Blogiesittely osa 2

Tässä postauksessa esittelyvuoroon pääsevät seuraavat 10 ihanaa ja inspiroivaa blogia! Luvassa on ihania sisustusideoita, kauniita koteja, mielenkiintoisia ihmisiä ja samaistuttavaa arkea.

Blogiesittely osa 2 Omakotivalkoinen

Valkoisen talon arkea

Meiju kirjoittaa oman unelmakodin sisustamisesta, remontoinnista ja haaveista. Kauniissa kodissa on sisustettu valkoisen, hopean ja mustan yhdistelmällä ja kirjoituksissa kuvataan remontin ja sisustamisen etenemistä vaihe vaiheelta. Tämä inspiroiva blogi sai oman remonttivimmani taas vauhtiin. ➤ valkoisentalonarkea.blogspot.fi

* * *

Blogiesittely osa 2 Omakotivalkoinen

Bon Bon

Kirjoittaja Heidi on jo blogimaailman konkari ja tämä uusin BonBon vol2-blogi tarjoaa lukijoilleen sisältörikasta ja mielenkiintoista luettavaa. Pääosassa on sisustaminen, mutta joukkoon mahtuu myös muita aiheita, kuten kauneutta, muotia ja elämänmenoa. Blogista huokuu iloinen fiilis ja kirjoittaja Heidin lämmin persoona. Tämä blogi on rakkautta! ➤ bonbonvol2.blogspot.fi

* * *

Blogiesittely osa 2 Omakotivalkoinen

Elämää Eirassa

Katjan blogi on blogimaailman uusimpia tulokkaita. Blogi kuvaa yli 100-vuotiaan talovanhuksen remontointia kaksiosta kolmioksi, unelmien perhekodiksi, jossa kauneus ja käytönnöllisyys kohtaavat. Luvassa onkin paljon mielenkiintoisia vaiheita ja kaunista katsottavaa, kun remonttikohde valmistuu pala palalta. ➤ elamaaeirassa.blogspot.fi

* * *

Blogiesittely osa 2 Omakotivalkoinen

Onnen Omenia

Onnen Omenia on yksi ensimmäisistä blogeista, joita olen alkanut seuraamaan aktiivisesti. Taustalla on jo useampi vuosi blogistaniassa, enkä osaisi kuvitella blogimaailmaa ilman Omppua. Aihealueista löytyy mm. sisustamista, herkuttelua, kauniita asioita ja kirjoittajan kuulumisia. Kauniisti toteutettu ulkoasu on helppolukuinen ja selkeä. Tätä blogia ei voi ohittaa! ➤ onnenomenia.blogspot.fi

* * *

Blogiesittely osa 2 Omakotivalkoinen

Pieni Piparkakkutalo

Lislin ylläpitämä elämänmakuinen ja kaunis Pieni Piparkakku-blogi kertoo tarinaansa elämän kauneimmista asioista. Sisustuspainotteinen blogi tarjoilee upeita kuvia ja sisustusinspiraatiota runsain mitoin. Lisli kertoo ajatuksiaan myös vauva-arjesta, rakkaasta lemmikistään ja muista ajankohtaisista aiheista. Kurkista ja ihastu! ➤ pienipiparkakkutalo.blogspot.fi

* * *

Blogiesittely osa 2 Omakotivalkoinen

Hemmafru

Ihanan Jonnan kirjoittama blogi kertoo lapsiperheen elämästä ja ajankohtaisista aiheista. Pienen pojan äiti kuvaa suloisesti heidän arkeaan, äitiyden iloja ja pikkuhurmurin kehitysaskelia. Juttuja löytyy myös sisustuksesta, muodista ja muista kauniista asioista. Tämä blogi huokuu rakkautta ja hyvä mieli on taattu! ➤ hemmafru-jonna.blogspot.fi

* * *

Blogiesittely osa 2 Omakotivalkoinen

Pieni Lintu

Tämä lifestyleblogi tarjoaa mielenkiintoista ja monipuolista sisältöä mm. kierrätyksestä ja kädentaidoista. Blogi erottuu edukseen persoonallisella otteella ja koukuttaa lukijansa totaalisesti. 🙂 Blogia ja kirjoittajan luovuutta ei voi kuin ihailla!! Koukutu sinäkin! ➤ pienilintu.blogspot.fi

* * *

Blogiesittely osa 2 Omakotivalkoinen

Hyvää ja Kaunista

Maanvaivan kirjoittama Hyvää ja kaunista-blogi on hersyvällä huumorilla höystetty elämänmakuinen ja ilostuttava otos kirjoittajan elämästä. 🙂 Sisustusjutut ovat vahvasti pääosassa ja silmänruokaa löytyykin yllin kyllin. Kauniita yksityiskohtia löytyy runsaasti ja Maanvaivan nerokkaat letkautukset saavat ainakin allekirjoittaneen nauramaan vedet silmissä. ➤ hyvaajakaunista.blogspot.fi

* * *

Blogiesittely osa 2 Omakotivalkoinen

Keskipiste

Sisustusopintoja suorittavan Jennin blogi tarjoaa kauniin miljöön upeine kuvineen kaikille sisustamisesta kiinnostuneille. Blogissa ideoidaan, suunnitellaan, tuunataan ja toteutetaan nerokkaita ja kauniita visioita, joista syntyy lämmin ja tunnelmallinen koti! ➤ keskipiste.blogspot.fi

* * *

Blogiesittely osa 2 Omakotivalkoinen

Hyypiön Elämää

Hyypiön Elämää-blogia kirjoittavalta Outilta juttu luistaa. 🙂 Hänen tavaramerkikseen on muodostunut musta-valko-keltainen väriyhdistelmä sisustuksessa ja ”Hyypiön keltainen” onkin tuttu termi blogistaniassa. Tämä raikas ja avoin blogi kertoo tarinaansa Outin kädentaidoista, perhearjesta ja upeista leipomuksista. Outin taitavat kädet loihtivat niin sisustuksia, tuunauksia kuin upeita koristekakkujakin. Tätä legendaarista blogia et voi ohittaa! ➤ hyypio.blogspot.fi

* * *

Käykäähän tutustumassa ja ihatumassa ylläoleviin blogeihin! Ja viikon kuluttua luvassa blogiesittelyn kolmas osa! 🙂

Blogiesittelykierroksen ensimmäisen osan löydät TÄÄLTÄ!

Blogivinkkejä otetaan edelleen mieluusti vastaan – klikkaa oikealla sivupalkissa olevaa sydänkuvaketta tai alla olevaa linkkiä ja kerro vinkkipostauksen kommenttiboksiin omat lempparisi!

Kivaa päivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

21 kommenttia “Blogiesittely osa 2

 1. Hän ihan itkukurkussa istuu täällä liikutukseltaan, kiitos IHANA MIIA kauniista sanoistasi!! Hih Hyypiön keltainen, pitäisikö se kenties jo rekisteröidä 🙂

  1. Outi: ♥ ♥ ♥ *halaus* ♥ ♥ Kiitos itsellesi aivan ihanasta blogista, jota on ollut ilo seurata ja lukea jo pitkään. 🙂 Kyllä melkein voisi trademarkiksi tuon rekisteröidä. 😉

 2. 🙂 Mulla taattusti hymy korvissa koko loppuillan. Ja vielä pitäis mennä kaupassa käymään.. varmaan sekopääksi luulevat.. ainiin..mähän olenkin :)) Kiitos ihana! ♥

  1. Maanvaiva: Hihiii. 🙂 Jos menet lähikauppaan niin tuskin ajattelevat, siellä on jos jonkinlaista hiihtäjää. ;)<br />
   <br />
   Olet ihana! &hearts; &hearts;

 3. Taas löytyi paljon lisää kivaa luettavaa, voi elämä millä aikaa sitä ehtii 😛 Ainakin kun kaikki aika menee ihaillessa tuota ihanaista kuusta joka on koristeltukin &hearts; (nyt siitä on kuviakin…)

  1. LittleB: Minäkin istun ja ihailen omaa kuusta. &hearts; &hearts; &hearts; Onneksi on jouluun vielä aikaa, niin saa nautiskella silmän ilosta muutaman viikon vielä. &hearts; &hearts;

 4. Oi, itsellä nousi kanssa pala kurkkuun, kun huomasin oman blogini esittelyssä! Kiitos Miia ihanista sanoista ja kauniista esittelystä, sekä uusista hyvistä blogivinkeistä! &hearts; Hyvää adventti-iltaa! &hearts;

  1. Jenni: Kiitos itsellesi ihanasta blogista jonka parissa olen viettänyt monta kivaa hetkeä! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle myös! &hearts; &hearts;

 5. Kiitos Miia 🙂 Olin ihan huuli pyöreänä äsken kun tulin ensimmäistä kertaa tänään kurkkaamaan blogia ja ykskaks oli ilmestynyt monta uutta lukijaa bloggerin paneeliin ja tilastotkin näytti isoja lukemia 🙂 Olin ensin ihan että mitäs täällä on tapahtunut 🙂 Kiitos sanoistasi myös 🙂

  1. Omppunen: Hihii. 🙂 Kiitos sinulle Omppu kivasta blogistasi! Sinä olet yksi lemppareistani ollut jo vuosia. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa ja halaus! &hearts; &hearts; &hearts;

 6. Olin vähän että MITÄ, kun näin omani tuossa! Voi ei sua! Kiitos Miia ihanista sanoista 🙂 &hearts;

 7. Munhan pitää kohta lopettaa työt ku luen vaa blogeja pitkin päivää, HIH!! :):)<br />
  <br />
  Löytyi taas lisää luettavaa!!! <br />
  <br />
  &hearts;

  1. Love: Hihii, blogien lukeminen on aivan ihanaa ajanvietettä enkä itse tulisi enää päivääkään toimeen ilman blogeja. &hearts; &hearts;

 8. Voi ei ihana! Lueskelin tätä postausta ja yhtäkkiä silmiini osui oma blogi. Ihan vatsa kääntyi ylösalaisin. Kiitos paljon ihana Miia! 🙂 mukavaa löytää tätä kautta myös muita ihania blogeja!

  1. Lisli: Ihana murunen! &hearts; &hearts; &hearts; Kiitos itsellesi kivasta blogistasi! &hearts; &hearts; &hearts;

 9. Piti jo pari päivää sitten kiittää ihanista sanoista koskien minua ja blogiani! &hearts; Piristit päivääni todella!:)

  1. Jonna: Sinä ihanainen! &hearts; &hearts; &hearts; Kiitos itsellesi kivasta blogista, jota on ilo lukea. Jaan kanssasi monta mielipidettä ja asiaa ja välillä tuntuu kuin olisin itse ollut kirjoittamassa, hassua. 🙂 Iso lämmin halaus! &hearts; &hearts;

 10. Kiitoksia Miia blogini esittelystä. En tosiaan olisi uskonut blogini löytyvän sun esittelyistä. Ja mikä ihaninta, mäkin olen löytänyt monen monta ihanaa blogia sun blogin kautta. <br />
  <br />
  Erittäin ihanaa joulunaikaa sulle &hearts;

  1. Katja: Kiitos itsellesi! &hearts; &hearts; On ihana kuulla että olette puolin ja toisin löytänyt uutta ja mielenkiintoista luettavaa. &hearts; &hearts; Se juuri on ollutkin tarkoitukseni, että laitan saamani blogivinkit eteenpäin, jotta moni muukin löytäisi blogeihinne. Blogistaniassa alkaa olla jo niin paljon blogeja, että sinne viidakkoon eksyy helposti. HIH 😀

 11. Kiitos tästä – olen niin kiireinen ollut etten ole paljon blogeja ehtinyt lueskelemaan joten olen ihan missannut tämän. Nyt pitää selata mitä muita kivoja blogeja olet esitellyt. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *