaksi. Ihana! <3

silver1000.jpg

purple-room-4.jpg

violet_decor.jpg

000.jpg

decor+pad+violet+room.jpg

kitchen-design-with-great-decorating.jpg

Luxurious-Interior-Design-of-Bathroom-Va

outdoor-patio-furniture-alumunium-587x55

Purple+bedroom+mobilificio+bellutti.jpg

Purple-And-White-Contemporary-Living-Roo

purple-kitchen-appliances-bar-decor-desi

purple-bathroom-decor-ideas-1.jpg

simple-and-tidy-kids-bedroom-design-with

purple-bedroom.jpg

Inspiraation täyteistä tiistaita kaikille!

Huom! Nämä inspiraatiokuvat ovat lainattuja. Jos haluat kuvasi poistettavan blogistani, otathan yhteyttä sähköpostitse.Please notice, these inspiration pictures are loaned. If you want your picture to be erased from my blog, please contact me by email.Email: omakotivalkoinen(a)gmail.com

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *