Sisustussuunnitelma lukijan olohuoneeseen

Lukijani Erika on tykästynyt olohuoneeni sisustukseen ja pyysi apuani oman olohuoneensa kanssa. Sisustuksen punainen lanka on päässyt häneltä karkuun ja myös värimaailma kaipaa yhtenäisyyttä ja uudistusta. Ideoin hänen toimittamansa mittapiirustuksen ja kalustelistauksen avulla olohuoneen sisustuksen uusiksi ja alla kooste kokonaisuudesta.

Sisustussuunnitelma lukijan olohuoneeseen

Lukijan olohuoneen sisustussuunnitelma

Erika on hiljalleen uusinut kalustusta ja häneltä löytyy Ikean nahkainen Arild-sohva sekä saman sarjan divaani. Myös TV-taso, olohuoneen pöytä ja matala kaappi on valmiina. Kaksi Woodnotesin K-tuolia hän on jo tilannut ja niiden toimitukseen on muutama viikko vielä aikaa. Tässä ehtii hienosti maalaamaan ja laittamaan paikat valmiiksi tuolien saapumista varten.

Vaaleat skandinaaviset sävyt seiniin ja tekstiileihin

Erikan silmää miellyttää eniten vaaleat luonnolliset sävyt ja seiniin suosittelin Tikkurilan haaleaa beigen harmaata F481. Sisustus nivoutuu yhteen samaan sävymaailmaan sopivalla suurella Woodnotesin matolla, joka on helppohoitoinen myös lemmikkiperheissä. Tekstiileihin suosittelen aavistuksen tummempaa beigeä ja jopa maitosuklaaseen vivahtavaa sävyä yhdistettynä valkoiseen.

Sisustussuunnitelma lukijan olohuoneeseen

Kalusteiden järjestely isossa tilassa

Erikan olohuone on valtavan kokoinen ja tilava. Kalusteiden olisi hyvä olla riittävän suurikokoisia ja muutama isompi kaluste ison maton kanssa riittää tasapainottamaan mittasuhteita. Lisäksi muutama pienempi yksityiskohta, kuten sivupöydät, lattiavalaisimet ja viherkasvit, täydentämään kokonaisuutta. Näin vältetään mielikuva keskeneräisyydestä, sekä riitasoinnut liian pienen piperryksen muodossa.

* * *

Jos sinäkin kaipaat apua ja uusia silmiä oman kodin sisustamiseen tai valmiiksi saattamiseen, niin laita rohkeasti viestiä miia(a)omakotivalkoinen.fi. Nautin suuresti sisustussuunnitelmien tekemisestä ja auttelen mielelläni!

Lue myös: ➤ Sisustuksen suunnittelua lukijalle


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *