Tehosteväriä parvekkeelle!

Aion tuunata mustaksi maalaamani selkänojallisen Artekish-jakkarani uudelleen. Tällä kertaa valitsin väriksi jotakin aivan muuta kuin harmaan, mustan tai valkoisen sävyjä. 🙂 Värivaihtoehtoja oli kolme, joista sitruunankeltainen tietysti yksi…

tehostev%C3%A4rej%C3%A4882563.jpg

KIRPEAAKELTAISTA.jpg

VIRKISTAVAAVIHREAA.jpg

VILLIAVIOLETTIA.jpg

Keltainen on aina niin aurinkoinen ja kiva väri sisustuksessa. Se tipahti kuitenkin pois laskuista, sillä sitä meiltä löytyy jo reippaanlaisesti ja nyt halusin jotakin totaalisen uutta ja todella säväyttävää. 🙂 Lisäisinkö parvekkeelle raikasta vihreää jakkaran ja koristetyynynpäällisen muodossa, kuten alkukeväästä jo suunnittelin? Njää, vihreä on kyllä lempiväri-värini tällä hetkellä, mutta kukkien ja yrttien tuoma vihreä riittäköön. Mikä sitten jäi jäljelle… no VIOLETTI! 😀

vallila_kelohonka.jpg

Vallilan Kelohonka-kuosi oli yksi innoittajani tässä tehosteväri-ideassani. Kyseisen tyynynpäällisen kuviointia olen ihastellut siitä asti kun se markkinoille lanseerattiin, mutta väri- ja kuvioallergikkona en voinut kuvitellakaan tälläistä kuosia omaan kotiini. Nyt on täysin eri ääni kellossa, värit ja retroilu on in! 🙂 Kelohonkaa tuskin vieläkään tullaan meillä näkemään, mutta Vallilan hieman rauhallisemman näköisen Papaijan voisin laittaa valkoiselle Hay Hee-tuolille. 🙂

violetti-inspiraatio9936.jpg

Parveke saa ensiviikolla pienen violetin tehosteen, joka näyttää varmasti räjähtävän upealta valkoisen, tummanharmaan ja vihreän käänteisvärinsä kanssa. <3 Violetti jakkara tulee PS-kaapin viereen nykyisen valkoisen jakkaran tilalle, siihen päälle tulee kiemurteleva vihviläni. Tyynynpäällinen tulee Hayn nojatuoliin sitomaan jakkaran sisustukseen. Violettiin tupsulaventeliin rakastuin Plantagenillä käydessäni ja toivon hartaasti että niitä olisi vielä jäljellä, varsinkin tuossa violetissa ruukussa olevia yksilöitä. Parvekkeella nykyisin majaileva iso valkoinen Hay Tray-pöytäni kaipailee pientä väripilkkua tupsulaventelin tai vastaavan muodossa. <3 

Jatkokäyttökin on jo valmiiksi mietittynä: Talven tullessa jakkara siirtyy tytön huoneeseen piristämään kelta-valkoista sisustusta, tyynynpäällinen samoin. Laventelista en tiedä, kestääköhän se edes minun hoiteissani syksyn yli… 😀 Ja jos alkaa violetti tympimään, maalaan jakkarani uudelleen toisella värillä ja kirppistelen tyynynpäällisen eteenpäin. 🙂

Jakkara ja maalipurkki odottaa jo valmiina, mutta Suomen jääkiekkopeli pisti iltasuunnitelmani uusiksi. Keskiviikkona vasta ehdin maalailemaan, joten torstaina olisi tarkoitukseni vilauttaa teille valmista työnjälkeä. 🙂 Nyt jännäämään ruudun ääreen. Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille! <3

(Kuvat: Tikkurila, Hay, Clas Ohlson, Vallila Interior, Chilewich, Scandinavia-Design)

10 kommenttia “Tehosteväriä parvekkeelle!

 1. Varoitus: nyt viilaan pilkkua!!<br />
  <br />
  Eikös vihreän vastaväri ole oranssi, ja liilan keltainen?<br />
  <br />
  Anteeksi nyyläys 🙂

  1. Millis: Hyvä kun huomasit, ajatusoikosulku näköjään iski kirjoittaessa, tarkoitin siis KÄÄNTEISVÄRIÄ, en vastaväriä. 🙂 Vihreän vastaväri on punainen ja oranssin vastaväri on luonnollisesti keltainen. 🙂 Hyvä että nysväsit, en olisi muuten tajunnut kirjoitus-ajatusvirhettäni. 🙂

 2. Me olemme nukkuneet Vallilan violettien Kelohonkien katveessa jo pari vuotta; verhot ovat niin ihanat makuuhuoneeseemme, että en ole vieläkään niihin kyllästynyt. :)♥

  1. Curiousnoora: Taisinkin löytää teidän verhoista kuvan googlen kelohonka-kuvahaulla… 🙂 Kaunista on! &hearts; &hearts;

 3. Kaunista,itse vaan miellän liilan syksyn väriksi.Laitan syksyllä lilat tekstiilit:),mutta se on oma probleemani:)

  1. Nanna: Lila on hieman syksyinen, mutta sopii se myös kesäänkin. Vihreän kanssa se on todella kaunis ja ihanan erilainen väriyhdistelmä kuin mihin olen kotonani tottunut. 🙂

 4. Hei!<br />
  <br />
  Ootko jo ehtinyt jossain kokeilemaan noita clas ohlsonin maaleja (mulla on menny ohi jos oot jotain postausta siitä tehnyt..) Mua kiinnostais ne maalit, mutta vielä en oo uskaltanut lähteä kokeilemaan. Onko ne siis kokeilemisen arvoisia? (:

  1. Janni: Korkkasin tänään keltaisen Clasun kalustemaalipurkin ja maali vaikuttaa oikein hyvältä. 🙂 Ei mielestäni poikkea Tikkurilan kalustemaaleista mitenkään, paitsi tietysti hinnan osalta. 🙂 Suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *