Siivottu eteinen ilman penkkiä

Eteinen kaipaa jo kovasti Artekin valkoista ritiläpenkkiä, mutta pari viikkoa joudun vielä odottelemaan. Siivosin eteisen kuitenkin jo valmiiksi ja näkymä on tällä hetkellä yhtä tyhjä kuin muuttopäivän jälkeisenä aamuna. 🙂

Erikoisen mallinen eteinen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Erikoisen mallinen eteinen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Erikoisen mallinen eteinen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Pappelina Svea eteismatto

Pappelinan valkoisesta Svea-matosta saan säännöllisesti kyselyitä, lähinnä koskien sen pesunkestävyyttä ja valkoisena pysymistä. Meillä on eteisessä kaksi Pappelinaa, pieni 50x70cm kokoinen matto on kenkien alla lattiaa suojaamassa ja isompi 70x90cm kokoinen matto on virallisena ovimattona.

Pappelinan mattoja voi pestä pesukoneessa, mikäli koneen täyttökapasiteetti antaa siihen mahdollisuuden. Molempia pieniä eteismattojani olen pessyt pesukoneessa 30°C pesuohjelmalla ja kuivattanut ne kuivaustelineellä vaakasuorana. Puhdasta on tullut vaikka olisi minkälaisilla kurakengillä tallusteltu mattojen päällä. Kuivumissaika on lyhyt, vain muutama tunti ja matto on pesun jälkeen taas käyttökunnossa. 🙂

Erikoisen mallinen eteinen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Erikoisen mallinen eteinen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Himla Ebba laskosverho eteisen ikkunassa

Verhona on Himlan Ebba-laskosverho, josta tykkään ihan hirmuisesti. Materiaali on puuvillan ja pellavan sekoitetta ja se on todella ryhdikäs ja siisti. Olen ehkä mahdollisesti päätynyt siihen tulokseen, että ostan makuuhuoneeseenkin tällaiset Ebbat. Ne on tosi simppelit ja ne saa kiinnitettyä seinään ikkunan yläpuolelle, jolloin minun ei tarvitsisi kajota korjattuun ja vastamaalattuun kattoon.

Olen aikaisemmin pitänyt laskosverhoja maalaisromanttiseen tyyliin taipuvaisina, mutta syön kyllä ajatukseni ja sanani. Tämä on minusta nimittäin todella moderni ja kiva verhovaihtoehto myös yksinkertaisuutta vaalivalle sisustajalle. 🙂

Erikoisen mallinen eteinen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Erikoisen mallinen eteinen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Muuto Dots seinäkoukut

Muuton Dotseissa roikkuu tällä hetkellä vähän sitä sun tätä. En ole vielä päättänyt lisäänkö tulevan ritilläpenkin alle kolme valkoista neliskanttista laatikkoa jonne saisi kenkää ja asustetta jemmaan, vai ripustaisinko Dotsiin kangaskassin jossa tekstinä pipot, asusteet, käsineet tai vastaavaa. Odotan ensin penkkiä saapuvaksi ja vasta sen jälkeen jatkan asian pähkäämistä. 🙂

Erikoisen mallinen eteinen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Penkki eteisen ikkunan eteen

Tuohon ikkunan eteen on siis rililäpenkkini tulossa ja se peittää täydellisesti tuon patterin rohjakkeen taakseen. Jotakin pientä somistusta ajattelin eteiseen laitella myöhemmin, kenties ison lattiamaljakon ja risunipun pääsiäisen kunniaksi tai jotain muuta hauskaa.

Erikoisen mallinen eteinen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Erikoisen mallinen eteinen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Ja loppuun vielä hauska aurinkoinen kuva. 🙂 Eilinen sarjamaratooni ei mennyt ihan nappiin, sillä heräsin kolmen jälkeen sohvalta mitä kummallisemmasta asennosta pää kirjaimellisesti kainalossa. Twin Peaks pyöri taustalla, mutta meillä vedettiin kauneusunia. Taisimme päästä jaksoon neljä, tai kolme ja sovittiin että yritetään uudestaan kahden vuoden kuluttua eli vuonna 2016. Meillä kun menee ystävän kanssa aina se pakollinen pari vuotta, jotta saada toteutettua jotakin. 😀

Laiskaa lauantaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

3 kommenttia “Siivottu eteinen ilman penkkiä

  1. Hetkinenhei, onkos tuossa uusi seinä vai käsitänkö väärin nyt tuon kuvan? 🙂 vähän tyhmä kysymys siitä makkarin kalkkimaalista, mutta tarttuuko siitä siis jotain kalkkia käteen? Joo tiedän, en todellakaan ole mikään remppaaja… 😀 hienolta se näyttää joka tapauksessa!

  2. Hih! Mullakin on Twin peaks putki menossa! Samalla jumppaan. Maailman paras sarja! Mutta oon kyllä päättänyt että en kato viimeistä jaksoa. Siitä tulee niin kauhea fiilis!

  3. Minusta eteisessä olisi hyvä olla jokin lipasto tai vastaava jonka päälle voi laskea kädestään kotiin tullessa avaimet, postin, käsineet…ja jonka uumeniin saa pois näkyvistä juurikin esim asusteet. Onko sinulla eteisessä jokin naulakko vai missä säilytät takkejanne? Kuvassa ei näkynyt kuin seinällä olevat pyöreät Dotsit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *