2 kommenttia “Onnellista Uutta Vuotta 2015!

  1. Hyvää uutta vuotta myös sinulle! 🙂 Ihastelin Balmuirin lakanoitasi ja laitoin eilen vielä kahden hengen pellavalakanan tyynynliinoineen tilaukseen, kun Stockalla olivat kantisalessa joulukuun ajan. Osaatko vinkata minkä kokoinen peitto kannattaisi tähän hankkia? Ihan saman kokoinen kuin lakanakin eli 220*230 cm vai vähän pienempi? Nyt kun en omista valmiiksi yhtäkään tuplakokoista peittoa, niin haluaisin kerralla löytää tähän hankintaan sopivan! Kiitos avustasi. 🙂

    1. Amalia: Hyvää alkanutta vuotta 2015! &hearts; &hearts;<br />
      <br />
      Balmuirin pussilakanan sisällä minulla on 200x220cm kokoinen peitto ja reunoille jää tyhjää tilaa. Peitto pysyy kyllä ihan hyvin paikoillaa väljyydestä huolimatta, mutta suosittelen 220x220cm kokoista peittoa. 🙂 Pituudesta tuo pellava menee hieman pesussa kasaan, joten 220cm on pituudeksi ihan hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *