Inspiroivaa rakkautta

Vaaleiden puulajikkeiden ja valkoisen värin yhdistelmä inspiroi minua edelleen suuresti, jopa enemmän kuin ennen. 🙂 Varsinkin valkoisella pohjalla olevat pienet puiset pinnat ovat sellaisia jotka saavat minut henkäilemään ihastuksesta. <3 Keräsin kaikki lempparituotteeni tähän yhteen postaukseen, johon voin myöhemmin palata ihastelemaan. 😀

valkoistajavaaleaapuuta.jpg

muutovisu.jpg

milklamp.jpg

Karlstaddivaani.jpg

hayaac22.jpg

normanncopenhagentablo.jpg

sagaformfixherb.jpg

sagaformjarsutensils.jpg

sagaformpeppersalt.jpg

Suurin osa näistä ihanuuksista minulla onkin jo kotona ja huhtikuun alkuun mennessä kokoelmani kasvaa parilla uudella skandinaavisella söpöläisellä. Valko-tammisen Muuton Visu tuolin tilasin jo helmikuun puolella Formverkistä, mutta sen toimitus on vasta maalis-huhtikuun vaihteessa. Tuoli tulee neljänneksi istuimeksi ruokapöydän ympärille.

Kuvissa vilahtaneen Ikean Karlstad-divaanin löysin pilkkahintaan nettikirpparilta ja voipi olla että vielä tämän viikon aikana se ilmaantuu meidän olohuoneeseen. Mietiskelin pitkään Kivik-sarjan ja Karlstadin divaanien väliltä ja päädyin Karlstadiin siksi koska sen jämpti muotokieli ja tammiset jalat miellyttävät omaa silmääni enemmän kuin Kivikin pöyheämpi malli. Divaania minun ei pitänyt vielä ostaa, mutta kirppishinta oli niin kohdillaan etten voinut jättää superlöytöäni väliin. 😀 Karlstad näyttää varmasti tosi kivalta ja keveältä olohuoneessa nykyisen sohvan sijaan. 🙂

Vaalea puu & valkoinen on todellista rakkautta! <3

(Kuvat: Valmistajien)

9 kommenttia “Inspiroivaa rakkautta

 1. Todella kaunis on tuo yhdistelmä! Ja nuo sinun keräämäsi tuotteet myös!<br />
  Yksi ehdoton oma ihastukseni tuon listan jatkoksi olisi Lundian Fuuga-lipasto. 🙂

  1. Sarppa: Fuuga on kiva, siinä on minusta selkeä 70luvun fiilinki. 🙂 Jos meille joskus hankitaan uutta tasoa, niin tahdon sen olevan aivan ehdottomasti joko Kaanin tai Valantin mallistosta. Todennäköisesti kokonaan valkoisena ja mattaisena. 🙂

 2. Meillekin on tulossa muuton visu juuri tuon värisenä valkopuisena! Sitä ei ihan joka sisustusliikkeestä löydä mutta itse bongasin sen room21. toimituksessa tosin kestää mutta tällä viikolla pitäisi tulla &hearts; myös tuo tablo puujaloilla on ehkä pakko saada, niin kaunis!!! Eli toisinsanoen hyvä maku sinulla 🙂

  1. deliciousliving: Tuo tammivalkoinen on aika harvinainen ja tosi huonosti saatavana. Formverkin valikoimaankaan se ei kuulu, mutta onnistuin neuvottelemaan että tilaisivat yhden sellaisen minulle. 🙂 Kyseistä väriyhdistelmää ei ollut Muutollakaan nyt valmiina, joten joudun siksi odottelemaan normaalia pitempään että saavat uuden valmistuserän uunista ulos. :)<br />
   <br />
   Tablo on ihan mieletön pöytä, rakastan tuota pöytälevyn ja jalkojen yhtymäkohtaa. &hearts; &hearts;

 3. Milk on niin kivan muotoinen, että sen minäkin haluaisin! Se on mun mielestä aika leikkisän näköinen ja sopisi mahtavasti myös mun uudelle tulevalle tv-tasolle! :)<br />
  <br />
  Eli nyt sohva saa lähtöpassit? 🙂 No täytyy ihan rehellisesti sanoa, että se on ehkä ollut aavistuksen raskas ulkomuodoltaan kotiisi. Meillä on kangassohva, mutta muodoltaan likimain saman näköinen kuin sun sohva. Myös meidän sohva on kamalan raskaan oloinen, toivon myös vähän ilmavampaa sohvaa kesällä uusiksi menevän kalustuksen myötä. Tuo divaani sopii varmasti täydellisesti olkkariisi!

  1. Blondi: Milk Lamp on tämän hetkinen lempparini kaikista omistamistani valaisimista. &hearts; &hearts; Vaikka se onkin melko pieni, tulee se puisten jalkojen vuoksi ihanasti esille valkoisesta ympäristöstään. :)<br />
   <br />
   sohva sai lähtöpassit muttei pysyvästi. 😀 En raaski sitä myydä pois, joten se pääsee sijaiskotiin asustelemaan toistaiseksi ja ennalta määrittelemättömäksi ajaksi. 🙂 Karlstad on muodoltaan tosi simppeli ja ihanan kevyt. Sen alta mahtuu myös imuroimaan huomattavasti helpommin kuin entisen matalan sohvan. Divaani saapuu itseasiassa jo tänään, joten pääsen illalla olohuoneen kimppuun hyökkäämään. 😀

 4. Jos kylppäriin kaipaa tuon tyylistä.<br />
  Prismalla oli saippua pumppupullo ja hammasharja teline valkoisena vaan pohja on puuta.

  1. minni: Mie näin ne! &hearts; &hearts; &hearts; Ne on aivan ihanat, mutta meillä ei ole tarvetta pumppupullolle eikä hampiharjatelineelle, höh. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *