1000 tavaran haaste – meikkipussin sisältö

1000 tavaran haasteeseen liittyvä tavaralistaukseni jatkuu ja vuorossa on meikkipussini sisältöineen. 🙂 Pärjään nykyisin hyvin pienellä meikkirepertuaarilla ja arkimeikkini koostuukin pääasiassa meikkipuuterista, kulmaväristä ja ripsiväristä. Olen myös aika laiska kuljettelemaan meikkejä mukanani ja meikkipuuterini onkin ainut, joka silloin tällöin eksyy laukkuuni. 

1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen
1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen
1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen

Valkoinen meikkipussi

Meikkipussini on parin euron löytö Seppälästä ja sen päädyin ostamaan ihan vaan sisustuksen kantilta katsottuna. Valkoista ja kultaa, kuten makuuhuoneessa muutenkin.

1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen
1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen

Dior meikkivoide ja Clarins valokynä

Meikkivoiteena käytän Diorskinin Nudea, jota ohennan arkimeikkiini apteekista saatavalla Decubal-kosteusvoiteella. Yksi pumppaus meikkivoidetta ja herneen kokoinen nökäre kosteusvoidetta on sopiva suhde päivävoiteen kaltaiseen seokseen, joka tasoittaa t-alueen ihoa.

Clarinsin valokynän sain vasta tänään, mutta yhden käyttökerran kokemuksellani suosittelen tätä oikein mielelläni. Oma Instant Light-valokynäni on sävyä 02, joka on keltaisuuteen taittavalle iholleni täydellinen sävy.

1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen
1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen
1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen

Make Up Store Tri Brow paletti

Silmämeikki-osastolla on aika suppeaa, sillä en pidä vahvoista silmämeikeistä omassa nassussani. Luomiväriä käytän aika harvoin, mutta silloin kun varjostuksia luomilleni teen, on käytössäni Make Up Storen helmiäshohtoinen ihonsävyinen luomiväri Muffin sekä kulmakarvoille tarkoitettu Tri Brow-paletti.

Kyseinen kulmapaletti on aivan loistava enkä haluaisi nähdä päivää, jolloin sellaista ei meikkipussistani löytyisi. Käytän palettia hyvin monipuolisesti rajauksiin, kulmiin sekä luomille. 

1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen
1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen

2 huulipunaa ja 1 huultenrajauskynä

Huulimeikkiäkään en kovin usein kasvoilleni loihdi. Decubal on osoittautunut maailman parhaimmaksi huulirasvaksikin, joten enää minun ei tarvitse kantaa mukanani erillistä huulirasvaa. Värillisiä huulimeikkejä on kolme, joista yksi on rajauskynä. Clarinsin kauniin roosa huulikiilto kuului synttärilahjasettiini, punaiset Diorit ostin pikkujoulumeikkiä varten.

1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen
1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen
1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen
1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen

Minimalistin kynsilakat

Kynsilakkoja on niin ikään kolme nyt neljä. Kirkas Diorin Gel Coat-geelilakka, sensuellin punainen Dior Rouge 999 -lakka sekä Chanelin aavistuksen helmiäseen vivahtava nudelakka.

EDIT: Chanelin lakka vaihtui Diorin vaaleampaan nudelakkaan ja samassa yhteydessä ostin myös Diorin aluslakan. Kynsilakkoja onkin siis neljä. 🙂

1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen
1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen
1000 tavaran haaste meikkipussin sisältö - Tavaran karsiminen vinkit Omakotivalkoinen

Pieni tuoksukokoelma

Tuoksuja on tällä hetkellä neljä kuusi, joista eniten käytössä on Chloén ja Valentinon Valentina-tuoksut. Diorin tuoksut ovat aavistuksen voimakkaita, joten niitä käytän lähinnä iltamenoissa. EDIT: Kaksi uutta tuoksua on tullut kokoelmani jatkoksi, oikea määrä onkin siis kuusi. 🙂

Tässä postauksessa on esiteltynä kaikki omistamani meikki- ja tuoksutuotteet yhtä luomivärisivellintä ja pinsettejä lukuunottamatta. Yhteenlasketuksi lukumääräksi tuli 24 kappaletta. 🙂

Aikaisemmat tavaralistaukseni löydät alla olevien linkkien takaa:

Vaatteet, kengät, asusteet ja korut

Makuuhuoneen tavarat lukuina

Illalla tulossa postaus tytön huoneeseen eilen kasatusta PS-kaapista, heippa siis hetkeksi! 🙂13 kommenttia “1000 tavaran haaste – meikkipussin sisältö

 1. Entäs dödöt? Pärjäätkö sä ilman niitä? Mä oon kyllä niiiiin kade tosta sun taidosta pitää tavaramäärä minimissä!!! Ehkä mäkin jonain päivänä pystyn edes vähän karsimaan tätä rojun määrää…

  1. Teija N: Deodoranttini lasken mukaan kylppäritarvikkeisiin, joihin kuuluu pesuaineet, shampoot ja kosteusvoiteetkin. 🙂 Näistä tulossa oma koontinsa myöhemmin, kun pääsen niin pitkälle. 😀

  2. No huh! Mä jo luulin, että sulla ei oo ollenkaan dödöjä! Tai siis… mä siis ajattelin, että sä et tarvi niitä ollenkaan! Siis että sä oot niin onnekas, että et hikoile. Äh, nyt mä kyllä kuulostan iha pimeeltä 😀

  3. Teija N: Hihii, en pärjää ilman dödöä mitenkään. 😀 Kumpa en hikoilisi, olisi kyllä niin siistiä olla… siisti ja hietön. 😀

 2. Mua nyt vähän hävettää kun edes mietin omaa meikki"pussiani".. todellisuudessahan se on meikkipakki, joka kätkee sisälleen abouttiarallaa parikymmentä poskipunaa, meikkipuuterit, peiteaineet, ainakin parikymmentä huulipunaa, suunnilleen samanverran huulikiiltoja… juurikin tuo makeup storen kulmatrion… ripsareita….en ees uskalla arvata kuinka monta irtoluomiväriä kolmen ison, yli sadan sävyn paletin lisäksi. En ikinä pärjäisi noin pienellä meikkiarsenaalilla kuin sinä… mutta toisaalta: siinä missä sisustaminen ja koti on sinun intohimosi, kosmetiikka on minun 🙂 Taitaa meillä jokaisella olla "paheemme" :DD

  1. Satu: Höpsis, älä turhaan häpeile. 🙂 Sitä mukaa kun vanha meikit menee huonoksi tai loppuu, keskityt uusien hankkimisessa niiden tarpeellisuuteen. 🙂 Joskus minullakin oli meikkipakki, kaksikin itseasiassa. Toinen oli omani ja toinen oli työtä varten, yhteensä ne sisälsivät tuhansia meikkejä. Oma tapani elää on minulle nykyisin sopiva, koska en meikkaa enää kovinkaan paljoa. 🙂

 3. Nostan sulle hattua täällä ruudun toisella puolella! Itse yritän niin kovasti vähentää tavaraa, mutta aina vaan tuntuu, että sitä on ihan liikaa ja sitä tuntuu kasaantuvan jatkuvasti lisää. Olisipa itselläkin esimerkiksi vain 3 kynsilakkaa. Nyt kun järjellä ajattelee niin eihän niitä sen enempää tarvitsisikaan… 🙂 Mielenkiinnolla odottelen haasteen jatkumista!

  1. Sinnynen: Alku on aina vaikeeta, minullakin meni useampi vuosi ennen kuin tavaramäärän vähentyminen näkyi arkielämässä kunnolla. :)<br />
   <br />
   Jos tykkää käyttää kynsilakkaa, on oma suositukseni viisi kappaletta. 🙂 Värit ranskiksen tekoon (kirkas, valkoinen / vaalea sekä nude / vaaleanroosa) ja niiden lisäksi kaksi värillistä lakkaa omien mieltymyksien mukaan. Noilla pääsee jo todella pitkälle ja ranskalainen manikyyri on oikeasti tosi helppo tehdä. Ne myös sopivat kaikkiin tilaisuuksiin ja vaatteisiin, näyttävät huolitellulta ja kauniilta. 🙂

 4. Oi kivan näköinen meikkipussi! Oletko milloin sen ostanut? 🙂 olisikohan vielä saatavilla vai oliko tosiaan alelöytö tms.?<br />
  <br />
  Hyvää syntymäpäivää Miiuska! &hearts; terv. Vakkarilukija

  1. Jenniina: Pari viikkoa sitten ostin, en tiedä onko uutta mallistoa vai jotakin vanhaa jäämistöä. 🙂 Hinnassa oli joku kantisale tms, mutta alle kympin on normihintakin, eli ei ole kallis. :)<br />
   <br />
   Kiitos ihana Jenniinaiseni! &hearts; &hearts; &hearts;

 5. Eikö sulta löydy poskipunaa? Mua harmittaa, kun poskipuna mielletään usein keski-ikäisten naisten meikkitavaraksi ja nuoret naiset kulkee lakananvalkeina. Sopivan haaleansävyisellä poskipunalla saa ihmeitä aikaan eikä meikattu näytä niin kalpealta ja sairaalta kuin ilman poskipunaa. Mä oon itse vierastanut poskipunaa vuosikaudet, kunnes tajusin kokeilla – enkä enää pois vaihda! Kamalaa katsoa vanhoja valokuvia, joissa mulla on meikkiä, mutta ei poskipunaa; varsinkin jos on ollut tummat hiukset, niin näyttää todellakin ihan sairaalta ja kalpealta. 😀

  1. Minea: Ei ole poskipunaa. 🙂 Käytin ennen aurinkopuuteria poskipunan sijasta, se sopii ihonväriini ja on sopivan luonnollinen. Nyttemmin en ole käyttänyt aurinkopuuteriakaan, kun vanha meni rikki enkä ole uutta tullut ostettua. Täytyy kesämmällä katsoa asiaa uudestaan. :)<br />
   <br />
   En tykkää meikata meikkivoiteella ihoa liian tasaiseksi ja vahamaiseksi, joten minulla näkyy kasvojen luusto ja piirteet ihan ookoosti. Meikattuna en näytä meikatulta, vaan aika luonnolliselta ja poskipunaa en siksi ole kaivannut. 🙂

 6. sama homma kuin yllä olevalla, hävettää pussien määrien sisältö. Mulla on meikit 3 meikkipussissa, joista jokainen on megahehtaarin kokoinen. Huulipunia on pelkästään yli 20 jne. Mutta vähenemään päin ( uskoo ken tahtoo ).<br />
  Olen ottanut uuden projektin, käytän aina yhden loppuun. Esim hajuvesistä aloin käyttää lemppariani töissä. Hölmöä säästää juhlatilaisuuteen, kun voi nauttia päivittäin. Kun joka päivä käyttää, purkki hupenee nopeasti.<br />
  Mutta tässä karsimistilanteessa ärsyttää nämä purkkikoot. Ostin isomman koon kosteusvoiteen, joka on pumppupullossa. Turhia painalluksia ei juurikaan tullut tehtyä ja purkki kesti lähes vuoden. Tai aloitin n 1/2 v sitten käyttämään pitkästä aikaa meikkivoidetta. 30 ml pullo, 1 pumppaus per kerta, vieläkään ei pullossa näe käyttökulumaa. <br />
  En valita, kun ei tarvi uusia ostaa, mutta varastot eivät tällä menolla kulu. <br />
  No, lompakko kiittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *