Siivouspäivän Blogikirppis 30.8.2014

Tänään vietetään valtakunnallista Siivouspäivää ja kadut ovat täyttyneet sekä kirppismyyjistä että -ostajista. Meidän lähitienoolla kävi aamukympin aikaan melkoinen kuhina ja sain myytyä ennätysajassa tytön pieneksi jääneet vaatteet sekä kengät pois. Terkkuja kaikille jotka tunnistitte! 🙂 Sisustusjutut säästin varta vasten äsken avautuneelle blogikirppikselleni, joten käykäähän kurkkaamassa myyntikohteeni TÄÄLLÄ!

Siivouspäivän sisustusblogikirppis

Palaillaan uuden postauksen voimin asiaan parin tunnin kuluttua! Aiheena on lastenhuoneen säilytysongelmaan ja pöytäpinnan riittämättömyyteen liittyvä tuotevinkki, joka toi selkeyttä tilpehöörikaaokseen. 🙂

Heipat siihen asti!


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *