Bemz – uusi elämä Ikean sohville!

Tilasin Bemziltä neljä valkoista kangasnäytettä Karlstadin divaaniani ajatellen ja hyvä niin, sillä etukäteen parhaimmaksi ajattelemani vaihtoehto osoittautuikin vääräksi valinnaksi heti ensi silmäyksellä. 🙂

bemz.jpg.jpg

Kangasnäytteet ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle:

piIMG_3842.jpg.jpg

Kaksi kermaisinta kangasvaihtoehtoa tipahtivat heti pois laskuista ja parhaimmat ovat minusta kirkkaanvalkoinen Panama Cotton sekä pehmeästi lämpimään taitetun valkoinen Belgian Linen. 

iIMG_3843.jpg

Vitivalkoinen Panama Cotton on selvästi ohuempaa kangasta kuin pellavasekoitetta oleva Belgian Linen. Myös värisävyjen osalta valinta oli lopulta helppo, sillä meidän kotona lähes kaikki pinnat ovat pehmeään taittavaa valkoista eikä kirkasta kylmää valkoista. Yllä olevassa kuvassa vertauksena Casa Stockmannin neuletyynynpäällinen, joka on tismalleen samaa sävyä meidän pellavaverhojen, Pappelinan mattojen, nahkasohvan sekä Bemzin pellavasekoitekankaan kanssa. 🙂

iIMG_3840.jpg

Belgian Linen Blend -kankaisen Karlstad divaanin päällisen ajattelinkin laittaa nyt sitten tilaukseen. Saan divaanista ryhdikkäämmän ja arvokkaamman näköisen kuin nykyisellä Ikean omalla Blekinge-päällisellä, joka on kovin ruttuinen ja huonosti istuva. 🙂

Bemzillä on erittäin laaja valikoima verhoilukankaita aina sohvista sängynpäätyihin, joten jokaiselle varmasti löytyy mieluisia vaihtoehtoja uudistaa omia Ikea kalusteita. Kangasnäytteitä voi tilata veloituksetta kotiin tutustumista varten ja niiden toimitusaika on parisen viikkoa. Oma ykkösvalintani oli nettikuvien perusteella vitivalkoinen Panama Cotton, joka tosiaan osoittautui liian valkoiseksi meidän kotiin. Ilman kangasnäytteiden mallailua en olisi tullut valinneeksi pellavaista Belgian Linen -kangasverhoilua omalle divaanilleni. 🙂

Iloa ja aurinkoa päiväänne! <3

4 kommenttia “Bemz – uusi elämä Ikean sohville!

    1. Milla: En itse koskaan tilannut päällisiä Bemziltä, joten omia kuvia ei ole. Kannattaa googlettaa Bemz ja vaikka kankaan nimi jota olet harkinnut, sillä pitäisi löytyä ainakin muutamia kuvia valmista päällisestä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *