Pentikin joulukuvasto 2012

Joulukuvastoja satelee päivittäin sähköpostiini ja joulumainoksia tipahtelee postiluukusta. Lieneekö viileä kesä syynä näin aikaiseen joulufiilistelyyn, mene ja tiedä… 🙂 Itse joulufanina en laita olenkaan pahakseni moista ja olinkin aamulla innoissani kun huomasin sähköpostissani Pentikin joulukuvaston. <3 <3 <3

Pentikin joulutuotteita olen jo monena jouluna ostanut lahjapaketteihin. Ystävä- ja perhepiiristä löytyy useampikin poro-fani ja Saaga-sarjan keräiljä. Lahjojen ostaminen onkin ollut helppoa, kun uusia osia ilmestyy vuosittain. Itse tykkään eniten kristallisista koristeista ja -kynttilänjaloista, hopeoiduista tuotteista sekä kattauksen rekvisiitasta, jonka valikoima ei petä koskaan. Tässä omat suosikkini Pentikin joulukuvastosta:

508e961ec98c7e4761000044.jpg

508e9618c98c7e7019000022.jpg

508e9625c98c7edc39000087.jpg

508e961ac98c7e9935000074.jpg

508e962bc98c7e497b0000a0.jpg

508e9632c98c7e275c00005e.jpg

Omalle tyylilleni uskollisena tykästyin tietysti eniten valkoisen ja hopean yhdistelmään. Joulunvihreää jaksan myös ihailla vuodesta toiseen. Varsinkin toiseksi viimeisen kuvan kattauksessa käytetyt havut ihastuttavat ja tuon idean taidan kopioida joulupöytään (tosin spray-maalaan ne valkoisella lumimaalilla). <3 <3

Kuvastoa pääsette lukemaan TÄSTÄ!

*Postaus sisältää mainoslinkin!*

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

5 kommenttia “Pentikin joulukuvasto 2012

 1. Apua, tarvitsen sinun apuasi! Löysin blogiisi viikonloppuna kun etsin netistä Operetti-merkkistä mattoa. Nyt olisin sitä ostamassa, mutta en löydä pesuohjetta mistään. Voiko sitä pestä vedellä ollenkaan? Ja jos saan esittää postaustoiveen, niin toivoisin että tekisit isomman postauksen sinun matostasi. En ole nähnyt sitä muuta kuin nettikaupassa, joten olisin todella kiitollinen jos viitsisit. Asialla on hieman kiire, koska minun pitäisi se saada ensi viikon alkuun mennessä. Kiitos jos viitsit auttaa. :)<br />
  <br />
  Ps. Laitoin sinulle tästä myös sähköpostia.

  1. Wenla: Tottahan toki teen sinulle paremman mattopostauksen! &hearts; &hearts; yritän ehtiä sen loihtimaan vielä tämän illan aikana. 🙂 Sain myös sähköpostisi ja tuo maton valkoinen sävy sopii varmasti oikein hyvin olohuoneesi tuleviin kalusteisiin. Ainakin Bestå-kaapin runko on juuri oikean sävyinen (ns. Ikean valkoinen =D) maton kanssa. 🙂 Maton voi pestä vedellä, laakapesu 30-asteessa. 🙂

 2. Haaveilen siitä Pentikin Loiste-kyntteliköstä, joka on niinkuin puu, josta roikkuu tuikkukupit. Niitä taitaa olla eri kokoja. Mitäs pidät siitä? Onkohan niitä taas tullut myyntiin. Meillä ei vaan oo hyvää paikkaa sille. =/

  1. Hei Jemina!<br />
   Minulta löytyy se pienin niistä ja se on kyllä tosi ihana, että suosittelen. Meillä se ei tällä hetkellä pääse edukseen kun ollaan jouduttu jemmata se korkealle yksi vuotiaan riiviön takia. Voit käydä katsomassa täältä kuvia jos haluat:<a rel="external nofollow" href="http://moderniamaalaisromantiikkaa.blogspot.fi/2012/10/takkahuone.html&quot; target="_blank">http://moderniamaalaisromantiikkaa.blogspot.fi/2012/10/takkahuone.html</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *