Lukijan kotona – Meän Satun keittiö

Ihana Meän Satu laittoi minulle jokin aika sitten kuvia sähköpostitse heidän keittiöstään. Kuvat on vuodelta 2010 ja sisustamista rakastava Satu on tietenkin jo ehtinyt sisustamaan keittiötä uudelleen. =D

Näistä vanhoista kuvista välittyy aivan ihana tunnelma ja Riviera Maison-tyylinen kodikkuus. Itseäni puhuttelee eniten valkoinen ja valoisa väritys ja upea ruokailuryhmä. Ja valkoinen lattia….se on kaunis! <3 <3 <3 <3

Bon appetit! 🙂

Keittio%CC%88+2010+(7).jpg

Keittio%CC%88+2010+(3).jpg

Keittio%CC%88+2010+(4).jpg

Keittio%CC%88+2010+(5).jpg

Keittio%CC%88+2010+(6).jpg

Keittio%CC%88+2010+(8).jpg

Keittio%CC%88+2010.jpg

Suuret kiitokset Satulle luvasta kuvien julkaisemiseen!!!!! <3 <3 <3 <3 <3

Ota osaa juttusarjaan “Vierailulla lukijan kotona”

Haluatko Sinä esitellä omaa kotiasi blogissani? 
Lähetä minulle sähköpostitse vapaavalintaisia kuvia kodistasi pienen tarinan kera osoitteeseen miia(a)omakotivalkoinen.fi. 🙂

Aurinkoista sunnuntaita kaikille uusille ja vanhoille lukijoille! <3 <3 <3 <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

37 kommenttia “Lukijan kotona – Meän Satun keittiö

 1. Olipas kiva päästä kurkistamaan Meän Satun keittiöön! 🙂 Tosi kaunista ja valoisaa! Valkoinen lattia on munkin mieleen.

 2. Meän Satuuuuuuu! Nyt se blogi pystyyn ja het paikalla! On kyllä niin kaunista, että ihan alkoi oma &amp;quot;keittiö&amp;quot; ahdistamaan.

 3. Oi miten kiva keittiö Meän Satulla!!! Kiitos, Miia, että saamme kurkata Satun kotiin tätä kautta 🙂 Voi kun Satu vielä innostuisi pitämään ihan ikiomaa blogia… &amp;lt;3

 4. Kaunis keittiö! Ja ihana tuo ruokailuryhmä, voi ku pystyiskin laittamaan valkoiset tuolit meillekin, mut niitä sais olla koko ajan pesemässä 🙂 Terkkuja Meän Satulle ja psst..laitahan omaa blogia pystyyn 🙂 Se tapettituunaus ideakin oli niin hyvä!

 5. voi miten kaunista Satun luona!! aivan ihana keittiö, vaaleaa ja niin harmonisen ja kodikkaan näköistä :)haluisitko Satu esitellä kuviasi minunkin blogissani? muita lukijoiden koteja löytyy sieltä tagista &amp;quot;lukijan kotona&amp;quot; :))Miialle kiitokset Hobby Hall -vinkistä, meenpäs heti sinne tutkailemaan 😛

 6. Todella tyylikästä, kaunista! 🙂 On niin ilo katsella :-)Mukavaa sunnuntaita sinulle! :-)Tervetuloa kurkkimaan blogia! 🙂

 7. Mä tiesin että Satulla on niiiiiin HIENO koti kun olla ja voi ;D &amp;lt;3!! Blogia pystyyn vaan, sit kun käsi kestää :O) Aivan mahtava keittiö, nyt tuli nassu kateudesta vihreeks ;D!!!

 8. Voi teitä &amp;lt;3 Kiitos ihanista kehuista &amp;lt;3 Itte ei ossaa kattoa ommaa keittiötä sillä silimällä, ja tuo keittiö oli jo tässä talossa ko ostettiin, maalattiin vaan seinät, katto, vaihettiin valkosiksi jalkalistat, kattolistat, maalattiin ovenkarmit ja vaihettiin lattia 🙂 ei ihan minun unelmakeittiö kalusteitten puolesta mutta välttää vielä, ja ikkunakarmikki maalataan josaki vaiheessa valkosiksi 🙂 Nuo valkoset tuolitki on jo vaihtunu toissiin(jalat oli tarkotus maalata valkoseksi mutta se jäi), Ikean gilbert valkosiin, on hieman kevyemmät ja sirommat, ja vaihtoon oli seki syy ku nuo kuvassa olevat sotkeutuu heleposti, ovat kyllä pestäviä ja ihan konneessa 🙂 Meillä ku käy minun pikkuvelin 3 lasta; 7v, 3v ja 2v niin kylästelyn jäläkeen sai aina laittaa konneeseen nuo päälliset ko ei se ollu niin justiinsa jos hieman sotkeutu ko kone pesi mutta ei se ollu ainoa syy vaihtoon vaan ihan kyllästyminen 😀 Nuoki ostettiin Huuto.netistä käytettynä samoin nykyset tuolit on ostettu käytettynä 🙂 Tuo peiliki on ostettu Huuto.netistä ja on ihan Ikean peili, oli hopianvärinen muttaku valkonen tuli sisustukseen, kävin takapihalla spreijaamassa tuon(ki) peilin valkoseksi 🙂 ja on nuo tavarakki osa jo vaihtunu tasoilta ja verhot jne jne, vaihtelunhalunen ku oon :DMulla ei oo sen takia ommaa blogia ku mie oon oikiakätinen ja mulla oikiassa olkapäässä vamma (autokolari) niin ei pysty käyttään sitä kunnolla, onneksi pääsen ens kuussa puolen vuojen ootuksen jälkeen leikkaukseen 🙂 Jee, elämä muuttuu ku saa oikianki käen käyttöön kunnolla tosin kuntoutus vie aikaa :)Tuo lattia, uskokaa tai älkää, on ihan Ikean laminaattia 🙂 Erittäin kestävä on 🙂 Muualla meillä onki Upofloorin parketti mutta arvakkaa vaan tekkeekö mieli muuttaa se valkoseksi 😀 😀 Ehkä joku päivä se muuttuuki 😀 Muttei vielä 🙂 Vasta kolmisen vuotta ollu parketti lattialla niin ei raski vielä maalata, kestän kyllä vielä hetken tuon parketin sävyn kans (liian iso urakka vielä) mutta tuo Ikean laminaatti on oikiasti tosi tosi kestävä, son keittiössä eikä oo menny miksikkään 🙂 Ainiin, meillä on leivinuuniki keittiössä, näkkyy kuvissa 😀 Toimii kylläki vain takan kautta 🙂 Mutta kiva ku on olemassa :)S, mie laitan sulle kuvia ku ehin, meillä on minun pikkuvelin 7v tyttö yökylässä niin ei pääse konneelle (paitti just nyt hetkeksi) 🙂 Oottelee nytki että saa tämän minun konneen jotta pääsee kattoon piirrettyä 😀 Meillä tapana että ku neiti on laittamassa nukkuun, saa hetken katella piirrettyä :)Ihanaa uutta viikkoa ja kiitos vielä kehuista *punastuu* 🙂 Ei ehi korjata kirjotusvirheitä tästä ku neiti jo hoputtaa joten koettakaa saaha selevää minun sepustuksista 🙂

 9. Ihana koti meän sadulla! Klikkasin itseni lukijaksi blogiisi, käythän vastavierailulla minun uudessa blogissani :)!

 10. Olipas MeänSatulla kaunis ja valoisa keittiö! Odotinkin tätä Miian lupaamaa postausta ja sitten se meinasi livahtaa ohi huomaamatta :/ Oma keittiöni on vm.-79(!), niin olen kateudesta vihreä AINA kun katselen ihania keittiöitä 😀

  1. tellu: Lupasin postauksen viikonlopuksi ja keräsinkin eilen sitten kaikki voimat, jotta sain tehtyä lupaamani jutun teille! =D Päänsärky ei suvainnut koneella istumista, mutta kyllä kannatti! Satulla on niin kaunis koti! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3

 11. Ja pitipä vielä lisätä Iso Kiitos molemmille tytöille, Miialle kiitos postauksesta ja ja Meän Satulle, kun jaoit keittiösi meille!

 12. Moikka Miia! Amalian olohuoneen nettikaupassa on harmaita nuppeja joissa on valkoisia tähtejä. Heti kun näin ne ajattelin että täytyypä vihjata Miialle! En tiedä onko sulla mitään tarvetta niihin mutta ajattelin kuitenkin kertoa.

  1. No olipa; kävin itse sen sivuilla ja niitä oli 38 kpl:tta yhteensä. Ota uutuudet ja selaa siitä niin ainakin tätä kautta äsken löysin harmaita nuppeja valkoisilla tähdillä á hinta 3,50. Yritähän uudelleen !

  2. O-ou mä vinkistä kävin tilaamassa ne..tähän se punastelevä hymiö!Ne oli pakko saaha! Vitsi toivottavasti sullekkin riittäs!

 13. Kaunis koti 🙂 Mistähän tuo ruokapöytä mahtaa olla hommattu? Meillä olisi uusi ruokapöytä hakusessa ja tuommonen sopisi meillekin.

 14. Heeei, mä löysin uuden blogin!Style &amp;amp; Decor with Khttp://styledecorblogi.blogspot.com/Blogissa on muotia ja sisustusta. Viime aikoina enempi muotia, mutta mitä ehdin vilkaisemaan niin ei hullumpia juttuja sisustusosastollakaan! 🙂

  1. Meän Satu: Muutama tovi on vierähtänyt tästä postauksesta. 😀 😀 Aika samanlaisen fiiliksen saan itse kun selailen vuoden 2011 ja 2012 postauksiani omasta kodista, herramunjee millaista oli silloin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *