Sisustussuunnittelu remontoituun yksiöön

Sisusta Siis-Enne haastoi blogissaan ihmiset ideoimaan ja suunnittelemaan hänen remontoimansa yksiön. Pakkohan tähän oli ottaa osaa, sillä seiniin oli valittu oma lemppari-maalisävyni X487 eli Laasti. 🙂

Kohde on parhaillaan remontin kynsissä ja keittiöstä on mallikuvan perusteella tulossa virtaviivainen, moderni ja hyvin valkoinen. Lattia vaihdetaan valkoiseksi. Olohuoneen osalta sisustusbudjetti on 3000 euroa.

Koska en tiedä tulevan asukkaan tarpeista tai sisustusmausta yhtään mitään (muuta kuin että taitaa tykätä greigestä ja kiiltävän valkoisesta kuten minäkin :D), päätin lähestyä tätä projektia pelkästään omasta vinkkelistäni ja suunnittelinkin sisustuksen oman makuni mukaisesti. 🙂 Saa nähdä miten maku osuu yksiin tulevan asukkaan kanssa ja millaisia juttuja Enne ystävineen lopulta valitsee monista upeista suunnitelmista (linkkejä muiden suunnitelmiin löydät Ennen postauksen kommenttiboksista!)

Tässä muutama kuva kohteesta sekä Ennen tekemä mittapiirros:

50fa6cb9c98c7e2d0300004d.jpg

50fa6cb5c98c7e2b44000051.jpg

50fa6cb6c98c7e914d000060.jpg

50fa6cb7c98c7e570f000069.jpg

Suunnitelmani punainen lanka on vaaleus, vähäeleisyys ja muunneltavuus. Suunnitelmani sisältää useamman erilaisen toiminnon, joille oletan olevan tarvetta, tai ainakin itselläni olisi. Budjetin vuoksi muutamista asioista on pitänyt tinkiä ja valita edullisempi vaihtoehto. Ne voidaan kuitenkin myöhemmin vaihtaa mieluisampiin vaihtoehtoihin. 🙂

Styled by Oma Koti Valkoinen

Kolmen istuttava valkoinen Savannah-nahkasohva (899,00 – Kodin1)

50fa6defc98c7e915700005b.jpg

Tämän sohvan laittaisin mittakuvan vasemman puoleiselle seinälle. Olen nähnyt ja istunut kyseisellä sohvalla ystävän luona ja hinta-laatusuhteeltaan tämä on erinomainen. Nahan sävy on hyvin valkoinen, muttei onneksi ihan vitivalkoinen saati sinertävä. Sohva on sopivan pehmeä, mutta tarpeeksi napakka. Sopii myös yhden alle 165cm pituisen ihmisen nukkumapaikaksi tarvittaessa. 🙂

Fasettihiottu Hovet-peili 78x196cm (99,00 – Ikea)

50fa6dfcc98c7ea15100005b.jpg

Peili tulisi sohvan yläpuolelle vaakaan ja toisi lisää ulottuvuutta. Samalla se toimisi varaikkunan asemasta. Tiedän Ennen kiinnostuksen hifistelyyn ja arvaan että äänentoistollisista syistä tämä peili-ideani saatetaan tyrmätä heti ensi metreillä. Peili toimii nimittäin heijastuspintana ja laittaa äänen kaikumaan tilassa, varsinkin jos asuntoon on tulossa kotiteatteri etukaiuttimineen. 😉

Kaappikokonaisuus Bestå 360x138x40 (896,00 Ikea)

50fa6df2c98c7e745100005b.jpg

50fa6df0c98c7e3118000045.jpg

50fa6df4c98c7e2b44000060.jpg

Tälle kokoonpanolle olisi paikka mittakuvan oikean puolimmaisella, pitkällä ja ehjällä seinällä. Pienessä asunnossa ei usein ole turhaa säilytystilaa ja siksi minusta on tärkeää, että kaluste on laajennettavissa myöhemmin omien tarpeiden mukaan. Kaappiin saa suljettujen ovien taakse myös television (lcd-tv max. tuumakoko 40`ja led-tv max tuumakoko 46´) ja muita laitteita. Kaappitilaa on tv-osan molemmin puolin runsaasti, joten niihin saa säilöttyä esim vaatteet tarvittaessa. En tiedä onko kyseisessä asunnossa erikseen kaappitilaa tai vaatehuonetta, joten ajattelin että neliöt huomioon ottaen myös vaatteille saatetaan tarvita paikka. Kaappeja voi myöhemmin ostaa lisää ja tehdä korkeamman kokonaisuuden, jos kaappitila loppuu kesken. 🙂

Muhkea Lobby- nukkamatto hopeanharmaana 200x290cm (275,85 Mattotukku)

50fa6dedc98c7e441900008a.jpg

Koska lattiasta on tulossa valkoinen, kaipaisin itse hieman kontrastia lattian ja valkoisten kalusteiden rinnalle. Pienen tilan vitsaus on kuitenkin se, että kovin tummiin sävyihin ei kannata lähteä isoissa pinnoissa kuten sohva tai matto. Uskon että pieni ikkuna ei pysty tuomaan riittävästi valoa sisään, jotta vahvojen kontrastien lisääminen olisi kannattavaa. Siksipäs sitten valitsin hopeanharmaan ison maton, joka sopii seinien sävyyn (vinkiksi myös tulevalle asukkaalle: hopeanharmaa on paras sävy greigen X487 kanssa <3). Isolla matolla saisi tilan eheäksi ja se antaisi myös vapauksia kalustesijoittelulle ja mahdollisille nojatuoleille, joita voi harkita myöhemmin hankittavaksi. Näkisin myös oman haavetuolini Barcelonan sopivan tuonne täydellisesti, sohvan kaveriksi. <3

Kaksi kirkasta Kartellin Jolly-pöytää 40x40x40cm (Yht. 224,00 Room21)

50fa73c5c98c7e570f00008c.jpg

Pienille pöydille on varmasti huutava tarve, sillä oleskelu painottuu sohva-alueelle. Jotta tila ei mene tukkoon, valitsin pöydiksi kaksi kirkasta Jollya. Nämä ovat keveytensä puolesta helposti liikuteltavat ja tarpeen mukaan ne voidaan joko yhdistää yhdeksi isommaksi pöydäksi tai pitää kahtena erillisenä kappaleena. Etuna myös hyvä jälleenmyyntiarvo, eli jos pöydille ei ole käyttöä enää vuosien päästä mahdollisesti isompaan kotiin muuttaessa, voi nämä myydä eteenpäin ihan hyvään hintaan. 🙂

Kristallivalaisin kattoon Brilliant Nash (199,90 NetAnttila)

50fa6dfac98c7e3118000059.jpg

Kattoon laittaisin näyttävän ja persoonallisesti erottuvan kristallisen riippuvalaisimen. Olin huomaavinani katossa rosetinkin, joten tämä olisi ihana kontrasti perinteikkään ja hieman romanttisen kattorosetin ja modernin jännän valaisimen välillä. <3 Valaisuteho on erinomainen, joten uskon että villakoirat löytyvät varsin helposti siivotessa. 🙂

Rondo-pöytävalaisimenjalka sekä valkoinen Deco-varjostin (Yht. 150,00 Pentik / Stockmann)

50fa6e07c98c7e2b4400006a.jpg

Minun suosikkini, tietenkin. 🙂 Tämän laittaisin kaapin päälle tuomaan tunnelmaa ja sitomaan sisustuksen eheäksi. Ripaus luxusta, minimalistisuutta, metallia, valkoista, miehekästä romantiikkaa ja hotellityyliä. <3

Bloc-ruokapöytä 80x80x77cm (349,00 NetAnttila)

50fa6dfdc98c7e2d0300005c.jpg

Tämä pöytä on hieman villi kortti, mutta uskoakseni tälle voisi olla tarvetta myös pienessä kodissa. En tosin ole varma onko ruokailutila tarkoitus järjestää toisella tapaa esim itse keittiön yhteyteen, mutta jos ei niin tämän itse valitsisin pieneen kotiin. <3 Vaikka tykkään syödä välillä sohvalla teeveetä katsellen, on silti kiva että voi halutessaan ruokailla myös pöydän ääressä. Tämän pienen pöydän ympärille mahtuu jopa neljä henkeä, joten pienimuotoisia illanistujaisiakin voi järjestää herkkuineen. <3 Pöydälle mietin alustavasti paikkaa mittakuvan yläreunasta, oven vierestä. Mutta myös ikkunan alapuolinen tila voisi olla kiva. Tätä melkein sovittelisin paikan päällä ja katsoisin missä se on paras. 🙂

4kpl kiiltävän valkoisia Nisse-taittotuoleja (Yht. 79,96 Ikea)

50fa6dffc98c7e2d03000061.jpg

Budjettisyistä jouduin tinkimään tuolien suhteen ja vaihdoin unelmatuolini Kartellin kirkkaat käsinojattomat Victoriat näihin Ikean kiiltovalkoisiin Nisse-taittotuoleihin. Näiden hyviä puolia on kuitenkin se että ovat hyvin edullisia ja ne saa taitettua kasaan ja jemmattua esim sängyn alle, sohvan alle, tai ripustettua seinälle pieneen koukkuun. Jos budgetti myöhemmin sallii, vaihtaisin näiden tilalle kaksi Victoriaa ja säilyttäisin nämä isompia illanistujaisia varten. Ei siis turha hankinta kuitenkaan. 🙂

Delux-ilmapatja (79,95 Kodin1)

50fa6e00c98c7e747000009d.jpg

Toiveissa oli huomioida satunnainen majoituksen tarve neljälle henkilölle ja ymmärsin että asukkaan lisäksi yöpyjiä olisi kolme. Mukavuudenhaluisena ihmisena päädyin tinkimään satunnaismajoituksesta ja satsaamaan itse sisustukseen. Siksi yövieraat saavaat nukkua ilmapatjalla, joka vie kasattuna vain vähän tilaa ja on oman kokemukseni mukaan varsin mielyttävä nukkua. Kokoja on saatavana kahta ja itse valitsin pienemmän, 102cm leveän patjan. Patjan lisäksi myös sohvaa voidaan hyödyntää nukkumiseen ja oletuksena että asukkaalla on käytössään parisänky (alkovissa), olisi nukkumapaikkoja jo yhteensä viisi. Aika hyvin. 🙂

Tehostevärejä en lähde edes miettimään, sillä minusta greigen ja valkoisen yhdistelmä ei kaipaa välttämättä tehosteita. Se toimii todella kauniisti ja pehmeästi yhteen. Mutta jos asukas ehdottomasti vaatii pientä extraa, ehdottaisin Ennen omaa suosikkiväriä eli paloautonpunaista. Tytön legojen avulla kävin monta eri väriä läpi ja vertailin niitä omiin seiniimme. Punainen on erinomainen valinta, pieninä ripauksina.

50fa7c2fc98c7e570f000091.jpg

Itse tykkään kovasti omasta suunnitelmastani ja voisin muuttaa ilomielin kyseiseen asuntoon, ellei olisi tuota jälkikasvua. 🙂 Budjetista voisin sanoa, että se ylittyi hieman eli vajaalla 300 eurolla. Tähän vaikutti pienten, neliön muotoisten ja modernien ruokapöytien huono saatavuus ja ruokapöytään varaamani 60 euroa ylittyi tuntuvasti. Tuo Bloc-pöytä on minusta kuitenkin niin täydellinen vaihtoehto muihin kalusteisiin ja asunnon kokoon verrattuna, että päätin sivuuttaa tuon budjettiseikan ja tehdä ehdotukseni näin. 

50fa7fccc98c7e2b4400006f.jpg

Mitä mieltä sinä olet suunnitelmastani? Tykkäätkö? Mitä vaihtaisit ja mitä mieltä olet ruokailyryhmä-ideastani? 🙂

24 kommenttia “Sisustussuunnittelu remontoituun yksiöön

 1. Voisin muuttaa vaikka heti. Ainoastaan tuolit vaihtaisin, ja jos budjetti ylittyisi niin ostaisin tuolit vasta myöhemmin. Kyllähän sitä &quot;nuorena, ilman lapsia&quot; olisi syönyt vaikka seisaaltaan pari kk, että saisi myöhemmin haluamansa tuolit 🙂

  1. jonsku: totta, minäkin pärjäisin hyvin ilman tuoleja vaikka parikin kuukautta. 🙂 Tahdoin sisällyttää suunitelmaan kuitenkin jotkut tuolit ja tuo Nisse on hyvä ja edullinen tilapäisratkaisu, joita voi hyödyntää tarvittaessa myös jatkossa. Kartellin Victoriat olisi olleet täydelliset, toisena vaihtoehtona minulla oli Artekin kiiltävän valkoiseksi maalatut kolmijalkaiset perusjakkarat. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Olisipa ollut minulla tuollainen oma soppi joskus aikoinaan. &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Heippa! Kaunis suunnitelma 🙂 Mistä mainitsemasi tieto Bestå Boakseen sopivista televisioista on peräisin (lcd-tv max. tuumakoko 40`ja led-tv max tuumakoko 46)? Olen miettinyt juuri tuota TV-kalustetta, mutta Ikean sivujen mukaan maksimikoko on 42 tuumaa, eli meille liian pieni 🙁 Mutta jos sinne mahtuisikin 46 tuuman televisio, niin tuota voisikin harkita.

  1. S: Mittatieto on omasta päästä ja omasta kokemuksesta. 🙂 Meillä on kotona kyseinen kaappi ja siinä 40-tuumainen lcd-töllötin. Sen isompaa &quot;vanhanajan&quot; telkkaa ei mahdu, koska ruudun ympärillä on melko standardikokoiset kaiuttimet. :)<br />
   <br />
   Led-tv ei tarvitse ympärilleen samanlaista ilma-aukkoa, joten telkkari voi olla lähes aukon kokoinen. <br />
   <br />
   Kaapissa oleva teeveelle tarkoitettu aukko on leveydeltään 116cm ja korkeudeltaan 74cm. <br />
   <br />
   Ainakin katsomani Sonyn 46-tuumaiset led-telkkarit ovat mahtuneen mittojen puolesta oikein hyvin tuohon kaappiin. 🙂

 3. Hei! Tämä ei liity postaukseen millään tavalla, mutta tarvisin apua joltain näin hyvältä sisustajalta 🙂 Toivottavasti voisit auttaa minua. Elikkä olen vähän suruissaaan, kun ostin valkoisen käytetyn sohvan. Kävin sitä katsomassa ja siellä se näytti ihan valkoiselta. Nyt kun sain sen omaan kotiini, niin se näyttää taittavan kermaan päin. :/ Olen aikeissa sisustaa asuntoni tekstiilit uusiksi. Nyt olen kovin pettynyt sohvavalintaani, kun halusin saada asuntooni ''kylmän'' tunnelman valkoisella ja harmaalla ja sohva taittaa taas lämpimiin sävyihin. Olisiko sinulla neuvoa, miten saisin ''peitettyä'' sohvan kermaisuuden, millaisilla tyynyillä/matolla/verhoila? Kaikki muut huonekaluni ovat aivan valkoisia. Argh, tästä ei voi syytää kuin itseäni, kun olen sen sohvan valinnut 😀

  1. Minni: Voi ei. Toivottavasti väriero ei ole oikeasti niin paha kuin mitä luulen…<br />
   <br />
   Tuohon ongelmaan ei muuta ratkaisua ole, kun pitää vitivalkoiset kalusteet ja tekstiilit erossa sohvasta. Välimatkaa saisi olla ainakin metrin verran erisävyisten valkoisten välillä. <br />
   <br />
   kellertävät sävyt (kuten keltainen, beige ja kameli) saavat sohvan näyttämään valkoisemmalta. Voisikotko ajatella esim keltaista tehosteväriä pieninä ripauksina sohvatyynyjen ja torkkupeiton muodossa? Harmaalla on myös paha tapa saada vähänkään kermainen keltainen näyttämään kellastuneelta, joten harmaiden sävyilläkin on eroa. Itse välttäisin sellaista sinertävän harmaata ja yrittäisn valita mahsollisimman vaaleita tai hieman beigeen taittavia harmaansävyjä. <br />
   <br />
   Valaistuksella voit myös hämätä, eli vältä kirkkaita kattovaloja ja valaise tila enemmin seinä- ja pöytävalaisimilla. Valosävyksi ottaisin 40wattia vastaavat K2700 sävyiset (eli lämmin valkoinen, muttei liian keltainen) hehku- tai halogeenilamput. <br />
   <br />
   Meillä on sohva, ruokatuolit, verhot, matto, eteisen peilit, päiväpeitto sekä Lennolin turkistyynynpäälliset hieman lämpimämpää sävyä kuin esim ruokapöytä, lack-hyllyt tai liinavaatteet, mutta ero on niin pieni ettei se haittaa ja minusta se tuo vain lisää syvyyttä. Liidunvalkoinen, eli se valkoisen tulostuspaperin väri on usein hyvin kylmä ja siihen voisi kyllä mielestäni ihan hyvin lisätä myös pehmeämpää valkoista. En tosin tiedä siitä sohvasi sävystä, kuinka kellertävä se on. <br />
   <br />
   Itse olen valkosten kanssa tehnyt niin, että nappasin Prisman maaliosastolta mukaani kaikki mahdolliset Tikkurilan pahviset maalimallit (ne pahviset lippulaput alias sävykartta) ja kävin kotona läpi mikä tavara on minkäkin värinen. Pahvipalan takapuolelle kirjoitin aina tuotteen / tuotteiden nimen ja olen pyrkinyt sekoittamaan eri valkoisen sävyjä jokaiseen huoneeseen. En tiedä auttaako tämä niksi sinua, mutta jos lähelläsi on kauppa jossa myydään maaleja niin voisit kokeilla samaa kuin minä. Tällä tavalla voisit yrittää hieman sävyttää sitä olemassa olevaa valkoisen sävymaailmaa ja ottaa sohvan rinnalle muutaman muunkin samaa sävyä olevan jutun kuten kynttilöitä ja tekstiilejä. 🙂

  2. Aikamoisia vinkkejä latelet. Kannattaisi pitää mölyt mahassa, jos et ammattilainen ole!<br />
   Jos jokainen sinun lukijasi uskoisi noita höpötyksiäsi, niin kaikkien kodit näyttäisivät sairaaloilta.

  3. Siru: Kyllä ihmiset saavat sisustaa ja jakaa toisilleen mielipiteitä, muutkin kuin alan ammattilaiset. Tässä kysyttiin minun apuani ja minä kerroin oman kokemukseni mukaiset ohjeet. Jokainen voi vapaasti päättää kokeileeko itse vai ei. En ole koskaan esiintynyt ammattilaisena sisustusrintamalla. Uskon myös että lukijani ovat fiksuja ihmisiä, jotka osaavat ajatella omilla aivoillaan ja he varmasti osaavat ajatella asiansa omalta kannaltaan ja omilla aivoillaan. Ihmisiä ei kannata aliarvioida.<br />
   <br />
   Bloggaamisen tarkoitus on jakaa mielipiteita, ideoita, vinkkejä puolin ja toisin. Itseäni ei kiinnosta palkata ammattilaista auttamaan minua, vaan opettelen asiat mielummin vaikeamman kautta ja itse. Epäonnistumista ei kannata pelätä ja itse kannustan kaikkia rohkeasti kokeilemaan omia ideoita omaan sisustukseensa. <br />
   <br />
   Minusta kommenttisi oli vihamielinen ja jatkossa en enää julkaise tämän aiheen kommentteja. Kiitos.<br />
   <br />

 4. Pakko kommentoida taas 🙂 toista kertaa… olen uusi lukijasi, ensimmäisellä kerralla kysyin ihanista kehyksistäsi!<br />
  <br />
  Aivan ihana suunnitelma ja hyviä ajatuksia! Ja miten nerokasta käyttää noita maalien sävykarttoja, kiitos tästäkin vinkistä!

  1. Anna: Kiitos kommentistasi! &hearts; &hearts; Ihanaa että jätit puumerkkiä käynnistäsi! :)<br />
   <br />
   Tuon maalilastu-niksin keksin vahingossa kun yritin miettiä parasta seiniin sopivaa valkoisen sävyä aikoinaan. Otin kaikki valkoiset ja vaaleat pahvinpalaset kotiin ja sitten keksin alkaa vertailemaan niitä sävyjä meidän kalusteisiin. :)<br />
   <br />
   Pahvilastut kellastuu muuten ajan saatossa, joten parin vuoden välein ne kannattaa vaihtaa uusiin. :)<br />
   <br />
   Ihanaa sunnuntain jatkoa! &hearts;

 5. Sun sohva valintasi on tosi tyylikäs ja neliömäinen ruokapöytä uusi ja mielenkiintoinen tuttavuus.<br />
  Minäkin olen omassa vaihtoehdossa päätynyt peiliin sohvan yläpuolelle, koska tuo ikkuna on jotenkin piilossa ja luonnonvalo on niin tärkeää.<br />
  Niin ja punainen toimii aina ;).

  1. Sarp: Tuo sohva on luonnossa paljon kivempi vielä kuin tuotekuvassa. &hearts; &hearts; Ja minustakin peili on ihan ehdoton, sillä ikkuna on aika ylhäällä ja kulmassa, enkä usko että valoa tulee tarpeeksi sisälle. Peilillä sitä voi hieman fuskata ja vielä parempi jos laittaa peilin yläreunaan valolistan, joka tekisi siitä vielä aidomman oloisen. :)<br />
   <br />
   Punainen on ihana väri. &hearts; Joskus nuorena teininä haaveilin musta-valko-puneisesta huoneesta, jossa olisi ollut musta Ikean Malm-sängyn näköinen parisänky keskellä huonetta ilman päätyä ja jokaisessa kulmassa Ikean Lack-pöydän kokoinen pikkupöytä ja siinä valaisimet. Hain sellaista japanilaista fiilistä silloin. Tuo idea ei koskaan toteutunut mutta muistan sen edelleen kristallin kirkkaasti vaikka siitä on 15-vuotta aikaa. 🙂

  2. enne: Tämän arvasinkin. 🙂 Jään innolla odottelemaan sinun analyysia ja postausta siitä, millaisia juttuja ystäväsi kotiinsa valitsee. &hearts;

 6. Vaikuttaa hyvältä ja tyylikkäältä suunnitelmalta. Toivottavasti asukaskin tykkää.<br />
  Tuo harmaa Laasti sävy on erinomainen ja sopii täydellisesti valkoisten kalusteiden kanssa. Itselleäni sävy on tehosteseinänä muuten maalarinvalkoisten seinien kaverina. Kaikki huonekaluni ovat valkoisia. Itselläni 75cm valkoinen ruokapöytä on ikkunan luona ja toimii hyvin. Tuolit sen ympärillä on Askon valkoinen Romeo (nyt alessa 25€ kpl muutoin 68€ kpl). Tuolit ovat kevyet ja äärettömän hyvät istua.<br />
  <br />
  Hyviä ideoita:-)<br />

  1. Ninni: Askon Romeo tuolit olisikin parempi vaihtoehto ollut Nisse-tuolien tilalle. Tarjoushinnalla ne ei edes ole kovinkaan paljon kalliimmat. :)<br />
   <br />
   Laasti ja valkoinen ovat täydellinen yhdistelmä, vähän kuin latte-kahvi, jossa paljon maitovaahtoa päällä. Nam. &hearts;

 7. Noh. melko samalta näyttää kun teidän kodissa eli onko tässä ajateltu asiakkaan toiveita vai lätkästy vaan kaikkea sekaisin mistä SINÄ pidät. kaikki ei ehkä pidä samoista asioista kuin sinä. hajuton ja mauton siispä

  1. iitu: Et ilmeisesti lukenut kirjoittamaani tekstiä kovinkaan hyvin. No laitan sinulle tähän vielä kopion siitä, sillä en jaksa kerrata asiaa enempää:<br />
   <br />
   Koska en tiedä tulevan asukkaan tarpeista tai sisustusmausta yhtään mitään (muuta kuin että taitaa tykätä greigestä ja kiiltävän valkoisesta kuten minäkin :D), päätin lähestyä tätä projektia pelkästään omasta vinkkelistäni ja suunnittelinkin sisustuksen oman makuni mukaisesti. 🙂 Saa nähdä miten maku osuu yksiin tulevan asukkaan kanssa ja millaisia juttuja Enne ystävineen lopulta valitsee monista upeista suunnitelmista (linkkejä muiden suunnitelmiin löydät Ennen postauksen kommenttiboksista!)<br />

 8. Kiitos M suunnitelmasta 🙂 <br />
  Idea tuosta patjan käytöstä sai sohva vaihtoehtojen määrän kasvamaan mukavasti ja menin siitä jo kyselemäänkin. Omistaja kuitenkin ilmoitti heti, että ilmapatjat jätetään partiolaisille :D<br />
  <br />
  On hauska nähdä kuinka kaikista suunnitelmista paistaa tekijän oma sisustustyyli läpi, kuten myös teilläkin ja se olikin oikeastaan minun ideani. Toivoin, että mahdollisimman monen eri tyylin edustaja antaisi oman ideansa julki, jolloin minun ei tarvitse selittää esim. millainen on moderni valkoinen koti :D<br />
  <br />
  …ja Beståa tulee varmaan lopputuloksesta löytymään, mutta hieman vähemmässä määrin ja valkoisen lisäksi tulee jotain pikku väripilkahduksiakin 😉

  1. enne: Paljon on tullut hyviä ideoita ja suunnitelmia, mielenkiinnolla odotan millainen on lopputulos sitten kun koti valmistuu. Joko olette saanut lattian laitettua? Yritin etsiä tietoa millainen valkoinen lattia asuntoon on tulossa, mutten löytänyt. Voi olla että olen puusilmä enkä vaan nähnyt sitä. :D<br />
   <br />
   Minä tein tuon suunnitelman täysin oman makuni mukaan ja voisin mielihyvin muuttaa viivana tuonne asumaan. 🙂 Bestå on todella hyvä sarja, nappi valinta siis. :)<br />
   <br />
   Auinkoista alkanutta viikkoa!

 9. Taas on ihana suunnitelma! Löydän aina blogistasi vinkkejä omaan sisustukseeni. 🙂 nyt huomio kiinnittyi Savannah -nahkasohvaan.. olen vailla valkoista nahkasohvaa ja suunnitelmissani oli Ikean Arild (pelkkä divaaniosa) mutta tuo savannah voisi olla helpommin saatavissa ja kokeiltavissa liikkeessä, eikä ole kuin vähän kalliimpi Arildia. 🙂 Onko tuo uusi malli vai onko ollut jo vuosia kodin1 valikoimissa? Ehtiikö loppua ennenkuin saan päätettyä minkälaisen sohvan laittaisin. 😀

  1. jna: Tuo Savannah on tosi kiva, ja minusta ehkä käytännöllisempi kuin pelkkä Arildin divaani, joka on kyllä upea myös. Arild on parhaimmillaan kun se on viistottain huoneessa, joten jos tila riittää niin Arild olisi kyllä hyvä valinta. Jos sohvan paikka on seinän vierustalla niin silloin valitsisin itse tuon Savannahin. Vaikeaa on. 🙂 Liikaa hyviä vaihtoehtoja… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *